10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бруно Балтазар: Решението за Бароан е на клуба

0
Бруно Балтазар
Снимка: БТА

Треньорът на пловдивския Ботев Бруно Балтазар разясни кой е взел решение да изпрати нападателя Антоан Бароан в дублиращия тим на клуба, след като е отказал трансфер в чужбина.

Решението за Бароан е спортно-техническо. Това е клубно решение и не идва от мен, каквато информация излезе. Клубът обръща внимание на пазара в момента. Със сигурност искаме да дадем шанс на млади играчи. Диакате, сенегалският футболист, който е на проби при нас, е на 19 години и има доста добър профил. Ще видим какво ще се случи с него занапред, каза Балтазар след победата на „канарчетата“ с 8:0 над Гигант в първата им зимна проверка.

Поддържам постоянно контакт с Реда Рабей. Даде положителен тест за Ковид-19 в началото на седмицата, но тази вечер се прибира в Пловдив и ще пътува с тима за Дубай. Всички показват старание в тренировките и изборът ми да селектирам тези 26 футболисти, които ще пътуват за лагера, ще е труден, допълни Балтазар.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.