bg
  • en
4.8

Кеш аут функция от Winbet

Най-добрия избор за България
Оферта за януари 2020
Процент 200%
Врътки x6
Мин. Коеф. 1.30
Мин. Депозит 10 лв.
Последна промяна от Nostrabet.com на : 16 януари 2020
Опция Кеш-аут от Winbet

Една от най-популярните функции в сайтове на различните букмейкъри е опцията кеш аут. Тя вече доби толкова сериозна популярност, че се използва от почти всички залагащи на спортни събития. Вече е трудно да наречем някой букмейкър сериозен и актуален, ако не предоставя опцията за предварително затваряне на залога. Феновете на спортните залози могат да останат доста очаровани от опцията в сайта на Уинбет, понеже там тя е силно изразена и се предлага за най-разнообразни видове залози.

Използвайте Winbet Cash Out


Как работи кеш аут опцията на Winbet?

Функцията “Затвори залог” в сайта на Уинбет е активна за спортния раздел и по-конкретно за залозите на спортни събития. Опцията позволява даден залог да бъде прекратен преди да е настъпил неговият край. Това ще рече, че може да затворите залога си дори да не се развива във ваша полза. Нужно е само да имате оферта за затваряне от Уинбет. Чрез използването на Cash Out опцията за минимизиране на загубите ще може да си върнете част от заложената сума. Може да активирате опцията и ако видите, че заложените събития не се развиват във ваша полза и няма смисъл да чакате до края, за да загубите всичко.

Другата част от функцията Cash Out в сайта на Уинбет предразполага използването ѝ за реализиране на сигурна печалба. Представете си, че сте направили залог за победа на любимия ви тим и той е на път да се случи, но в последните минути на мача започвате да се притеснявате, че залогът ви може да се окаже губещ само след няколко минутки. В подобни случаи на помощ идва Cash Out опцията, с която ще може да прекратите залога, а щом той е на път да се случи и е в края на събитието, тогава предлаганата сума ще бъде и доста висока. Тя ще ви донесе печалба, която ще е малко по-малка от тази, ако оставите залога си до края на мача, но поне ще ви спести излишни нерви, че дори и може да ви спаси от евентуална загуба на залога.

Веднъж активирали Кеш аут опцията за ваш залог, той вече не се влияе от крайния резултат. След като сте затворили залог, той се урежда и всички суми се изплащат веднага по сметката ви.


За кои спортове може да използвате кеш аут в сайта на Winbet?

Хубава новина е, че опцията е налична за почти всички спортове и събития към тях. Най-важното условие, за да може Cash Out да бъде активен за конкретно събитие, е събитието да се предлага със залози на живо в сайта. Ако това е така, шансът да не може да затворите залог на даденото събитие е много малък.

Ще може да затваряте залозите си на футбол, тенис, баскетбол, хокей и още много други спортове.


Как се активира Winbet кеш-аут?

спиране на залог с cash out в Winbet сайта

Когато имате активни залози, направени в сайта на Уинбет, те ще се появят в секцията с вашите направени залози. Тя се намира точно до електронния фиш в сайта на компанията, с който поставяте залозите си. Под тази област ще видите жълт бутон, който носи наименованието CASHOUT. Когато го изберете, ще ви се покаже нов прозорец, съдържащ всички активни залози, с които разполагате.

Всеки активен залог се показва в лявата част на прозореца. Може да превключвате между всеки от тях, за да видите информация за самия залог, събитията и селекциите, които са направени, както и коефициентите, на които сте заложили. Малко под тази информация ще видите бутон, наречен “Кешаут: ” и съдържащ сума. Тази сума е моментната стойност, която ви се предлага, ако решите да затворите вашия залог. Ако искате да извършите кеш аут за конкретен залог, трябва да изберете върху бутона със сумата, след което ще ви се покажат нови два бутона. С единия потвърждавате желанието си да затворите залога, а с другия може да се откажете засега.

При избиране на бутона за изпълнение на Кеш аут за конкретен залог ще минат няколко секунди и ще получите потвърждение, че залогът е затворен. След това и сумата, на която сте затворили, ще бъде начислена по сметката ви.


Нашето мнение

Кеш аут функцията от Уинбет разполага с основните действия, която тази опция предоставя. В случая важното е, че се предлага за най-различни спортове и пазари. Освен това опцията работи много добре и предоставя високи суми, за разлика от някои други онлайн сайтове за залози. Това, което липсва на Winbet cash out към този момент, са допълнителни функции, като частично затваряне и автоматичен кеш аут. Дори в това си състояние обаче cash out от Уинбет си заслужава и е показателно, че брандът има тази опция в помощ на своите потребители.

0 мнения за Кеш аут функция от Winbet

Напишете мнение

    Няма мнения, бъдете първия коментирал!

Елица Мартинова

Елица Мартинова е един от членовете на екипа ни, който се занимава със създаването, оформянето и публикуването на ревюта. Има известен опит в областта на залаганията и се интересува по-задълбочено от мобилните апликации на различните букмейкъри.
Абонирай се за нашия нюзлетър за да получаваш последната информация за всички бонуси, ексклузивни промоции, и горещи новини за топ букмейкърите в България!
Свържете се с други играчи! Редовните читатели на Nostabet.com посещават сайта ни заради многото качествени спортни прогнози, които се качват непосредствено преди всяка важна среща. Друг плюс е, че тук вие ще попаднете на информация относно най-новите бонуси и промоции, достъпни за играчи от България. Вижте и списък са най-добрите сайтове за залози, които са лицензирани и където може да се регистрирате безпроблемно.
Поддръжка и връзка Екипът на Nostrabet.com е положил усилия да предостави всички важни контакти за връзка с екипа за поддръжка в ревютата за букмейкърите, поместени на сайта. Разбира се, ако предпочитате да се свържете директно с нас за съвет, оплакване или въпроси, винаги може да ни пратите имейл, на който ще отговорим бързо и професионално.
Рейтинги на букмейкъри Именно тук залагащите ще намерят откровени потребителски мнения за най-популярните букмейкъри в България. Освен това, самите вие може да споделите впечатленията си от сайтовете, на които сте залагали. Дайте обективен рейтинг за водещите букмейкъри, базиран на тяхната репутация и вашето лично мнение.