10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Анте Шимунджа попиля играчите на Лудогорец

0
Анте Шимунджа
Снимка: Сайт на Лудогорец

Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа попиля футболистите след равния в контролния мач в Турция. Родният шампион завърши 1:1 с полския Заглебие Любин.  

От това, което видях през първото полувреме, не останах доволен – представянето на отбора и начина, по който започна мачът. Играчите знаят, че няма как да съм доволен от това. Имахме известни проблеми в хода на мача, направихме проблеми и през второто полувреме показахме различно лице, каза Шимунджа.

Със сигурност Рик Джонатан е играч, от който се нуждаем. Той може да прави разликата в нашите двубои. Стискаме му палци да се завърне възможно най-скоро. Най вероятно ще се нуждаем от негов заместник. Към момента имаме двама-трима флангови футболисти, а трябва да се борим на три фронта. Вероятно ще трябва да се подсилим в тази зона, каза още Шимунджа по адрес на контузения тежко Джонатан, който няма да играе през пролетта.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.