Еврофутбол – мнение за букмейкъра

8.0

Линк към Еврофутбол
Регистрация в Еврофутбол
18+ T&C apply
Бонус
Бонус код
Бърз отзив
Лесен за навигация сайт, кодове за различни мачове и пазари, на които можете да заложите, както и разнообразна секция със спорт. Това са част от нещата, които ще намерите в сайта на Еврофутбол.
Виж коментарите (26)
Последна промяна от Nostrabet.com на : 20 февруари 2019

Букмейкърът “Еврофутбол” е познат като един от най-известните в България с дългогодишен опит от над 20 години. Това е първият лицензиран букмейкър на територията на България с близо 900 физически пункта и 3000 добре обучени служители. Изпълнената със събития история на букмейкъра ясно доказва, че той не е спирал развитието си.

Еврофутбол, като лидер на пазара, винаги се стреми да се развива и усъвършенства. Екипът на компанията се разраства с всяка изминала година, за да може клиентите винаги да остават доволни от предлаганите услуги.

През 2002 година, като партньор на букмейкъра се включва гръцката компания Интралот. Тя е разпространена на пазара и позната като доставчик на разнообразни технологични решения, които да подпомагат предлагането на разновидни продукти на световно ниво за клиентите на Еврофутбол.

еврофутбол логоОт 1990 година до 2015 букмейкърът не спира да се развива, като през годините стартира виртуален футбол, национален тираж и интегриране на нова платформа – Lotus OS. Екипът е добре запознат с нуждите и желанията на клиентите си и се стараят да се задържат като лидери на пазара в постоянни иновации и нови интересни услуги!

В Eurofootball може да залагате на спорт, виртуални кучета и редица други пазари.


Какво представлява Еврофутбол?

1. Онлайн

През 2013 година Еврофутбол решават да се разширят, като създават централизирана компютърна система. Тази система е направена от екипа на букмейкъра с цел да привлича и потребители онлайн, като се грижи за обработката и приемането на залози в пунктовете. Както в други букмейкъри, спокойно може да посетите сайта на Еврофутбол и да се информирате за коефициентите на множество пазари. Сайтът се подновява постоянно, което прави този букмейкър все по-апетитен за фенове на онлайн залозите! Помнете обаче, че не може да извършвате онлайн залагания. През сайта единствено се информирате за наличните предложения.

2. Наземни пунктове

Ако пък сте по-голям фен на залагането във физически пунктове, то Еврофутбол е правилният букмейкър за вас! Както вече споменахме, компанията разполага с близо 900 наземни пункта на територията на България, където вие спокойно може да отидете и да направите вашия залог. Както в онлайн сайта на букмейкъра, така и в пунктовете може да разгледате предлаганите събития, на които вие може да заложите. Прекрасното при наземните пунктове е, че вие може да се насладите на залога си в компанията на приятели вместо да седите сам пред компютъра!


Ревю на сайта – дизайн, структура и навигация

Екипът на Еврофутбол се е постарал да направи сайта на букмейкъра атрактивен и в същото време лесен за навигация. Веднъж влезете ли в сайта, ще видите, че е наблегнато на тъмни цветове като цяло, но с искрящи и лесни за виждане второстепенни цветове, за да може лесно да откриете това което търсите!

сайт на еврофутбол бг
Как изглежда сайтът Eurofootball.bg (начална страница)

Отделните раздели са изписани отчетливо в горната част на сайта, а по средата виждате предстоящ мач, на който може да заложите. В червено поле е телефонът за връзка, ако случайно имате някакво запитване или проблем. Сайтът е приятен и не натоварва зрението и дори да го посещавате за първи път, лесно ще се ориентирате!


Залози на живо

От Еврофутбол са се постарали да предложат и залози на живо за клиентите си. Лесно може да намерите този раздел в горната част на страницата „Залози на живо.“ Когато натиснете върху раздела, той автоматично става жълт, за да не забравите къде сте! Още веднъж напомняме, че този раздел не ви позволява регистрация и залози директно през сайта, а просто ви показва кодовете за различните мачове и пазари, на които може да заложите в реално време, докато сте в някой пункт.

Букмейкърът предлага футбол, волейбол, хокей, бокс, баскетбол, тенис и други спортове. За всеки един от тях имате и съответните събития, на които да заложите.

При избирането на даден спорт ще видите събитията, опциите за залагане и коефициенти. За футбол може да избирате да заложите на краен резултат, двоен шанс, първо полувреме, кой ще отбележи първи/следващ гол, хендикап резултат, четен/нечетен брой голове, както и много други. За тенис имате опции като краен изход, сбор геймове (под/над), втори сет, сбор геймове втори сет (под/над) и сбор геймове (четен/нечетен). Съответно и при баскетбола разполагате с възможности като краен резултат, първо полувреме, първа четвърт и други. Подобно е положението и при останалите спортове, като за всеки един са покрити основните пазари.

залози на живо е Еврофутбол
Спортни залози На живо – коефициенти и пазари

Коефициенти в Еврофутбол

Коефициентите в Еврофутбол не са високи, като в България има много други букмейкъри, които имат предимство пред тях. Ставките в сайта им са в стандартния формат – десетични – каквито са коефициентите в повечето популярни букмейкъри, които са актуални за България.

От Еврофутбол са се постарали да направят сайта си така, че вие лесно да може да видите ставките за всяка една среща, която предстои или се провежда в момента. Независимо дали ще заложите на 1, X или 2, букмейкърът се е постарал да предложи справедливи коефициенти към всяка опция за залог. В сайта на Еврофутбол ще добиете представя за ставките към всяка една среща, а след това може да ги сравните с предложенията на останалите сайтове.

Въпреки голямата си популярност, от бранда все още не успяват да надминат сайта за спортни залози на Bet365, където има по-добри коефициенти за някои пазари.


Раздел “Гонки”

Разделът „Гонки“ лесно може да се намери, като влезете в началната страница на букмейкъра и погледнете най-отгоре – думата „гонки“ е изписана с бели букви върху син фон. В момента, в който вие натиснете върху бутона, той се оцветява в ярко жълто, за да знаете точно къде се намирате. Още с влизането в раздела започва рекламна песен за Еврофутбол. Отделно ще видите и подраздели като “програма”, “резултати”, “правила” и т.н.

състезания с кучета в Eurofootball
Раздел за надбягвания с кучета

Вие ще видите гонката, която се провежда в момента, имената на хрътките, както и коефициентите за тях. От лявата страна имате на разположение богат избор на събития, състоящи се в момента, от които може да избирате. Лесно може да направите вашия залог и да прецените кои ставки са най-добри за вас. В този раздел те (коефициентите) са още по-привлекателни и със сигурност ще задоволят и най-капризните фенове!


„Спорт Макс“

„СпортМакс“ е разделът, който ви предлага виртуални футболни игри, на които да залагате. Също като гореспоменатия раздел, ще видите и този в горния край на страницата, изписан с бели букви – „Спорт Макс“. Ако желаете да поставите залог на футболен мач, но искате той да ви отнеме по-малко време, то тогава този раздел е за вас. Тук имате шанса да разглеждате измежду множество мачове от подраздела „Програма“ и да изберете най-привлекателния за вас.

Коефициентите за този раздел са високи и определено без проблем ще се харесат на феновете на виртуални спортове! Тук може да правите своите виртуални футболни прогнози на автоматично генерирани мачове, но печалбите са напълно реални.

За да може да участвате в залозите на Спорт Макс, трябва просто да направите своите предположения, да заложите определени от вас средства и да изчакате квитанция, изпратена от централизирана компютърна система, която да потвърди вашия залог!

Препоръчваме ви внимателно да прочетете правилата за този раздел. Минималният залог, който може да направите за един талон е 1 лев, а максималният – 300 лева. От Еврофутбол имат правото да определят различни максимални залози в зависимост от различните комбинации. Вие също така трябва да сте наясно как да попълните талона за залог, защото букмейкърът приема само правилно попълнени талони.

спорт макс от Еврофутбол
Раздел “Спорт Макс” – Виртуални футболни срещи

В този раздел, също така, ще срещнете и често задавани въпроси, като:

 • Какво е виртуален футбол?
 • Кога и къде се изплащат печалбите от виртуален футбол?
 • Кой определя резултатите от виртуалните мачове?
 • На какво мога да залагам, ако искам да играя виртуален футбол?

Това са въпроси, които всеки един потребител може да си зададе и от Еврофутбол са се постарали да дадат кратки и ясни отговори на всеки един. По този начин, дори и да сте нови в света на виртуалните спортове, вие бързо и лесно ще разберете за какво става въпрос и ще бъдете напълно подготвени да направите вашия залог на желаната от вас опция, като точен резултат, под/над 2,5 гола, краен изход и други атрактивни опции!

Казано накратко, виртуалните футболни мачове са компютърно генерирани събития, които се решават на случаен принцип. Печалбите се изплащат в букмейкърските пунктове на Еврофутбол. Всички срещи се предоставят от конкретен провайдър, който работи съвместно с българския бранд. Точно провайдърът определя и крайните изходи от събитията.


Резултати на живо от livescore.eurofootball.bg

В раздела „Резултати на живо“ вие може да следите резултатите към момента на вашите любими спортове като футбол, баскетбол, хокей и тенис. За всеки спорт вие ще видите часа на събитието, както и ще може да изберете за коя дата искате да видите мачовете от падащо меню.

Страницата се презарежда на всеки 30 или 60 секунди, за да може да сте напълно наясно какво се е случило до момента. Ако ви затрудняват някои от съкращенията в таблицата, то най-долу на страницата ще ги видите изписани.

livescore eurofootball bg
Лайвскор от Еврофутбол – излъчване и обновяване на коефициентите
 1. Раздел “Футбол” – в този раздел вие ще видите списък с провеждащи се в момента мачове, както и предстоящи. Също така вие ще видите първенство, номер на събитието, кой е домакин, кой е гост, резултат до момента, първо полувреме, голмайстор, наказателни картони, продължения и дузпи.
 2. Раздел “Баскетбол” – тук ще видите предстоящи, приключили и излъчвани в момента срещи. И за всяка една от тях ще намерите първенство, домакин, гост, 1-ва част, 2-ра част, полувреме, 3-та част, 4-та част, резултат, продължения, финален резултат.
 3. Раздел “Тенис” – както в другите раздели и тук ще откриете предстоящи и приключили срещи. За всяка една вие може да видите турнир, кръг, играч 1, играч 2, сет 1, сет 2, сет 3, сет 4, сет 5 и резултат.
 4. Раздел “Хокей” – и в този раздел ще видите срещи, които са приключили, тези които предстоят и тези, които се провеждат в момента. И тук имате в таблицата първенство, домакин, гост, 1-ва третина, 2-ра третина, 3-та третина, краен изход, продължение, дузпи, резултат и голмайстор.

Посетете ЕВРОФУТБОЛ


Списъци с резултати от “Вчера” и “Днес”

В Еврофутбол вие може да намерите и резултати от конкретна дата през раздела „Резултати“ в горната част на страницата. Тук вие ще може да изберете за кой спорт искате да видите резултат или за кое първенство. Също така може да изберете конкретна дата, като имате и най-ползваните опции – “Вчера” и “Днес”.

резултати от вчера и днес
Възможност да гледате резултатите от Вчера и Днес

При натискане на тези подраздели вие ще видите срещи, които са се състояли предишния ден или пък, които ще се състоят днес. Тук може да видите и тези събития, които се провеждат на живо. Имате правото на избор как да подредите вашия списък. Трите опции са: по първенство, по номер или по дата. Тези три опции се намират отдясно на страницата.


Какви джакпоти се предлагат от Eurofootball.bg?

Сигурни сме, че всички фенове на залозите обожават джакпоти и бонуси. Затова от Еврофутбол са направили необходимото, за да ви предоставят интересни и атрактивни джакпоти. Вие лесно може да ги видите, като погледнете от дясната страна на страницата. Най-горното прозорче с картинки се движи и ви показва предлаганите джакпоти. Имате избор от два джакпота: “Макс Гол” и “Супер Джакпот”!

 1. МаксГол – този джакпот се отнася за залозите ви на голове. Във всеки тираж има избрани футболни срещи. Трябва да заложите на 8 от тях, а печелившите мачове са тези, в които са паднали най-много попадения. По този начин вие ще получите специална награда при 8 от 8 познати срещи, 7 от 8 или 6 от 8 мача.
 2. Супер Джакпот – както гореспоменатият джакпот, тук също ще видите списък от събития, които подлежат към тази бонус оферта. Разполагате с различни видове от този тип джакпоти, които съдържат различен брой мачове и разбира се, печалбата също се различава. Нужно е да познаете всички мачове от конкретен джакпот, за да вземете голямата награда.

Секция с новини

Като много други букмейкъри, Еврофутбол също предлагат раздел с актуални спортни новини. Този раздел се намира в горния край на страницата – трябва само да натиснете върху „Новини“, изписано със сиво. Там може да намерите подраздел с „Водещи новини“ относно спортове, победители в мачове и срещи, нови букмейкърски пунктове на Еврофутбол, както и множество други важни новини за феновете на спорния свят. От Еврофутбол са се погрижили да направят раздела лесен за навигация така, че да може да четете новината, която ви интересува.

Всяка статия е отделена в прозорец с изписаната дата на новината. Също така можете да четете и по-стари новини, свързани със спорт, като влезете в подраздела „Архив новини“. Този букмейкър е наясно, че феновете на спорта често се интересуват не само от залози, но и от новини за спортния свят. Затова този раздел е прекрасен, защото можете да прочетете статии относно интересни събития, които ви интересуват!

Извън вестите за спортния свят се предлагат и важни новини за талантите на Еврофутбол. Те са част от небезизвестната академия за спортни таланти на Eurofootball. Тя има за цел да подпомага развитието им, като им предложи едни по-добри условия за тренировки. В същото време представянето им се следи в новините от букмейкъра.


Списък с тиражи

Интересното при букмейкъра Еврофутбол е, че освен всички други атрактивни раздели, чрез сайта те също така предлагат и раздел „Тиражи“, който може да откриете в горната част на страницата, непосредствено след раздел „Новини“.

списък с тиражите
Актуален тираж за деня

В този раздел вие ще видите всички мачове, срещи и събития за множество спортове, на които може да заложите и с това да участвате в тиражите на Еврофутбол. Оттук преглеждате събитията от големите първенства и турнири, като Шампионска лига и Лига Европа, след което преценявате своя залог.

В раздела вие може да изберете спорт, както и срещите, които ще се състоят в следващите 24 часа или 72 часа. Ако не желаете да сортирате срещите по този начин, може да изберете да виждате всички. Така лесно ще направите вашия избор и може да се надявате на прилична печалба след извършването на вашия залог!


Адреси на пунктовете (по градове)

Основното предимство на Еврофутбол е, че може да съберете своите приятели и да обсъдите залозите ви в някой от пунктовете на компанията. През сайта е позволено единствено разглеждане на предложенията, но самите залози се правят в локалните обекти на букмейкъра.

Лесно е да намерите пункт, който да е близо до вас. Едната опция е да влезете в раздела „Букмейкъри“ от началната страница и да натиснете „Намери пункт“ от подразделите в ляво. От този подраздел вие може сами да изпишете местоположението, което желаете и на интерактивната карта под търсачката ще се покажат всички пунктове (до 60), които са в близост до вас. Това страшно много улеснява клиента, защото не е необходимо да обикаля града си и да търси пунктове, а бързо и лесно намира точно този, който му е нужен!

Другият начин е да натиснете върху подраздела „Представители“ и оттам да изберете област, община, населено место или регионален представител. В този подраздел също има карта, от която може да изберете измежду градовете, в които има пунктове. Щом селектирате град, ще ви бъде представен списък с адреси на всеки един пункт в този град! От Еврофутбол наистина са се постарали да улеснят максимално намирането на пункт!


Как се отваря пункт на Еврофутбол?

Знаете, че започването на бизнес не е от най-лесните начинания за предприемане, но от Еврофутбол са се погрижили да направят процеса възможно най-улеснен.

В същия раздел, който споменахме горе, ще намерите и подраздела „Стани партньор“. Там е обяснено какво ще ви донесе партньорството с Еврофутбол, като модерен и качествен продукт, допълнителни забавления за клиентите, безплатен термин, безплатно обучение и още много неща, които не се предлагат при други букмейкъри. Също така ще намерите и начините, по които може да се свържете с букмейкъра, ако имате въпроси.

Българският бранд вече разполага с достатъчно знания как се случват нещата в тази сфера, така че ще ви даде възможно най-добрата начална основа, за да стартирате успешно своя пункт. Ще получите различни идеи, като например включването на Еврошанс игри в пункта или предлагането на напитки и кухня в самия обект.

Има още два подраздела, които са предназначени за вашето кандидатстване и за улеснението ви. В подраздела „Формуляри“ от Еврофутбол са изписали точно кои формуляри ще са ви необходими при кандидатстване, които може да изтеглите направо от страницата. Също така има и линк към 5-те стъпки, с които е препоръчително да се запознаете преди да се решите да кандидатствате за партньор.

А в подраздела „Кандидатствай“ ще откриете молбата, която ви е необходима, за да кандидатствате за партньор на Еврофутбол. В нея ще видите всички задължителни и незадължителни полета, които ше трябва да попълните. Молбата е съставена от две части и след попълването на първата част, трябва да натиснете напред, за да минете към втората. След попълване на необходимото и прикачването на нужните документи, вие трябва да изпратите молбата и просто да изчакате отговор от представители на Еврофутбол, след което може да станете част от франчайз мрежата на букмейкъра!

Кандидатствайте оттук


Какво е работното време на Eurofootball?

Работното време на букмейкърските пунктове на Еврофутбол в цялата страна е едно и също. Пунктовете са близо 900 в 17 региона в България и работното им време е от 9.00 ч. сутринта до 21.00 ч. вечерта всеки ден от седмицата. Все пак в някои по-натоварени откъм спортни събития дни се налага и работа до по-късно.


Контакти

От Еврофутбол са се постарали да ви предоставят няколко различни опции за връзка с букмейкъра:

  Централен офис:

 • гр. София 1164, бул. Джеймс Баучер № 12
 • Тел.: 028189115, 028189126
 • Факс: 028189107
 • office@eurofootball.bg
  За реклама:

 • гр. София 1164, бул. Джеймс Баучер № 12
 • Тел.: 028189115, 028189126
 • Факс: 028189505
 • adv@eurofootball.bg
  Вестник “Еврофутбол”

 • гр. София 1164, бул. Джеймс Баучер № 12
 • Тел.: 028189175
 • Факс: 028189169
 • euro_f@abv.bg

  Отдел “Букмейкърска мрежа”

 • гр. София 1164, бул. Джеймс Баучер № 12
 • Тел.: 028189152, 028189162, +359878136046
 • Факс: 028189106
 • bmreja@eurofootball.bg
  “Връзки с обществеността”

 • гр. София 1164, бул. Джеймс Баучер № 12
 • Тел.: 028189115
 • Факс: 028189107
 • pr@eurofootball.bg

За въпроси, препоръки, проблеми или мнения също така може да се обърнете към следния мейл адрес: websupport@eurofootball.bg.

Относно въпроси за партньорската програма може да използвате следните контакти за връзка:

 • Мобилен: +359878136046
 • Стационарен: 028189152
 • Skype: eurofootball_bmreja
 • E-mail: bmreja@eurofootball.bg
 • Help Desk: 028180008

Къде се намира централният офис?

Централният офис на букмейкъра Еврофутбол се намира в град София на следния адрес: гр. София 1164, бул. Джеймс Баучер № 12. Ето и координатите с точния адрес в Google maps.


Грижа за клиентите

От Еврофутбол, като всеки друг известен букмейкър, са се постарали да предложат най-добрата грижа за своите клиенти. Освен гореспоменатите телефони и мейли, чрез които може да се свържете с представители на компанията, се предлага и раздел “FAQ (често задавани въпроси)”. В него може спокойно да влезете и да намерите търсените отговори на въпроси, задавани от фенове на букмейкъра. Този раздел е направен изцяло за улеснение на клиента.

От Еврофутбол искат да се уверят, че дори и да срещнете някакви затруднения в сайта или във физическите пунктове, ще може лесно да намерите разрешението им. Грижата за клиентите на Еврофутбол е на едно много прилично ниво и дори да не намерите търсения от вас отговор, винаги може да вдигнете телефона и да бъдете обслужени от добре обучения екип на букмейкъра!


Грешни търсения и изписвания на бранда

Наша проверка показа, че името на букмейкъра понякога се бърка при опит за намиране в Интернет и търсачката на Google. Точно затова решихме да ви представим кои са най-често правените грешки. Съветът ни е да ги избегнете, понеже могат да ви препратят на зловреден адрес.

 • eurofootball.com – нека започнем с този грешен адрес, който няма да ви препрати към услугите на букмейкъра. Съветът ни е да използвате единствено страницата eurofootball.bg и да не правите опити за достъп през други сайтове.
 • euro football | евро футбол – грешката тук идва от разделното изписване на букмейкъра. Това е грешно и е добре да запомните, че името на компанията се изписва слято.
 • еурофутбол – тук неправилното изписване се дължи на това, че името на букмейкъра се превежда грешно от английски.
 • evrofutbol – този вид изписване на букмейкъра също е доста популярен. Дължи се главно на факта, че хората са запомнили как звучи името на бранда и го изписват по същия начин.


Вестник „Еврофутбол“

Информация относно вестника на Еврофутбол може да намерите в раздела „За нас“, разположен в горната част на страницата. Оттам просто трябва да натиснете върху подраздела „Вестник Еврофутбол“ и ще намерите информация за вестника!

Първият му брой излиза през 1993 година и е вече на пазара над 20 години. Този вестник е помощник за участниците в тиражите на Еврофутбол и в същото време дава информация относно включването във всеки тираж, анализи и коментари, прогнози, спортни новини от Европа и България. Достъпни са още уникална статистика и изчерпателна информация относно спортовете и техните срещи от национални, клубни и световни шампионати.

Вестникът е създаден с цел още повече да подпомогне клиентите на Еврофутбол и се издава всеки понеделник и петък целогодишно, без прекъсване в топлите летни месеци! Вие може да го намерите в кварталните будки за вестници и списания, както и в самите физически пунктове на Еврофутбол!

Ето и повече информация за вестника: www.eurofootball.bg/about.php?l=18


Често задавани въпроси:

1. Мога ли да печеля с комбинации?

Отговор: Да, разбира се, че можете. Залагането на комбинации значително увеличава вашия шанс да спечелите. Ако заложите на комбинация 3 от 6, тогава не е необходимо да познаете всичките 6 срещи, за да спечелите, а може да сте познали само 3-те от тях, които сте комбинирали, печелейки по този начин. Естествено, може да правите залози и на други видове системи, които зависят от броя на избраните мачове.

2. Какви печалби се изплащат и как?

Отговор: Максималната печелба, която можете да получите от един талон, е 1 000 000 лева. За да получите вашата печалба, трябва да направите едно от следните неща. Ако желаете да получите печалба до 2 000 лв., вие може да го направите във всеки един пункт на Еврофутбол, независимо дали сте пуснали залога си точно в него или не. За печалби над 2 000 лева трябва да имате издадено искане за банково плащане, което може да ви бъде издадено във всеки пункт или в централния офис. След издаването на такова искане, вие може да получите печалбата си всеки работен ден от седмицата в Българска пощенска банка. Като друга алтернатива за залози на място, може да посетите някое казино или пункт на спортния букмейкър Efbet, където също се предлагат подобен тип залагания с фишове.

3. Кой е собственик на Еврофутбол?

Отговор: Собственик на Еврофутбол е дружеството „Еврофутбол ООД“, което се регулира от Държавната комисия по хазарта. Тук е момента да споменем, че брандът няма общо с дружеството “Еврофутбол Лимитид”, с което често бива свързвано. Като допълнителна информация можем да споменем, че управител на компанията е Ради Вачкова, която беше назначена на поста в средата на 2017.

4. Как да започна работа в Еврофутбол?

Отговор: На първо време може да проверите сайтовете с обяви за работа. После ви съветваме да се върнете към сайта на компанията и да проверите в него за евентуални свободни позиции. Впечатленията, на които попаднахме, говорят добри думи за предлаганата заплата в пунктовете, както и доброто отношение към всеки служител. В краен случай може да питате и в някой пункт дали е налично свободно място.

5. Има ли система за печелене?

Отговор: Печалбата ви зависи от коефициентите, заложени за всяка една среща от турнир или първенство, за всеки един спорт. Ако вашият залог е положителен, то тогава печалбата ви се изчислява с умножаването на съответните коефициенти и след това, полученото произведение се умножава по залога на колонката. Съществуват и различни видове системи, при които изчисленията се правят по друг начин, но и за тях имате информация в сайта на букмейкъра.

6. Какво представлява фишът?

Отговор: Фишът е един талон, който използвате при залагане. Във вашия фиш ще намерите полета за въвеждане на срещата или мача, на който сте избрали да залагате, избрания пазар, както и парите които ще заложите. След подаването на талона, получавате квитанция. Тя е като касова бележка, която трябва да пазите, понеже чрез нея ще получите евентуалната си печалба.

7. Съществува ли Еврофутбол форум?

Отговор: Не, компанията не разполага с подобна страница в своя сайт. Цялата полезна информация е отделена в различни категории, така че лесно да я намерите и да се поучите от нея.


Заключение и оценка

Еврофутбол е един добър букмейкър с чудесен съпорт, който се е постарал да направи преживяването ви интересно, улеснено и приятно. Както интернет сайт, в който може да следите любимите си спортове и събития, компанията също така предлага и физически пунктове, в които може да седнете с приятели и да направите вашите залози. Точно в тях се случва истинската тръпка. Еврофутбол предлага помощ за клиентите си под формата на често задавани въпроси, на които има отговори. Налични са още телефони и мейл адреси, на които да се свържете с умел екип!

Компанията се е постарала да бъде на ниво със световно известните букмейкъри, като предлага богат набор от спортове и събития, както и актуални спортни новини за България и Европа. Коефициентите не са от най-привлекателните, но все пак могат да задоволят повечето фенове на залозите. Букмейкърът предлага и джакпоти, чрез които може да си докарате много добри печалби.

Вход в Eurofootball.bg

Еврофутбол е букмейкър, който не е за подценяване. Когато идете до най-близкия пункт и започнете да коментирате и анализирате своите прогнози, вие ще получите едно чудесно преживяване. Ако пък не ви стига само да правите залози, винаги може да кандидатствате за партньор на букмейкъра и да отворите собствен физически пункт, с който да печелите. Изборът е ваш.

Еврофутбол – мнение за букмейкъра
Рейтинг 4.5 от 77 мнения

26 мнения за “Еврофутбол – мнение за букмейкъра

Публикуване
 1. Фернандо
  08.03.2018 at 7:32

  Колкото и да се плюе по Еврофутбол, той си остава предпочитан от много залагащи. Окей, коефициентите им не са конкурентни на онмлайн букмейкърите, но нека ви кажа нещо друго – в Еврофутбол няма как да ви лимитират, ако искате печелете всеки залог, хиляди …. Това си е якото на фишчетата, докато големите имена онлайн гледат да спънат всеки печеливш играч. Вярвам че еврото ще продължи да съществува в този си вид и да радва хилядите почитатели.

  0 0
 2. Родж
  22.01.2018 at 7:33

  Еврофутбол е отживелица … Често казано, коефициентите им са много под нивото на тези в онлайн букмейкърите и въпреки това все още има много хора които залагат при тях. Наскоро отново разглеждах програмата им – да, имат доста футболни срещи, ама опции за залози и коефициенти – доста зле. Може би ако и те преминат онлайн, тогава нещата ще се подобрят, а и по този начин хората, които залагатв наземните пунктове ще могат да игращт с високи коефициенти.

  0 0
 3. Евро мания
  14.12.2017 at 16:23

  От едно време си ги харесвам Еврофутбол и с доста приятели залагаме там. Има какво да се прочете във вестника им, а като обсъдиш няколко мача с приятели, залозите стават доста успешни. Затова ги харесвам и предпочитам пред онлайн операторите. Дори един ден Еврофутбол да пусне онлайн залози, едва ли ще заменя залозите в пунктовете….

  0 0
 4. De Dani7o
  21.11.2017 at 8:06

  Mina im vremeto na evrofutbol … da zakrivat shte e nay-dobre .. ili da puskat online zalozi i da gi probvame.

  0 0
 5. В. Н.
  20.11.2017 at 19:26

  Еврофутбол залязват с всяка година! Доста време залагахме само при тях, ама вече не!

  0 0
 6. Dani De Vito
  15.11.2017 at 8:07

  Eurofootball si ostava mqsto kadeto da obmenish opit, no osven tova s nishto ne prevazhojda online bukmeikarite. Spored men i te shte vkluchat online zalozi, no da vidim koga. Inache predi si bqha nomer 1, nqma spor v tova. Gadni monopolisti

  0 0
 7. Мирко
  09.11.2017 at 10:58

  Аз залагам с тях от дълги години и честно да си кажа все още са ми на сърце. Сега ще обясня и защо, за да не звучи необосновано, а и тъй като виждам, че тук по-скоро преобладават негативните коментари и мнения за Еврофутбола. От сайта следя спортовете, които ме интересуват и събитията, които искам, а докато при пунктовете имам възможността да общувам и с други играчи, да обменяме впечатления и опит. Да, вярно е, че вече всичко върви с бързи и големи стъпки към интернет и хората се насочват към онлайн залозите (в което няма лошо), но аз лично не отричам Еврофутбол като букмейкър и дори бих казал, че съм доволен.

  0 0
 8. Дидо
  03.11.2017 at 22:01

  Отиват си Еврофутбол и на никой няма да му липсват. Стига вече с тези ниски коефициенти и ограничаване до определен брой мачове на права колонка. Ае чао

  0 0
 9. Kamata
  31.10.2017 at 7:40

  Evrofutbol ne e mqstoto kadeto da se zalaga v nashi dni, sled kato ima tooooolkova po-dobri i udobni predlojeniq za online zalozi. Edno vreme veshe tqhnoto vreme, no sega ili da puskat online platforma s po-visoki koeficienti ili da zakrivat. Taka kato gledam vse oshtte si ima hora deto zalagat pri tqh, no v edin moment nqma da ostanat mnogo.

  0 0
 10. kk
  25.10.2017 at 10:53

  Харесвах ги, но вече не. Почнаха да правят номера и това ме подразни… Коефициентите им действително са супер ниски и хората ги усетиха вече. Освен това има доооста голям избор от букмейкъри, така че не знам защо се имат за единствени.

  0 0
 11. NE
  23.10.2017 at 18:57

  Ne me kefqt! Super niskite im koeficienti sa napravo frapirashti i qvno, che tova pravi vpechatlenie na vsichki, osven na Evrofutbol… gubqt igrachi, ama mai ne im puka osobeno.

  0 0
 12. Ангел
  22.10.2017 at 7:59

  Има доста недоволни от тях, като и аз не бих ги подкрепил. От дълги години са в този бранш и може би при малко повече старание от тяхна страна, нещата щяха да им се получат. Сайтът им не е все още няма директни залози вътре. МНого има какво да се работи и развие. Ако Еврофутбол продължава да се задоволява с това ниво , то до няколко години е аут от играта.

  1 0
 13. nel
  07.10.2017 at 17:33

  Няма какво да предложат еврофутбола, свършиха се балъците, които да търпят ниските ви коефициенти. Само един форум да вземат да си направят, че за друго няма смисъл да се борят.

  0 0
 14. Kalin
  04.10.2017 at 14:07

  Az haresvam Evrofutbol. Futbolniqt razdel e mn gotin. Mislq, che bonusi ako se pusnat za punktovete shte byde super ako se sluchi.

  0 0
  1. Минко Георгиев
   12.10.2017 at 18:59

   ДОста интересно мнение за бонусите, но аз не виждам как ще се случи. Просто трудно ще направят системата без онлайн залози. Според мен бонусите са смите джакпоти, за които са писали в ревюто. Разликата е, че трябва да се направи залог, но пък и при онлайн букмейкърите искат депозити, така че не виждам голяма разлика в сумите, които даваш.

   0 0
 15. Kosio
  03.10.2017 at 8:42

  Az sam totalno razocharovan ot Evrofutbol, poneje v posledno vreme svaliha drastichno koeficientite. Ne sstava vaprosa samo za 1 x ili 2, a i za pazari na golove – pod/nad. gol-gol … Predi vreme im bhqh golqm fen i zalagah samo pri tqh, no sega prosto nqma smisyl, sled kato online e po-lesno, po-udobno i s po-dobri predlojeniq.

  0 0
 16. Чавдар
  27.09.2017 at 9:44

  Едно време беше силата на еврофутбол. Сега са само пунктове, в които и децата знаят, че се предлагат ниски коефициенти и малко на брой възможности за залог…

  0 0
 17. Нико Хс3
  26.09.2017 at 7:32

  Тези дни за пореден път се убедхи, че Еврофутбол са големи мизерници. Разгледах им коефициентите и ги сравних с някои онлайн букмейкъри – ами те еврофутбол губят по всички сравнения. Ама това е… монопол.

  0 0
  1. Mitko Paunov
   10.10.2017 at 16:08

   Absolutno spodelqm tova mnenie. Koeficientite sa pod vsqkakva kritika.

   0 0
 18. Дончо Сакъзов
  22.09.2017 at 7:39

  Еврофутбол е старо куче в тази индустрия. Разбират си от работата и дават много джакпоти на своите клиенти. Въпреки това обаче шмекеруват, понеже коефициентите им са на доста ниско ниво. Много по-добре е да заложите в някой онлайн букмейкър, отколкото в пункт на еврото. Аз съм от старата генерация и доскоро бях на “вие” с компютрите. Друг въпрос е, че ако се хване джакпот все излиза, че още 10 души са го хванали. Айде бе…

  0 0
 19. Vlado Arsov
  02.09.2017 at 18:56

  Фен съм на футболния им раздел, а мой познат – на баскетболния. Препоръката ми към сайта на Еврофутбол е да вземат да направят и един чат на живо. Ще е от полза на много играчи.

  0 0
 20. Симеон
  20.08.2017 at 12:44

  Печеля прилично, а играя от дълги години при тях. Ако трябва за да съм честен, при други букмейкъри печеля малко по-добре, затова и казвам, че печалбите ми с Еврофутбол са на прилично ниво. За начинаещи е може би най-подходящият избор.

  0 0
  1. Малин
   11.10.2017 at 22:48

   Абсолютно подкрепям това мнение!

   0 0
 21. Николай
  18.08.2017 at 13:10

  И аз съм доволен от Еврофутбол. От дълги години залагам само на тях и не са ме разочаровали.

  0 0
 22. Димо
  14.08.2017 at 19:56

  Аз лично съм доволен от тях. Редовно играя и не знам дали е до късмет, до добра стратегия или нещо друго, но печеля добре.

  0 0
 23. Велислав
  12.08.2017 at 14:55

  Не може да се отрече, че са добър букмейкър. Разбира се, че има още над какво да работят, но като цяло се справят доста прилично. Да, има какво да се желае от коефициентите. И да, липсата на онлайн букмейкър е доста сериозен минус (предвид, че сериозните такива предоставят това на играчите си).

  0 0

Напишете Вашето ревю

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X