10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

BETANO стана официален партньор на UEFA Лига Европа и Лига на конференциите

0
Betano стана партньор на Лига Европа и Лига на конференциите
Снимка: George Daskalakis LinkedIn профил

Собственикът на Betano Джордж Даскалакис обяви в своя LinkedIn профил подписването на официално споразумение за партньорство между Betano и турнирите на UEFA – Лига Европа и Лига на конференциите. Това е поредният силен ход в партньорските среди за бранда, който е един от най-предпочитаните и сред родните играчи.

„Готови ли сте за Оранжеви четвъртъци?“ – това написа Даскалакис в съобщението си преди да разкрие повече информация за новото партньорство, загатвайки, че Betano вече ще има основно място по време на мачовете от двата турнира, които по традиция се провеждат в четвъртък.

Контрактът за партньорство между двете страни е сключен за следващите три сезона на втория и третия по сила евротурнири. Това означава, че Лига Европа и Лига на конференциите се сдобиват не само с нови формати за провеждане от сезон 2024/2025, но и с нов глобален партньор в лицето на Betano.

Betano партньорство с UEFA
Снимка: George Daskalakis LinkedIn профил

Това не е първото партньорство за оператора с UEFA, след като през лятото на тази година компанията беше официалния бетинг партньор по време на Европейското първенство по футбол в Германия. По същото време се провеждаше и Копа Америка, която събира най-добрите тимове от Южна и Северна Америка, а Бетано беше сред официалните спонсори и там. Развитието на марката в южноамериканския регион продължи и със споразумението за спонсорство на CONMEBOL турнирите.

От месец май 2024 г. Betano получи лиценз и вече оперира легално на територията на Великобритания, която е позната в хазартните среди с може би най-строгите политики и условия за издаване на лиценз от тамошната комисия.

Посоката на развитие за Бетано е ясна – брандът продължава да се развива и цели да се превърне в международна марка, предлагаща онлайн забавление. Новото партньорство с турнирите на UEFA може да донесе само позитиви за играчите, изразени в специални бонуси, есклкузивни турнири и куп други изненади, които тепърва очакваме.

betano uefa спонсорство
Снимка: George Daskalakis LinkedIn профил

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.