10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

„Бонус напред червените“ от Winbet за мачове на ЦСКА

0
winbet бонус напред червените
Winbet бонус напред червените за мачовете на ЦСКА

Winbet е един от основните партньори на футболния клуб ЦСКА и през новия сезон феновете на „армейците“, които имат акаунт в сайта на този букмейкър, ще могат да се възползват от специална промоция. Тя става активна на 27 юли и ще остане така поне до 14 септември 2024 г. Офертата носи името „Бонус Напред Червените“ и дава възможност за спечелване на безплатен залог до трицифрена сума и то на случаен принцип.

Winbet Вход


Как се участва в промоцията?

Участието в този бонус изисква следните стъпки:

  1. Влезте в своя акаунт на Winbet, а ако нямате регистрация, може да прочетете нашето ревю за създаване на акаунт на този линк.
  2. Поставете минимален залог на стойност 20 лева по време на избрана среща на ЦСКА от Първа лига.
  3. Печелите безплатен залог на случаен принцип.

Офертата, която може да си спечелите, не се влияе от това дали квалифициращият ви залог ще бъде успешен или грешен. Важното е да го направите, за да активирате бонуса, като спазвате условието залогът да бъде На Живо, за поне 20 лева и с минимален коефициент от 1.60.

Знайте още, че залози с безплатни суми или затворени с cash out не важат към промоцията.


За кои мачове на ЦСКА важи офертата?

Бонус напред червените на Уинбет важи за следните срещи на ЦСКА:

  • ЦСКА – Хебър (27 юли)
  • Спаркат Варна – ЦСКА (3 август)
  • ЦСКА 1948 – ЦСКА (11 август)
  • ЦСКА – Славия (17 август)
  • Арда – ЦСКА (24 август)
  • ЦСКА – Ботев Пловдив (31 август)
  • Левски – ЦСКА (14 септември)

Може да участвате в промоцията при всеки един от мачовете.


Допълнителен шанс за награда

Тази оферта на Winbet дава възможност на участниците да си спечелят и допълнителна награда, която също ще бъде разиграна чрез томбола и ще се определи печеливш на случаен принцип. Ако след получаването на поне един бонус безплатен залог от промоцията го активирате, влизате в томболата за спечелване на спортен екип на ЦСКА.

Вече имате причина предстоящите мачове на ЦСКА в Първа лига да бъдат още по-вълнуващи!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.