10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Амбициозен корейски тим изкушава Лудогорец за Каули

0
Лудогорец ЦСКА 1948 Каули Кирил Десподов
Lap.bg

Корейският Чонбук Моторс, който е двукратен носител на Азиатската Шампионска лига е готов да плати исканата от Лудогорец трансферна сума за Каули Оливейра, пише gazzetta.gr.

Както е известно, в първите дни на новата 2023-а година Чонбук назначи като свой футболен съветник бившия мениджър на Челси – Роберто ди Матео.

Клубът от К-лигата е готов да плати 2,5 милиона евро на „орлите“ за атакуващия полузащитник, към който апетити има и Панатинайкос Гръцкият тим водеше преговори за полузащитника, но сумата, която „орлите“ искат, е прекалено висока за „детелините“ и трансфер в посока Атина не изглежда вероятен.

Чонбук иска отново да триумфира в Азия и за да укрепи редиците си, се спря на треньор, спечелил Шампионската лига с Челси през 2012-а година. Тимът остана на 2-о място миналата година, а сега е амбициран да вдигне трофея.

В последните дни пък лидерът в гръцкото първенство Панатинайкос категорично се насочи сериозно към привличането на мексиканското крило Уриел Антуна.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.