10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Арестуваха Дани Алвеш в Барселона

0
Даниел алвеш
БТА

Бразилският футболист Дани Алвеш беше арестуван рано тази сутрин в Барселона. Южноамериканецът е отишъл в полицейския участък в града, за да свидетелства за предполагаемо сексуално насилие, в което е обвинен, съобщава „Cadena SER“.

Обвинение в сексуално насилие в Испания може да означава всичко – от нежелано сексуално опипване до изнасилване. Органите на реда не дават повече информация по случая.

Събитията са се случили на 30 декември в нощен клуб „Сътън“ в Барселона, когато футблистът е пъхнал „ръката си в бельото“ на млада жена, предявила обвинение срещу него. 

Бразилецът е напуснал обекта с полицейска кола няколко минути след 10 часа, допълва още изданието.

Патрулът ще заведе Алвеш в Съдебната плата в Барселона, където той ще се яви пред съда. Там ще му бъде определена мярката на задържане или ще бъде пуснат под гаранция.
Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.