10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Winbet Бонус Български Медал за Олимпийските игри в Париж

0
Winbet бонус български медал
Бонус Български Медал от Winbet

Остават броени часове до началото на Олимпийските игри в Париж, а българските претенденти с нетърпение очакват да излязат на терена. Този път, страната ни има представители в общо 15 спорта, като със сигурност може да се забележат сериозни заявки за медали.

Поради това, червеният български оператор за спортни залози, с рекламно лице Христо Стоичков, стартира промоцията “Бонус Български Медал”, чрез която може да спечелите безплатни залози.

Към WINBET


Как да участвате?

За да участват в промоцията, регистрираните играчи в платформата на Winbet.bg трябва да поставят залог на определено събитие от предстоящите Олимпийски игри. Правилата и условията не са за пренебрегване, затова съм извадил най-важната информация. Ако желаете да научите пълните правила и условия може да посетите сайта на оператора.

  • За да получите награда е необходимо българският участник да спечели медал (Бронз, Сребро, Злато).
  • Минималната стойност на всеки квалифициращ залог е 50 лв. и може да бъде поставен както преди началото, така и по-време на срещата.
  • Изискването за минимален коефициент на залозите е 1.50, като се зачитат само единични залози.
  • Няма ограничение до броя поставени залози.

Какви награди може да спечелите?

Награди ще бъдат връчени на потребителите, които са поставили квалифициращ залог в определения период и фаворитът им е успял да спечели бронзов, сребърен или златен метал. Те ще са под формата на безплатни залози, и размерът им ще зависи от вида на спечеления медал.

Промоцията е разделена на отделни периоди, които не са фиксирани. Те се определят спрямо спечелените медали от българските спортисти. Това отличава промоцията от останалите оферти от Winbet, и насърчава феновете на спорта на подкрепят българските представители.

Ако след приключването на всички български участия в олимпиадата няма спечелен медал, операторът гарантира изплащането на “утешителни награди”. Все пак се съмнявам, че ще се стигне до такъв сценарий, защото българските спортисти продължават да прославят страната ни, въпреки несгодите.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Стилиян Кантарджиев
Стилиян КантарджиевСтилиян е посветен на оценяването на онлайн казина и спортни залагания, като споделя експертното си мнение. Като ентусиаст в областта на казината и онлайн залозите, той следи за детайлите, гарантирайки безопасността и качеството на своите оценки.
Коментирай

Няма коментари.