10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бивш халф на Лудогорец със скандални разкрития: Българите слагат вода в допинг тестовете

0
Майкъл Тевия, Фабио Ешпиньо
Facebook.com

Португалският полузащитник Фабио Ешпиньо даде интервю в родината си, в което говори надълго и нашироко за кариерата си дотук. Бившият халф на Лудогорец се спря подробно на престоя си в Разград, като сподели, че тимът го е изумил с финансовите си възможности. Ешпиньо разкри как се е стигнало до трансфера и сподели любопитни подробности за допинг тестовете у нас.

„Виждах как българи слагат вода, вместо да уринират в допинг тестовете. Направих същото. Лекарят обаче ми каза: „Хидратиран си, но следващия път поне сложи топла вода“, разкрива Ешпиньо.

„Имам ясен спомен как кацам в София. Погледнах през прозореца и видях града – хубав е, но когато отидеш и видиш старите сгради в очукан вид е шокиращо. Прекарах 20 минути, гледайки навън. Мислех, плаках, страх ме беше, но в същото време исках този договор. Беше буря от емоции“.

„В първия момент отказах на офертата на Лудогорец. Предложиха ми заплата, а аз им казах, че за тези пари няма да отида в България. Желанието ми не беше това, исках да остана в Португалия. Ето защо поисках заплата, която бях сигурен, че няма да ми дадат. Но те се обадиха да ми кажат, че ми дават това, което искам и нямаше как да откажа“, продължи той.

„Заминах на ваканция в Алгарве и съпругата ми каза: „Ти си глупак да не приемеш офертата от България. Още повече, че имаме малко момиченце. Ще станеш на 28 години, трябва да мислиш и за финансовата страна“, споделя Ешпиньо, отчитайки, че жена му до голяма степен е наклонила везните преди години.
Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.