Betway cash out – как да затваряме своите залози?

Вход в Betway
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Кристиян Кюлюнков
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на...

Ad disclosure
Nostrabet залага на качество, професионализъм и отдаденост към потребителите си във всички направления, по които работи. Цялостният продукт, който включва експертни ревюта, прогнози и полезни разработки за залагания, съществува благодарение на бизнес модела, по който работим. Ние използваме Affiliate линкове (които са безплатни за Вас), за да Ви насочим към сайтовете на онлайн букмейкъри. В замяна на това, ние може да получим комисиона, която несъмнено ще инвестираме в подобряването на нашия продукт. Повече информация за бизнес модела ни може да откриете в страницата за Оповестяване на реклама на нашия сайт.
Съдържание
СъдържаниеTOP

Cash out е една от най-популярните бетинг опции в съвременната онлайн индустрия. Betway пък представлява един от последните играчи, появили се на родната сцена. Като опитен и популярен букмейкър, към него още от самото начало имаше високи очаквания и от експертите, и от самите играчи. Наличието на полезната функция Кеш Аут, категорично беше част от тези очаквания, защото представлява често срещано предложение в модерните букита. Българските играчи могат да са доволни, защото Betway cash out е налична още от първия ден на дебюта на страницата.

Вход в betway.bg


Какво представлява Бетуей Кеш Аут?

Betway cash out е възможност да избегнете финансовия риск, в случай че вече сте поставили залог, но в хода на събитията установите, че той може да не се развие по начина, по който сте очаквали. С други думи, функцията на betway ви дава правото да намалите евентуалните загуби или пък да си осигурите предварително печалбата. Тази опция ви дава правото да затворите своя залог и той да бъде определен като уреден, преди реално мачът или състезанието да е приключило.

betway мачове с кеш аут

Кеш Аут Бетуей бг на практика ви дава правото да контролирате по-ефикасно своята бетинг активност на сайта и дори да поправите грешката си във вече пусната от вас спортна прогноза с реални средства.


Как работи Betway Cash out?

От Бетуей изрично и ясно определят за кои мачове потребителите могат да използват функцията кеш аут. Ако даден залог подлежи на затваряне преди края на събитието, той ще бъде маркиран със специален знак. Става въпрос за зелена икона с надпис „Кеш аут“. Имайте на предвид, че компанията си запазва правото да отменя възможността Затваряне на залог във всеки момент след стартиране на мача.

Когато вие сте заложили на дадено събитие и за него е налична Betway cash out опция, можете да се възползване от нея, стига да сте съгласни с условията на компанията. Операторът ще ви предложи определена сума, срещу която да откупи вашия залог, респективно да го затвори и така вече да няма значение как точно ще завърши мачът. Ако стойността на предложението ви устройва, натиснете бутона за съгласие. Моля, запомнете, че Кеш Аут Betway не е задължително да се приема от ваша страна.

Как да затворим залог в бетуей? (стъпки)

betway cash out
  1. Влезте в платформата на betway и направете залог.
  2. Заредете секцията с активните си залози.
  3. Ако за някой от тях се предлага cash out, ще видите сума и бутон за затваряне.
  4. Изберете бутона за потвърждаване на betway затвори залог.
  5. Сумата ще бъде преведена по акаунта ви.

За какви мачове и залози е налична Betway Кеш Аут?

Betway cash out може да се използва за всички видове мачове, лиги и дисциплини. Операторът обаче не предлага опцията за абсолютно всички събития, които е публикувал в своята програма. Освен това, функцията е достъпна и за единични, и за множествени, включително залози с права колонка. Нашето наблюдение е, че компанията се старае да покрие максимално широк кръг от събития и първенства, за които да предложи опцията Затваряне на залог. Освен това, предоставяните Кеш Аут суми са също доста добри.

Предимството тук е, че betway ви показва за кои маркети cash out се очаква да бъде наличен.


Видове Кеш Аут Бетуей БГ

Традиционно, функцията Cash Out се дели на два вида – пълен и частичен. При пълния компанията откупва целия ви залог и го затваря напълно. Частичният кеш аут оставя определена част от вашия залог, за който вие продължавате да сте в играта и от който можете да спечелите или да изгубите. Частичен Бетуей Cash Out обаче на този етап няма. Компанията се придържа само към Пълно затваряне на залог.

Има ли betway автоматичен cash out?

Към момента betway не предлага възможност за автоматичен кеш аут. Auto Cash out опцията дава шанс на потребителите да нагласят сумата, на която ще са доволни залогът им да се прекрати автоматично, без тяхната намеса.


Финално мнение за Cash Out Betway

Огромно е предимството да можете да затворите залог в Бетуей с Кеш Аут. По този начин мнозина клиенти ще могат да си спестят реални загуби, а и да подобрят потребителското си преживяване на сайта. За съжаление, тази услуга не е достъпна в своята пълнота. Би било по добре, ако имаше наличен и частичен Betway cash out.

Към betway Спорт


Често задавани въпроси

Какво е Бетуей Кеш Аут?

С Cash Out Betway потребителят може да уреди, като затвори свой залог преди края на мача срещу определена, предложена му от оператора сума.

Има ли частичен Betway cash out?

Не, на този етап се предлага само пълен Betway Кеш Аут.

За кои събития е налично Бетуей Затваряне на залог?

В

сички залози, за които може да се използва функцията, са обозначени със зелена икона с надпис Кеш Аут. Те са от различни дисциплини, първенства и лиги.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betway отговорна игра

Последно обновяване: 20 апр., 2022 в 15:25
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Добави Отзив
Попитай Експерт
Вашият рейтинг: 1/5
Добави Отзив

Няма мнения, бъдете първия коментирал!