Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

€20 допълнителен бонус от Betfair по време на Световното в Русия

0
20 евро от Betfair за Световното
Бонус от €20 за Световното първенство в Русия от Betfair.

Емоциите за предстоящото Световно първенство по футбол в Русия стават все по-нажежаващи се с наближаването на старта на надпреварата. Няколко дни преди началото на Мондиала Betfair нажежава още повече страстите с пускането на специален бонус за първенството. Към всеки един потребител на компанията е отправено предизвикателство, което може да донесе още 20 евро за залози по време на Мондиала. Първото условие е да имате регистрация в сайта или пък да си направите такава. От там нататък има няколко лесни фази, през които е нужно да преминете и за които ще ви разкажем в следващите редове.

Класирайте се за бонус


Как става класирането за бонуса?

След като вече имате регистрация в сайта, вие може да участвате за една от специалните оферти на Betfair. Единственото условие, за да се включите, е да имате класиращ се залог. Такъв залог към настоящата оферта е единичен залог на някой от следните пазари:

 • Краен победител на Мондиал 2018
 • Голмайстор на Мондиал 2018 (носител на Златната обувка)

Условието е да сте заложили поне 20 евро на някой от тези пазари или пък да имате класиращи се залози от по-малки суми, които обаче трябва да оформят сбор от минимум 20 евро. Например, може да заложите по €10 на всеки един от двата маркета и пак да се класирате за бонуса. Класиращите се залози трябва да бъдат направени в секция Спорт на букмейкъра. Много е важно да спазите условието за края на класирането за бонуса. Може да се класирате за него преди да стартира първата среща от първенството. Това ще се случи от 18:00 ч. на 14 Юни, когато Русия и Саудитска Арабия ще открият шампионата.


Какво представлява бонус сумата?

Полагащият ви се бонус, след като се класирате за него, не се дава наведнъж, а на 4 части. Всеки път ще получавате по 5 евро от общата бонус сума. Всяка една част от бонуса се превежда по сметката ви в точно определен период от време и е валидна до друг период. Бонусите могат да се използват само за залози на футбол в спортната секция на Бетфеър. Ето кога се дават отделните части и докога са валидни:

 • Бонус 1 – кредитира се веднага, след като се класирате за офертата и е валиден до 19 Юни 2018;
 • Бонус 2 – получава се по сметката на 29 Юни и изтича на 1 Юли;
 • Бонус 3 – кредитира се на 5 Юли и е валиден за залог до 7 Юли;
 • Бонус 4 – последната част се превежда по сметката на 14 Юли и е валидна до края на финалния мач от турнира, който ще се изиграе два дни по-късно, на 16 Юли;
*Всеки залог се кредитира по сметката на потребител между 22:00 и 23:59 ч. на посочения ден, освен ако не е зададено друго.
*Всеки получен бонус от 5 евро е валиден до 23:59 ч. на посочения ден, освен ако не е посочено друго.

Правила на бонуса

Офертата има определени изисквания, които трябва да спазите. Има правила както за класирането за промоцията, така и за използването на получения бонус. Ето на какво трябва да обърнете внимание:

 • класиращите се залози трябва да бъдат за минимум 20 евро и да са направени до началото на първия мач на Мондиала;
 • залози, при които е използван частичен или пълен кеш аут, няма да се зачитат към промоцията;
 • залози, направени с безплатен залог, не се смятат към условията на офертата;
 • всеки клиент на Betfair може да се класира за бонуса само веднъж;
 • получените части от бонуса са под формата на безплатен залог, който може да се използва само за залози на футбол в секция Спорт на Бетфеър;
 • при печалба с бонус сума се изплаща само чистата сума от залога, като сумата на безплатния залог е изключена от изплащането;
 • печалбите от безплатните залози не подлежат на разиграване, така че могат да бъдат изтеглени веднага;
 • Betfair запазва всички права над бонус промоцията и е в правото си да изключи даден играч при нерегламентирани действия или пък да анулира офертата;

Познавайки всичките правила на бонуса, няма от какво да се притеснявате, така че може да се втурнете в изискването му.


Мнението ни за офертата

С този бонус Betfair търси вниманието на най-запалените любители на футболните залози, които са наясно, че Мондиал 2018 в Русия е правилното време за реализиране на печалби. Бонус офертата предлага допълнителни средства в размер на €20, които ще се приемат радушно от всеки един потребител на бранда. С този бонус залозите по време на Световното първенство по футбол в Русия ще станат още по-интригуващи.

Видяно 82 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.