Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Лил е в състояние да бие Монпелие

0
прогноза 2
Събота 27 Февруари 21:00 ч

Монпелие се вкара в серия с успехите над Тулуза и Анжер, но сега посреща Лил, който удари Лион в последния си мач.

Домакините не спират да се разписват. Те ще искат да бият в трети пореден мач, макар доскоро да бяха с 3 поредни загуби като домакин. Мустафа Ятабаре бележи доста и ще е опасност за Лил. Лоран Пионие и Сюлеймане Камара са под въпрос, докато Йорис Марво, Морган Сансон, Пол Ласне и Джофри Журден няма да играят заради травми.

В същото време Лил би Бордо с 5:1 за Купата на лигата и игра в се по-добре в шампионата, където няма загуба от 5 мача. Момчетата на Фредерик Антонети биха с 1:0 Лион в последния кръг и все още мислят за Европа. Като гост нещата обаче не са толкова цветни за Лил. Тимът няма успех от началото на годината. Софиане Буфал отново ще трябва да е ключов в ролята на плеймейкър за гостите. Майк Панян, Франк Бериа и Флоран Балмон са с травми, докато Едер, Обади, Павард и Баса остават под въпрос.

Монпелие е само с една победа в последните си 4 мача у дома. Три от тях бяха ъндъри. Лил пък е с 12 ъндъра в 13 гостувания през сезона. Нека потърсим най-накрая победа на Лил като гост

Прогноза 2.

Добри коефициенти в:
коефициент ефбет
коефициент betfair
коефициент спортингбет
Видяно 8 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.