Inbet Cash out опция – как се използва

Вход в Inbet
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Кристиян Кюлюнков
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на...

Ad disclosure
Nostrabet залага на качество, професионализъм и отдаденост към потребителите си във всички направления, по които работи. Цялостният продукт, който включва експертни ревюта, прогнози и полезни разработки за залагания, съществува благодарение на бизнес модела, по който работим. Ние използваме Affiliate линкове (които са безплатни за Вас), за да Ви насочим към сайтовете на онлайн букмейкъри. В замяна на това, ние може да получим комисиона, която несъмнено ще инвестираме в подобряването на нашия продукт. Повече информация за бизнес модела ни може да откриете в страницата за Оповестяване на реклама на нашия сайт.
Съдържание
СъдържаниеTOP

InBet Cash Out е инструмент за залози, който помага на потребителите да контролират фишовете си и да ги затварят при благоприятен или негативен развой на събитията. По този начин може да се постигне предварителна печалба или да се минимизират евентуалните загуби.

Опцията в Инбет се поделя на два вида – пълен и частичен Кеш Аут. Какво представлява всеки от тях и как се прекратяват фишове, споделяме в следния наръчник.


Какво е Cash Out и за какво служи

В наши дни функцията Cash Out е задължително приспособление, с което залагащите се предпазват от неблагоприятни изходи на активните фишове. Букмейкърът InBet следва тенденциите в индустрията и предлага един от най-добрите и практични инструменти за затваряне на залози.

Например, ако участник е заложил в колонка, състояща се от три събития, и две от тях са завършили с успех, фишът може да се прекрати на печалба преди старта на последния мач. Колкото по-добре се развиват срещите и колкото повече падат коефициентите на избраните пазари, толкова по-висока е цената за предварително уреждане на талона.

inbet cash out функция

Дори има случаи, в които ставките се понижават преди първия сигнал, което позволява на потребителите да вземат печалба преди началото на двубоя.

Естествено, Инбет Кеш Аут може да се приложи и за намаляване на очакваните загуби. В случай че дадена среща не се развива по план, избраният отбор е останал с 10 души и рядко създава положения, има възможност да се затвори залога. Това ще донесе утешителна печалба, която е под стойността на облога.


Как се затваря залог в InBet

Повечето спортове, шампионати и пазари са налични за кешаутване, особено ако са попаднали в списъците за залози на живо в Инбет.

За да прекратите фиша преди края на селектираните мачове, следвайте инструкциите в списъка.

 1. Влезте в раздел “Спорт” или “На Живо”.
 2. Отворете секция “Моите залози”, намираща се до електронния фиш.
 3. Вижте кои талони са налични за прекратяване и какви са предложените цени.
 4. Натиснете бутона “Затвори”.
 5. Потвърдете заявката и изчакайте около 5 секунди.

Към Inbet


Правила за използване на inBet Cash Out

Контролирането на риска и прекратяването на активни талони е задължително да следва общоприетите условия. Най-важните сред тях попадат в следния списък:

 • Предлага се Cash Out за единични и комбинирани залози;
 • Опцията Кеш Аут е невалидна, ако има блокирани или неактивни пазари;
 • Залози на азиатски хендикап не са достъпни за затваряне;
 • Цената за предварително уреждане зависи от текущите резултати и коефициенти;
 • Фишове, уредени с Кеш Аут, не допринасят за усвояване на бонуси;
 • Има кратък срок за одобряване на заявката за затваряне – около 5 секунди.

Частичен Кеш Аут

Това е един от най-новите бетинг инструменти в Inbet, който позволява на потребителите да затворят част от залога, докато останалият дял продължава да е активен.

Например заложили сте 10 лв. на права колонка с коефициент 5.00. В даден период от развоя на мачовете, inBet Cash Out Ви предлага 30 лв. за прекратяване на фиша. Ако решите да сключите сделка с букмейкъра на 50%, в баланса веднага ще постъпят 15 лв., а останалите 5 лв. от залога ще продължат да се борят за половината от потенциалната печалба – 25 лв.


FAQ

Допринасят ли залози, затворени с Кеш Аут, за усвояване на бонуси?

Не, фишове, които са уредени с Кеш Аут, не допринасят за освобождаване на бонуси в букмейкъра.

Има ли частичен Cash Out в InBet Online?

Да, може да затворите процент от залога. Останалият дял продължава да е активен.

Защо опцията Кеш Аут не е активна?

Инбет временно преустановява затварянето на залози, ако има блокирани мачове и пазари.

Предлага ли Инбет автоматичен Кеш аут?

Не, към момента inbet България не предлага възможност за автоматичен cash out на залози.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Inbet отговорна игра

Последно обновяване: 25 ян., 2024 в 02:03
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Добави Отзив
Попитай Експерт
Вашият рейтинг: 1/5
Добави Отзив

Няма мнения, бъдете първия коментирал!