Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Еврофутбол – мнение за букмейкъра

26 мнения за Еврофутбол
България

Еврофутбол Ранк

2.8/5

Покажи още Скрий
Ad disclosure
Nostrabet залага на качество, професионализъм и отдаденост към потребителите си във всички направления, по които работи. Цялостният продукт, който включва експертни ревюта, прогнози и полезни разработки за залагания, съществува благодарение на бизнес модела, по който работим. Ние използваме Affiliate линкове (които са безплатни за Вас), за да Ви насочим към сайтовете на онлайн букмейкъри. В замяна на това, ние може да получим комисиона, която несъмнено ще инвестираме в подобряването на нашия продукт. Повече информация за бизнес модела ни може да откриете в страницата за Оповестяване на реклама на нашия сайт.
Съдържание

Относно Еврофутбол

Букмейкърът „Еврофутбол“ е познат като един от най-известните в България с дългогодишен опит от над 20 години. Това е първият лицензиран букмейкър на територията на България с близо 900 физически пункта и 3000 добре обучени служители. Изпълнената със събития история на букмейкъра ясно доказва, че той не е спирал развитието си.

Еврофутбол, като лидер на пазара, винаги се стреми да се развива и усъвършенства. Екипът на компанията се разраства с всяка изминала година, за да може клиентите винаги да остават доволни от предлаганите услуги.

През 2002 година, като партньор на букмейкъра се включва гръцката компания Интралот. Тя е разпространена на пазара и позната като доставчик на разнообразни технологични решения, които да подпомагат предлагането на разновидни продукти на световно ниво за клиентите на Еврофутбол.

От 1990 година до 2015 букмейкърът не спира да се развива, като през годините стартира виртуален футбол, национален тираж и интегриране на нова платформа – Lotus OS. Екипът е добре запознат с нуждите и желанията на клиентите си и се стараят да се задържат като лидери на пазара в постоянни иновации и нови интересни услуги!

В Eurofootball може да залагате на спорт, виртуални кучета и редица други пазари.


Какво представлява Еврофутбол?

1. Онлайн

През 2013 година Еврофутбол решават да се разширят, като създават централизирана компютърна система. Тази система е направена от екипа на букмейкъра с цел да привлича и потребители онлайн, като се грижи за обработката и приемането на залози в пунктовете. Както в други букмейкъри, спокойно може да посетите сайта на Еврофутбол и да се информирате за коефициентите на множество пазари. Сайтът се подновява постоянно, което прави този букмейкър все по-апетитен за фенове на онлайн залозите! Помнете обаче, че не може да извършвате онлайн залагания. През сайта единствено се информирате за наличните предложения.

2. Наземни пунктове

Ако пък сте по-голям фен на залагането във физически пунктове, то Еврофутбол е правилният букмейкър за вас! Както вече споменахме, компанията разполага с близо 900 наземни пункта на територията на България, където вие спокойно може да отидете и да направите вашия залог. Както в онлайн сайта на букмейкъра, така и в пунктовете може да разгледате предлаганите събития, на които вие може да заложите. Прекрасното при наземните пунктове е, че вие може да се насладите на залога си в компанията на приятели вместо да седите сам пред компютъра!


Ревю на сайта – дизайн, структура и навигация

Екипът на Еврофутбол се е постарал да направи сайта на букмейкъра атрактивен и в същото време лесен за навигация. Веднъж влезете ли в сайта, ще видите, че е наблегнато на тъмни цветове като цяло, но с искрящи и лесни за виждане второстепенни цветове, за да може лесно да откриете това което търсите!

сайт на еврофутбол бг
Как изглежда сайтът Eurofootball.bg (начална страница)

Отделните раздели са изписани отчетливо в горната част на сайта, а по средата виждате предстоящ мач, на който може да заложите. В червено поле е телефонът за връзка, ако случайно имате някакво запитване или проблем. Сайтът е приятен и не натоварва зрението и дори да го посещавате за първи път, лесно ще се ориентирате!


Залози на живо

От Еврофутбол са се постарали да предложат и залози на живо за клиентите си. Лесно може да намерите този раздел в горната част на страницата „Залози на живо.“ Когато натиснете върху раздела, той автоматично става жълт, за да не забравите къде сте! Още веднъж напомняме, че този раздел не ви позволява регистрация и залози директно през сайта, а просто ви показва кодовете за различните мачове и пазари, на които може да заложите в реално време, докато сте в някой пункт.

Букмейкърът предлага футбол, волейбол, хокей, бокс, баскетбол, тенис и други спортове. За всеки един от тях имате и съответните събития, на които да заложите.

При избирането на даден спорт ще видите събитията, опциите за залагане и коефициенти. За футбол може да избирате да заложите на краен резултат, двоен шанс, първо полувреме, кой ще отбележи първи/следващ гол, хендикап резултат, четен/нечетен брой голове, както и много други. За тенис имате опции като краен изход, сбор геймове (под/над), втори сет, сбор геймове втори сет (под/над) и сбор геймове (четен/нечетен). Съответно и при баскетбола разполагате с възможности като краен резултат, първо полувреме, първа четвърт и други. Подобно е положението и при останалите спортове, като за всеки един са покрити основните пазари.

залози на живо е Еврофутбол
Спортни залози На живо – коефициенти и пазари

Коефициенти в Еврофутбол

Коефициентите в Еврофутбол не са високи, като в България има много други букмейкъри, които имат предимство пред тях. Ставките в сайта им са в стандартния формат – десетични – каквито са коефициентите в повечето популярни букмейкъри, които са актуални за България.

От Еврофутбол са се постарали да направят сайта си така, че вие лесно да може да видите ставките за всяка една среща, която предстои или се провежда в момента. Независимо дали ще заложите на 1, X или 2, букмейкърът се е постарал да предложи справедливи коефициенти към всяка опция за залог. В сайта на Еврофутбол ще добиете представя за ставките към всяка една среща, а след това може да ги сравните с предложенията на останалите сайтове.

Въпреки голямата си популярност, от бранда все още не успяват да надминат сайта за спортни залози на Bet365, където има по-добри коефициенти за някои пазари.


Раздел „Гонки“

Разделът „Гонки“ лесно може да се намери, като влезете в началната страница на букмейкъра и погледнете най-отгоре – думата „гонки“ е изписана с бели букви върху син фон. В момента, в който вие натиснете върху бутона, той се оцветява в ярко жълто, за да знаете точно къде се намирате. Още с влизането в раздела започва рекламна песен за Еврофутбол. Отделно ще видите и подраздели като „програма“, „резултати“, „правила“ и т.н.

състезания с кучета в Eurofootball
Раздел за надбягвания с кучета

Вие ще видите гонката, която се провежда в момента, имената на хрътките, както и коефициентите за тях. От лявата страна имате на разположение богат избор на събития, състоящи се в момента, от които може да избирате. Лесно може да направите вашия залог и да прецените кои ставки са най-добри за вас. В този раздел те (коефициентите) са още по-привлекателни и със сигурност ще задоволят и най-капризните фенове!


„Спорт Макс“

„СпортМакс“ е разделът, който ви предлага виртуални футболни игри, на които да залагате. Също като гореспоменатия раздел, ще видите и този в горния край на страницата, изписан с бели букви – „Спорт Макс“. Ако желаете да поставите залог на футболен мач, но искате той да ви отнеме по-малко време, то тогава този раздел е за вас. Тук имате шанса да разглеждате измежду множество мачове от подраздела „Програма“ и да изберете най-привлекателния за вас.

Коефициентите за този раздел са високи и определено без проблем ще се харесат на феновете на виртуални спортове! Тук може да правите своите виртуални футболни прогнози на автоматично генерирани мачове, но печалбите са напълно реални.

За да може да участвате в залозите на Спорт Макс, трябва просто да направите своите предположения, да заложите определени от вас средства и да изчакате квитанция, изпратена от централизирана компютърна система, която да потвърди вашия залог!

Препоръчваме ви внимателно да прочетете правилата за този раздел. Минималният залог, който може да направите за един талон е 1 лев, а максималният – 300 лева. От Еврофутбол имат правото да определят различни максимални залози в зависимост от различните комбинации. Вие също така трябва да сте наясно как да попълните талона за залог, защото букмейкърът приема само правилно попълнени талони.

спорт макс от Еврофутбол
Раздел „Спорт Макс“ – Виртуални футболни срещи

В този раздел, също така, ще срещнете и често задавани въпроси, като:

 • Какво е виртуален футбол?
 • Кога и къде се изплащат печалбите от виртуален футбол?
 • Кой определя резултатите от виртуалните мачове?
 • На какво мога да залагам, ако искам да играя виртуален футбол?

Това са въпроси, които всеки един потребител може да си зададе и от Еврофутбол са се постарали да дадат кратки и ясни отговори на всеки един. По този начин, дори и да сте нови в света на виртуалните спортове, вие бързо и лесно ще разберете за какво става въпрос и ще бъдете напълно подготвени да направите вашия залог на желаната от вас опция, като точен резултат, под/над 2,5 гола, краен изход и други атрактивни опции!

Казано накратко, виртуалните футболни мачове са компютърно генерирани събития, които се решават на случаен принцип. Печалбите се изплащат в букмейкърските пунктове на Еврофутбол. Всички срещи се предоставят от конкретен провайдър, който работи съвместно с българския бранд. Точно провайдърът определя и крайните изходи от събитията.


Резултати на живо от livescore.eurofootball.bg

В раздела „Резултати на живо“ вие може да следите резултатите към момента на вашите любими спортове като футбол, баскетбол, хокей и тенис. За всеки спорт вие ще видите часа на събитието, както и ще може да изберете за коя дата искате да видите мачовете от падащо меню.

Страницата се презарежда на всеки 30 или 60 секунди, за да може да сте напълно наясно какво се е случило до момента. Ако ви затрудняват някои от съкращенията в таблицата, то най-долу на страницата ще ги видите изписани.

livescore eurofootball bg
Лайвскор от Еврофутбол – излъчване и обновяване на коефициентите
 1. Раздел „Футбол“ – в този раздел вие ще видите списък с провеждащи се в момента мачове, както и предстоящи. Също така вие ще видите първенство, номер на събитието,кой е домакин, кой е гост, резултат до момента, първо полувреме, голмайстор, наказателни картони, продължения и дузпи.
 2. Раздел „Баскетбол“ – тук ще видите предстоящи, приключили и излъчвани в момента срещи. И за всяка една от тях ще намерите първенство, домакин, гост, 1-ва част, 2-ра част, полувреме, 3-та част, 4-та част, резултат, продължения, финален резултат.
 3. Раздел „Тенис“ – както в другите раздели и тук ще откриете предстоящи и приключили срещи. За всяка една вие може да видите турнир, кръг, играч 1, играч 2, сет 1,сет 2, сет 3, сет 4, сет 5 и резултат.
 4. Раздел „Хокей“ – и в този раздел ще видите срещи, които са приключили, тези които предстоят и тези, които се провеждат в момента. И тук имате в таблицатапървенство, домакин, гост, 1-ва третина, 2-ра третина, 3-та третина, краен изход, продължение, дузпи, резултат и голмайстор.

Посете Еврофутбол


Списъци с резултати от „Вчера“ и „Днес“

В Еврофутбол вие може да намерите и резултати от конкретна дата през раздела „Резултати“ в горната част на страницата. Тук вие ще може да изберете за кой спорт искате да видите резултат или за кое първенство. Също така може да изберете конкретна дата, като имате и най-ползваните опции – „Вчера“ и „Днес“.

резултати от вчера и днес
Възможност да гледате резултатите от Вчера и Днес

При натискане на тези подраздели вие ще видите срещи, които са се състояли предишния ден или пък, които ще се състоят днес. Тук може да видите и тези събития, които се провеждат на живо. Имате правото на избор как да подредите вашия списък. Трите опции са: по първенство, по номер или по дата. Тези три опции се намират отдясно на страницата.


Какви джакпоти се предлагат от Eurofootball.bg?

Сигурни сме, че всички фенове на залозите обожават джакпоти и бонуси. Затова от Еврофутбол са направили необходимото, за да ви предоставят интересни и атрактивни джакпоти. Вие лесно може да ги видите, като погледнете от дясната страна на страницата. Най-горното прозорче с картинки се движи и ви показва предлаганите джакпоти. Имате избор от два джакпота: „Макс Гол“ и „Супер Джакпот“!

 1. МаксГол – този джакпот се отнася за залозите ви на голове. Във всеки тираж има избрани футболни срещи. Трябва да заложите на 8 от тях, а печелившите мачове сатези, в които са паднали най-много попадения. По този начин вие ще получите специална награда при 8 от 8 познати срещи, 7 от 8 или 6 от 8 мача.
 2. Супер Джакпот – както гореспоменатият джакпот, тук също ще видите списък от събития, които подлежат към тази бонус оферта. Разполагате с различни видове от тозитип джакпоти, които съдържат различен брой мачове и разбира се, печалбата също се различава. Нужно е да познаете всички мачове от конкретен джакпот, за да вземете голямата награда.

Секция с новини

Като много други букмейкъри, Еврофутбол също предлагат раздел с актуални спортни новини. Този раздел се намира в горния край на страницата – трябва само да натиснете върху „Новини“, изписано със сиво. Там може да намерите подраздел с „Водещи новини“ относно спортове, победители в мачове и срещи, нови букмейкърски пунктове на Еврофутбол, както и множество други важни новини за феновете на спорния свят. От Еврофутбол са се погрижили да направят раздела лесен за навигация така, че да може да четете новината, която ви интересува.

Всяка статия е отделена в прозорец с изписаната дата на новината. Също така можете да четете и по-стари новини, свързани със спорт, като влезете в подраздела „Архив новини“. Този букмейкър е наясно, че феновете на спорта често се интересуват не само от залози, но и от новини за спортния свят. Затова този раздел е прекрасен, защото можете да прочетете статии относно интересни събития, които ви интересуват!

Извън вестите за спортния свят се предлагат и важни новини за талантите на Еврофутбол. Те са част от небезизвестната академия за спортни таланти на Eurofootball. Тя има за цел да подпомага развитието им, като им предложи едни по-добри условия за тренировки. В същото време представянето им се следи в новините от букмейкъра.


Списък с тиражи

Интересното при букмейкъра Еврофутбол е, че освен всички други атрактивни раздели, чрез сайта те също така предлагат и раздел „Тиражи“, който може да откриете в горната част на страницата, непосредствено след раздел „Новини“.

списък с тиражите
Актуален тираж за деня

В този раздел вие ще видите всички мачове, срещи и събития за множество спортове, на които може да заложите и с това да участвате в тиражите на Еврофутбол. Оттук преглеждате събитията от големите първенства и турнири, като Шампионска лига и Лига Европа, след което преценявате своя залог.

В раздела вие може да изберете спорт, както и срещите, които ще се състоят в следващите 24 часа или 72 часа. Ако не желаете да сортирате срещите по този начин, може да изберете да виждате всички. Така лесно ще направите вашия избор и може да се надявате на прилична печалба след извършването на вашия залог!


Адреси на пунктовете (по градове)

Основното предимство на Еврофутбол е, че може да съберете своите приятели и да обсъдите залозите ви в някой от пунктовете на компанията. През сайта е позволено единствено разглеждане на предложенията, но самите залози се правят в локалните обекти на букмейкъра.

Лесно е да намерите пункт, който да е близо до вас. Едната опция е да влезете в раздела „Букмейкъри“ от началната страница и да натиснете „Намери пункт“ от подразделите в ляво. От този подраздел вие може сами да изпишете местоположението, което желаете и на интерактивната карта под търсачката ще се покажат всички пунктове (до 60), които са в близост до вас. Това страшно много улеснява клиента, защото не е необходимо да обикаля града си и да търси пунктове, а бързо и лесно намира точно този, който му е нужен!

Другият начин е да натиснете върху подраздела „Представители“ и оттам да изберете област, община, населено место или регионален представител. В този подраздел също има карта, от която може да изберете измежду градовете, в които има пунктове. Щом селектирате град, ще ви бъде представен списък с адреси на всеки един пункт в този град! От Еврофутбол наистина са се постарали да улеснят максимално намирането на пункт!


Как се отваря пункт на Еврофутбол?

Знаете, че започването на бизнес не е от най-лесните начинания за предприемане, но от Еврофутбол са се погрижили да направят процеса възможно най-улеснен.

В същия раздел, който споменахме горе, ще намерите и подраздела „Стани партньор“. Там е обяснено какво ще ви донесе партньорството с Еврофутбол, като модерен и качествен продукт, допълнителни забавления за клиентите, безплатен термин, безплатно обучение и още много неща, които не се предлагат при други букмейкъри. Също така ще намерите и начините, по които може да се свържете с букмейкъра, ако имате въпроси.

Българският бранд вече разполага с достатъчно знания как се случват нещата в тази сфера, така че ще ви даде възможно най-добрата начална основа, за да стартирате успешно своя пункт. Ще получите различни идеи, като например включването на Еврошанс игри в пункта или предлагането на напитки и кухня в самия обект.

Има още два подраздела, които са предназначени за вашето кандидатстване и за улеснението ви. В подраздела „Формуляри“ от Еврофутбол са изписали точно кои формуляри ще са ви необходими при кандидатстване, които може да изтеглите направо от страницата. Също така има и линк към 5-те стъпки, с които е препоръчително да се запознаете преди да се решите да кандидатствате за партньор.

А в подраздела „Кандидатствай“ ще откриете молбата, която ви е необходима, за да кандидатствате за партньор на Еврофутбол. В нея ще видите всички задължителни и незадължителни полета, които ше трябва да попълните. Молбата е съставена от две части и след попълването на първата част, трябва да натиснете напред, за да минете към втората. След попълване на необходимото и прикачването на нужните документи, вие трябва да изпратите молбата и просто да изчакате отговор от представители на Еврофутбол, след което може да станете част от франчайз мрежата на букмейкъра!

Кандидатствайте оттук


Какво е работното време на Eurofootball?

Работното време на букмейкърските пунктове на Еврофутбол в цялата страна е едно и също. Пунктовете са близо 900 в 17 региона в България и работното им време е от 9.00 ч. сутринта до 21.00 ч. вечерта всеки ден от седмицата. Все пак в някои по-натоварени откъм спортни събития дни се налага и работа до по-късно.


Контакти

От Еврофутбол са се постарали да ви предоставят няколко различни опции за връзка с букмейкъра:

За въпроси, препоръки, проблеми или мнения също така може да се обърнете към следния мейл адрес: websupport@eurofootball.bg.

Относно въпроси за партньорската програма може да използвате следните контакти за връзка:


Къде се намира централният офис?

Централният офис на букмейкъра Еврофутбол се намира в град София на следния адрес: гр. София 1164, бул. Джеймс Баучер № 12. Ето и координатите с точния адрес в Google maps.


Грижа за клиентите

От Еврофутбол, като всеки друг известен букмейкър, са се постарали да предложат най-добрата грижа за своите клиенти. Освен гореспоменатите телефони и мейли, чрез които може да се свържете с представители на компанията, се предлага и раздел „FAQ (често задавани въпроси)“. В него може спокойно да влезете и да намерите търсените отговори на въпроси, задавани от фенове на букмейкъра. Този раздел е направен изцяло за улеснение на клиента.

От Еврофутбол искат да се уверят, че дори и да срещнете някакви затруднения в сайта или във физическите пунктове, ще може лесно да намерите разрешението им. Грижата за клиентите на Еврофутбол е на едно много прилично ниво и дори да не намерите търсения от вас отговор, винаги може да вдигнете телефона и да бъдете обслужени от добре обучения екип на букмейкъра!


Грешни търсения и изписвания на бранда

Наша проверка показа, че името на букмейкъра понякога се бърка при опит за намиране в Интернет и търсачката на Google. Точно затова решихме да ви представим кои са най- често правените грешки. Съветът ни е да ги избегнете, понеже могат да ви препратят на зловреден адрес.

 1. eurofootball.com – нека започнем с този грешен адрес, който няма да ви препрати към услугите на букмейкъра. Съветът ни е да използвате единствено страницатаeurofootball.bg и да не правите опити за достъп през други сайтове.
 2. euro football | евро футбол – грешката тук идва от разделното изписване на букмейкъра. Това е грешно и е добре да запомните, че името на компанията сеизписва слято.
 3. еурофутбол – тук неправилното изписване се дължи на това, че името на букмейкъра се превежда грешно от английски.
 4. evrofutbol – този вид изписване на букмейкъра също е доста популярен. Дължи се главно на факта, че хората са запомнили как звучи името на бранда и го изписват по същияначин.

Вестник „Еврофутбол“

Информация относно вестника на Еврофутбол може да намерите в раздела „За нас“, разположен в горната част на страницата. Оттам просто трябва да натиснете върху подраздела „Вестник Еврофутбол“ и ще намерите информация за вестника!

Първият му брой излиза през 1993 година и е вече на пазара над 20 години. Този вестник е помощник за участниците в тиражите на Еврофутбол и в същото време дава информация относно включването във всеки тираж, анализи и коментари, прогнози, спортни новини от Европа и България. Достъпни са още уникална статистика и изчерпателна информация относно спортовете и техните срещи от национални, клубни и световни шампионати.

Вестникът е създаден с цел още повече да подпомогне клиентите на Еврофутбол и се издава всеки понеделник и петък целогодишно, без прекъсване в топлите летни месеци! Вие може да го намерите в кварталните будки за вестници и списания, както и в самите физически пунктове на Еврофутбол!

Ето и повече информация за вестника: www.eurofootball.bg/about


Често задавани въпроси:

1. Мога ли да печеля с комбинации?

Да, разбира се, че можете. Залагането на комбинации значително увеличава вашия шанс да спечелите. Ако заложите на комбинация 3 от 6, тогава не е необходимо да познаете всичките 6 срещи, за да спечелите, а може да сте познали само 3-те от тях, които сте комбинирали, печелейки по този начин. Естествено, може да правите залози и на други видове системи, които зависят от броя на избраните мачове.

2. Какви печалби се изплащат и как?

Максималната печелба, която можете да получите от един талон, е 1 000 000 лева. За да получите вашата печалба, трябва да направите едно от следните неща. Ако желаете да получите печалба до 2 000 лв., вие може да го направите във всеки един пункт на Еврофутбол, независимо дали сте пуснали залога си точно в него или не. За печалби над 2 000 лева трябва да имате издадено искане за банково плащане, което може да ви бъде издадено във всеки пункт или в централния офис. След издаването на такова искане, вие може да получите печалбата си всеки работен ден от седмицата в Българска пощенска банка. Като друга алтернатива за залози на място, може да посетите някое казино или пункт на спортния букмейкър Efbet, където също се предлагат подобен тип залагания с фишове.

3. Кой е собственик на Еврофутбол?

Собственик на Еврофутбол е дружеството „Еврофутбол ООД“, което се регулира от Държавната комисия по хазарта. Тук е момента да споменем, че брандът няма общо с дружеството „Еврофутбол Лимитид“, с което често бива свързвано. Като допълнителна информация можем да споменем, че управител на компанията е Ради Вачкова, която беше назначена на поста в средата на 2017.

4. Как да започна работа в Еврофутбол?

На първо време може да проверите сайтовете с обяви за работа. После ви съветваме да се върнете към сайта на компанията и да проверите в него за евентуални свободни позиции. Впечатленията, на които попаднахме, говорят добри думи за предлаганата заплата в пунктовете, както и доброто отношение към всеки служител. В краен случай може да питате и в някой пункт дали е налично свободно място.

5. Има ли система за печелене?

Отговор: Печалбата ви зависи от коефициентите, заложени за всяка една среща от турнир или първенство, за всеки един спорт. Ако вашият залог е положителен, то тогава печалбата ви се изчислява с умножаването на съответните коефициенти и след това, полученото произведение се умножава по залога на колонката. Съществуват и различни видове системи, при които изчисленията се правят по друг начин, но и за тях имате информация в сайта на букмейкъра.

6. Какво представлява фишът?

Фишът е един талон, който използвате при залагане. Във вашия фиш ще намерите полета за въвеждане на срещата или мача, на който сте избрали да залагате, избрания пазар, както и парите които ще заложите. След подаването на талона, получавате квитанция. Тя е като касова бележка, която трябва да пазите, понеже чрез нея ще получите евентуалната си печалба.

7. Съществува ли Еврофутбол форум?

Не, компанията не разполага с подобна страница в своя сайт. Цялата полезна информация е отделена в различни категории, така че лесно да я намерите и да се поучите от нея.


Заключение и оценка

Еврофутбол е един добър букмейкър с чудесен съпорт, който се е постарал да направи преживяването ви интересно, улеснено и приятно. Както интернет сайт, в който може да следите любимите си спортове и събития, компанията също така предлага и физически пунктове, в които може да седнете с приятели и да направите вашите залози. Точно в тях се случва истинската тръпка. Еврофутбол предлага помощ за клиентите си под формата на често задавани въпроси, на които има отговори. Налични са още телефони и мейл адреси, на които да се свържете с умел екип!

Компанията се е постарала да бъде на ниво със световно известните букмейкъри, като предлага богат набор от спортове и събития, както и актуални спортни новини за България и Европа. Коефициентите не са от най-привлекателните, но все пак могат да задоволят повечето фенове на залозите. Букмейкърът предлага и джакпоти, чрез които може да си докарате много добри печалби.

Еврофутбол е букмейкър, който не е за подценяване. Когато идете до най-близкия пункт и започнете да коментирате и анализирате своите прогнози, вие ще получите едно чудесно преживяване. Ако пък не ви стига само да правите залози, винаги може да кандидатствате за партньор на букмейкъра и да отворите собствен физически пункт, с който да печелите. Изборът е ваш.

Вход в Eurofootball.bg

Последно обновяване:

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Свържете се с други играчи! Редовните читатели на Nostabet.com посещават сайта ни заради многото качествени спортни прогнози, които се качват непосредствено преди всяка важна среща. Друг плюс е, че тук вие ще попаднете на информация относно най-новите бонуси и промоции, достъпни за играчи от България. Вижте и списък са най-добрите сайтове за залози, които са лицензирани и където може да се регистрирате безпроблемно.
Поддръжка и връзка Екипът на Nostrabet.com е положил усилия да предостави всички важни контакти за връзка с екипа за поддръжка в ревютата за букмейкърите, поместени на сайта. Разбира се, ако предпочитате да се свържете директно с нас за съвет, оплакване или въпроси, винаги може да ни пратите имейл, на който ще отговорим бързо и професионално.
Рейтинги на букмейкъри Именно тук залагащите ще намерят откровени потребителски мнения за най-популярните букмейкъри в България. Освен това, самите вие може да споделите впечатленията си от сайтовете, на които сте залагали. Дайте обективен рейтинг за водещите букмейкъри, базиран на тяхната репутация и вашето лично мнение.