Бордо няма да се справи с Нант

[wpse_team_form id=1636]

Прогноза Х, под 2.5 гола
Неделя 28 август 16:00 ч.

[wpse_team_form id=1638]

Бордо ще има нови премеждия, след като пътува цели 6000 км до Казахстан за среща от евротурнирите срещу Кайрат в Лига Европа. Жирондинците пуснаха най-добрия си отбор в срещата, като единственият отсъстващ беше халфът Шантом. Все пак срещата завърши 2:1 в полза на съперника и заради гол на чужд терен напред продължават французите.

Сега Бордо ще се опита да спечели и в Лига 1, за да подобри състоянието си. Тимът не играе на върха на възможностите си, но очевидно има потенциал. Ако забърза играта си и изчисти картоните, може да бъде доста по-опасен. Нападателят Диабате обаче е аут за срещата, докато бекът Контенто, бранителят Сане и халфът Сертич също му правят компания в лазарета. Вратарят Карасо вече е на линия и халфът Плашил също ще помага на Бордо в срещата с Нант тази неделя.

Нант пък изглежда добре в атака и без контузения нападател Сала. Дер Закариян пък има доста опции и в отбранителния вал от все млади и талантливи играчи. Нант играе все по-добре и скоро ще достигне топ форма. Тимът все още няма допуснат гол в шампионата.

Бордо остават доста уморени и трудно ще вземат победата като гост. Нант са и без халфа Адриан, който има травма.

Прогноза Х, под 2.5 гола

Коефициенти в Ефбет за Х: @3.20.

Добри коефициенти в:

коефициент ефбет
коефициент betfair
коефициент спортингбет

Бордо няма да се справи с Нант
Рейтинг 0.0 от мнения

Напишете Вашето ревю

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X