Betano Вземи бонуса

Ботев има диамант, който лятото ще му донесе милиони

0
Ботев Пловдив
LAP.bg

Отборът на Ботев Пловдив не успя да спечели дербито срещу Локомотив Пловдив, завършвайки при равен резултат 1:1. И в този мач обаче блесна нападателят на „жълто-черните“ Антоан Бароан, който завърши красивата атака на своя тим при гола.

Това бе 11-о попадение за Бароан в елита на България от началото на сезона, с което той се нарежда втори при голмайсторите – с равен брой попадения с Дюкенс Назон от ЦСКА. Бароан има и три асистенции на сметката си – с една повече от футболиста на ЦСКА.

Антоан Бароан

Антоан Бароан бе привлечен в Ботев със свободен трансфер през лятото на 2021-ва, за да се превърне в един от най-добрите нападатели в България. 22-годишният французин е истинско бижу за състава на Ботев, което през лятото несъмнено ще струва милиони.

Към 28 ноември миналата година специализираният портал Transfermarkt оценява Бароан на точно 1 милион евро, но тази сума може да нарасне още до летния трансферен прозорец. В Ботев вече нееднократно признаха, че ще опитат да си докарат приходи от изходящи трансфери.

Изглежда все по-вероятно Антоан Бароан да бъде продаден след края на сезона, особено и с оглед на факта, че неговият контракт е до лятото на 2024-та. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.