Камерун и Австралия ще покажат отворен футбол с доста попадения

0
Прогноза над 2,5 гола & гол/гол
Четвъртък 22 юни 18:00ч.Камерун и Австралия загубиха първите си мачове от група Б на Купата на Конфедерациите. В компанията на Германия и Чили, за тях е ясно, че класиране напред ще бъде много трудно. Срещата помежду им е шанс за някой от тях да се поздрави с успех и да остане в борбата за полуфиналите.

Новините от лагера на Камерун

Отборът на Камерун загуби първата си среща от турнира срещу Чили. Африканците бяха победени с 2-0, но не бяха тотално надиграни. Те също имаха своите шансове, но големият проблем при тях бе бързата загуба на топката. Определено по-голямото притежание ще е сред приоритетите на тима в тази среща. Хуго Броос ще може да разчита на всички състезатели, които пристигнаха с тима в Русия. Добри възможности за залози на живо ще получите от букмейкъра Winbet, който предлага стартов бонус до 200 лв. след регистрация и допълнителни оферти при презареждане.

Вестите за Австралия

Първият мач от групата за Австралия също не беше лек. Те загубиха от Германия с 3-2. Представянето им обаче беше доста добро. Сега имат възможност да спечелят срещу Камерун и да си осигурят реални шансове за класиране напред. Очакват се някои промени в стартовия състав, които да направят тима по-остър в предни позиции. Наставникът Постекоглу няма проблеми с контузени играчи.

Камерун срещу Австралия за пръв път

Двата отбора не са се срещали нито веднъж досега. Тяхното представяне в първите им мачове бе добро, но не достатъчно, за да си тръгнат с нещо от мачовете. Съперниците са наясно, че точно победата в мача помежду им е голямата възможност за запазване на шансовете. Австралия и Камерун обичат отворения футбол и ще го покажат в тази среща, понеже победата ще бъде важна. Физическата мощ е на страната на африканските „лъвове”, но Австралия разполага с по-добрата тактическа грамотност, която може да се окаже решаваща. Очакваме отворен футбол с много атаки и към двете врати. Нашата прогноза е свързана с попаденията в срещата. Предположението ни е комбинираната прогноза от над 2,5 гола & гол/гол.

Прогноза: над 2,5 гола & гол/гол

Коефициент в Ефбет за над 2,5 гола & гол/гол: @2.00

Бонуси за подобни срещи:
коефициент ефбет
коефициент betfair
коефициент Bet365
Видяно 36 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.