Winbet Кеш аут функция

Пробвайте Cash-out
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Веселин Игнатов
Автор
Веселин Игнатов
Веселин Игнатов

Основната работа на Веселин е свързана със създаването на уникално съдържание като ревюта и анализи на различни букмейкъ...

Ad disclosure
Nostrabet залага на качество, професионализъм и отдаденост към потребителите си във всички направления, по които работи. Цялостният продукт, който включва експертни ревюта, прогнози и полезни разработки за залагания, съществува благодарение на бизнес модела, по който работим. Ние използваме Affiliate линкове (които са безплатни за Вас), за да Ви насочим към сайтовете на онлайн букмейкъри. В замяна на това, ние може да получим комисиона, която несъмнено ще инвестираме в подобряването на нашия продукт. Повече информация за бизнес модела ни може да откриете в страницата за Оповестяване на реклама на нашия сайт.

Една от най-популярните функции в сайтовете на различните букмейкъри е опцията кеш аут. Тя вече доби толкова сериозна популярност, че се използва от почти всички залагащи на спортни събития. Вече е трудно да наречем някой букмейкър сериозен и актуален, ако не предоставя опцията за предварително затваряне на залога. Феновете на спортните залози могат да останат доста очаровани от опцията в сайта на Уинбет, понеже там тя е силно изразена и се предлага за най-разнообразни видове залози.

Използвайте Winbet Cash Out

Бърза навигация
Бърза навигацияTOP

Как работи кеш аут опцията на Winbet?

Функцията “Затвори залог” в сайта на Уинбет е активна за спортния раздел и по-конкретно за залозите на спортни събития. Опцията позволява даден залог да бъде прекратен преди да е настъпил неговият край. Това ще рече, че може да затворите залога си дори той да не се развива във ваша полза. Нужно е само да имате оферта за затваряне от Уинбет. Чрез използването на Cash Out опцията за минимизиране на загубите, ще може да си върнете част от заложената сума. Може да активирате опцията и ако видите, че заложените събития не се развиват във ваша полза и няма смисъл да чакате до края, за да загубите всичко.

winbet cash out за футболДругата част от функцията Cash Out в сайта на Уинбет предразполага използването ѝ за реализиране на сигурна печалба. Представете си, че сте направили залог за победа на любимия ви тим и той е на път да се случи, но в последните минути на мача започвате да се притеснявате, че залогът ви може да се окаже губещ само след няколко минутки.

В подобни случаи на помощ идва Cash Out опцията, с която ще може да прекратите залога, а щом той е на път да се случи и е в края на събитието, тогава предлаганата сума ще бъде и доста висока. Тя ще ви донесе печалба, която ще е малко по-малка от тази, ако оставите залога си до края на мача, но поне ще ви спести излишни нерви, че дори и може да ви спаси от евентуална загуба на залога.

Веднъж активирали Кеш аут опцията за ваш залог, той вече не се влияе от крайния резултат. След като сте затворили залог, той се урежда и всички суми се изплащат веднага по сметката ви.


За кои спортове може да използвате кеш аут в сайта на Winbet?

Хубава новина е, че Winbet cash out е наличен за почти всички спортове и събития към тях. Най-важното условие, за да може Cash Out да бъде активен за конкретно събитие, е събитието да се предлага със залози на живо в сайта. Ако това е така, шансът да не може да затворите залог на даденото събитие е много малък.

Ще може да затваряте залозите си на футбол, тенис, баскетбол, хокей и още много други спортове.


Как се активира Winbet кеш-аут?

cash out опция от Winbet

Когато имате активни залози, направени в сайта на Уинбет, те ще се появят в секцията с вашите отворени залози. Тя се намира точно до електронния фиш в сайта на компанията, с който поставяте залозите си. Ако към активните ви залози има бутон с наименованието CASHOUT и той е активен, това означава, че може да затворите залога си. В самия бутон ще бъде показана и сумата, срещу която се извършва затварянето.

Всеки активен залог се показва в съответната секция. Кеш аут опцията може да бъде активна за всеки един от тях, само за определен залог или пък за нито един. В областта с активните ви залози ще видите информация за тях, събитията, които очаквате, както и коефициентите, на които сте заложили. Малко под тази информация ще видите бутон, наречен “Кешаут: ” и съдържащ сума. Тази сума е моментната стойност, която ви се предлага, ако решите да затворите вашия залог. Ако искате да извършите кеш аут за конкретен залог, трябва да изберете върху бутона със сумата, след което ще трябва да потвърдите желанието си да затворите залога.

При избиране на бутона за изпълнение на Кеш аут за конкретен залог ще минат няколко секунди и ще получите потвърждение, че залогът е затворен. След това и сумата, на която сте затворили, ще бъде начислена по сметката ви. Когато затворите залог с помощта на winbet cash out, той се урежда и не може да върнете действието.


Winbet частичен cash out

winbet частичен кеш аутWinbet частичен кеш аут е друга възможност в сайта на оператора. Тя е подразделение на основната опция за затваряне на залога. Разликата при нея е, че дава възможност на играчите да затворят частично своя залог. Това означава, че с една част от целия залог, той ще остане активен, докато останалата част ще бъде изтеглена.

Активирането на частичен кеш аут от Уинбет става чрез опцията за настройка на кеш аут сумата. На екрана си ще видите плъзгач, чрез който ще може да изберете каква сума да оставите в игра и каква печалба да приберете мигновено.

Последното действие, което е нужно, за да затворите залога си частично, е да потвърдите желанието си за cash out.

Уинбет не дава гаранции, че частичното затваряне ще бъде на разположение за всички опции за залози, но нашият опит показва, че там където има Cash out, съществува и възможността за частично затваряне.


Нашето мнение

Кеш аут функцията от Уинбет разполага с основните действия, която тази опция предоставя. В случая важното е, че се предлага за най-различни спортове и пазари. Освен това опцията работи много добре и предоставя високи суми, за разлика от някои други онлайн сайтове за залози. Това, което липсва на Winbet cash out към този момент, е допълнителната функционалност за автоматичен кеш аут. Дори в това си състояние обаче, cash out от Уинбет си заслужава и е показателно, че брандът има тази опция в помощ на своите потребители.


FAQ

Как се използва winbet cash out?

Опцията за затваряне на залога е активна за спортни залози и се използва при неуредените активни залози в профила ви.

Има ли Уинбет частично затваряне?

Да, WINBET предлага възможност за частичен кеш-аут на залозите.

Предлага ли се опция за автоматичен кеш аут от Winbet?

Не, към момента Winbet авто кеш аут не е налична като възможност за затваряне на залога в сайта на този оператор.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последно обновяване: 29 ян., 2024 в 02:03
Автор
Веселин Игнатов
Веселин ИгнатовОсновната работа на Веселин е свързана със създаването на уникално съдържание като ревюта и анализи на различни букмейкъри и други теми от iGaming индустрията.
Остави отзив
Попитай Експерт
Вашият рейтинг: 1/5
Добави Отзив

Няма мнения, бъдете първия коментирал!