10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бивш бос на Спартак Москва заклейми българите след пропадналата контрола с Левски

0
Левски
Снимка: Фейсбук, ПФК Левски

Българският футболен Левски определено е на прицел в Русия тези дни. Причината е повече от ясна – отказът на „сините“ да играят контроли с Урал Екатеринбург и местния гранд Спартак Москва.

Именно бившият президент на московчани Андрей Черевиченко, който пристигна в Дубай за контролата Левски – Спартак, обиди българския народ и го заклейми като „предателски“.

„Ще направя кратко пътешествие в историята – българите са професионални предатели. Това е народ, който постоянно предава Русия. Във всички войни са против нас, нищо че най-много викат, че сме братя. Дали съм учуден? Поведението им не ме учудва. Не знам защо сте изненадани“, обяви той. 

Кореспондентът Егор Кабак обаче представи Левски като белгийски клуб в началото на статията си.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.