Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Нашият екип НЕ ПРЕПОРЪЧВА сайта BetMarket! Експертите ни оценяват предложенията на бранда под средното ниво на индустрията. Препоръчваме ви да направите акаунт в тези оператори:

BetMarket Cash out – как се използва?

100% до 200 лв Бонус
Процент 100%Мин. Коеф. 1.50Превъртания 10xМин. Депозит 10 лв.
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Вземи Бонус
Валиден за : 27 март 2023
2000 лв бонус нов клиент
Процент 100%Превъртания 40хМин. Депозит 10 лв
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Вземи Бонус
Валиден за : 27 март 2023
Твоят Бонус Спорт
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
0 мнения за BetMarket
Ad disclosure
Nostrabet залага на качество, професионализъм и отдаденост към потребителите си във всички направления, по които работи. Цялостният продукт, който включва експертни ревюта, прогнози и полезни разработки за залагания, съществува благодарение на бизнес модела, по който работим. Ние използваме Affiliate линкове (които са безплатни за Вас), за да Ви насочим към сайтовете на онлайн букмейкъри. В замяна на това, ние може да получим комисиона, която несъмнено ще инвестираме в подобряването на нашия продукт. Повече информация за бизнес модела ни може да откриете в страницата за Оповестяване на реклама на нашия сайт.
Съдържание

След окончателното прехвърляне към онлайн залагания на спорт някои функции се превърнаха в задължителни за всяка уважаваща себе си компания. Сред тях е и тази за възможен Кеш Аут. Не е случайно, че един от играчите на родния бетинг пазар – BetMarket.bg, не се е поколебал да въведе възможността за предварително изваждане на залог. С какви характеристики е оборудвана тази опция в рамките на сайта на оператора ще разберете в следващите редове.


Какво представлява Cash Out опцията в БетМаркет?

Есенцията на тази услуга е във възможността да изтеглите наличната към даден момент печалба, преди съответните залози да бъдат окончателно уредени. Това е изключително удобно и полезно, след като много често в последните минути на мачовете може да се случат събития, които да лишат клиента от заслужена печалба. Разбира се, зависи дали потребителят е доволен от предложения кеш аут.


Как се активира и използва BetMarket Кешаут?

betmarket cash outКомпанията изрично предвижда в своите правила за тази функция, че тя не е налична във всеки момент и за всяко събитие.

Ще може да се ориентирате дали е възможно да се възползвате от Cash Out, ако под активен ваш залог се появи квадратно поле с бутон за кеш аут, който ви позволява да получите посочените средства към съответния момент.

Потребителят не трябва да прави нещо конкретно, за да активира кешаут офертата, като тя сама се появява или изчезва.

По отношение на употребата на Cash out в БетМаркет е наложително два пъти да натиснете последователно върху квадрата, в който е изписана сумата, за да бъде обработена вашата заявка.

Обичайно отнема няколко секунди да се затвори залога и да се прибавят средствата в акаунта ви.

 • Достъпно за определени събития
 • Офертата не се нуждае от активация
 • Двойно натискане за извършване на заявка

Опитай BetMarket кеш аут


Какви суми може да се получат от BetMarket Bulgaria Cash Out?

Сумата, която може да затворите предварително от залог, зависи изцяло от развитието на избраните от вас прогнози. Ако всичко върви по план, то може да очаквате между 60% и 90%+ от потенциалната печалба да ви бъде предоставена. Зависи и в какъв стадий от мачовете решите да изтеглите залога.

Ако обаче само някои селекции вървят добре, докато други са на ръба на провала, тогава ще се наложи да се задоволите със спасяването на това, което сте заложили или дори по-ниска сума.


Видове Кеш Аут в БетМаркет.бг

Компанията взема пример от най-силните конкуренти на българския пазар и интегрира няколко опции за затваряне на залога ви. Ще разгледаме всяка една отделно.

betmarket cash out функция

Пълен Кеш Аут

При пълния Кеш Аут в BetMarket ще затворите цялостно вашия залог, без да оставяте нищо, на което да се надявате след това. Всички селекции ще бъдат обхванати от командата ви за изтегляне на средствата, като в рамките на няколко секунди се очаква и парите да бъдат начислени към общия ви баланс.

Частичен Кеш Аут

При тази опция ще спрете само част от залога и ще може да приберете една определена сума, оставяйки другата да продължи и да задържи залога активен. Така обичайно се осакатява в голяма степен потенциалната печалба, но за сметка на това гарантирате, че няма да сте на загуба. С падащо меню от гореспоменатия квадрат ще може да изберете дали искате пълен или частичен Кеш аут.

Има ли автоматичен Кеш Аут в BetMarket.bg?

За момента брандът се е ограничил единствено до горните две споменати възможности. Автоматичният Cash out по принцип е удобен, тъй като позволява да зададе конкретна сума, на която залогът ви да се затвори самостоятелно. Очаква се Betmarket да се замисли за добавянето на тази функция в бъдеще.


Специфични правила за употреба на Кеш Аут в Бетмаркет

Операторът се е постарал да разграничи употребата на Кеш Аут от някои от другите оферти, налични в портфолиото на BetMarket. При използване на опциите „Коефициенти на MAX” и 0% марж няма да имате наличен кеш аут по време на събитията. Това важи и за получаването на бонус права колонка. Ако изтеглите предварително печалбата от колонката, няма да получите никакъв бонус.

Cash Out също не може да бъде обвързан и с превъртането на определени суми от получен начален BetMarket бонус или друга оферта.

 • Не може да се прилага при 0% марж и коефициенти на MAX
 • Не е съвместим с „Бонус права колонка“
 • Не се взема предвид при превъртане на начален или друг бонус Спорт

Плюсове и минуси

 • Предимства
 • Позволява да изтеглите предварително печалба
 • Може да използвате частичен Кеш Аут
 • Недостатъци
 • Не важи за редица промоции
 • Няма как да сме сигурни за кои мачове ще има cash-out

Често задавани въпроси и отговори

Колко мога да получа при използването на Кеш Аут в БетМаркет?

BetMarket гарантира висока възвръщаемост при употреба на Кеш Аут, варираща от 60 до 90%+ от максималната печалба.

Всеки ли може да използва BetMarket.bg Кеш Аут?

Всеки регистриран потребител на БетМаркет може да се възползва от Cash Out услугата.

За всички събития ли е наличен Кеш Аут в БетМаркет?

Бет маркет предвижда, че за някои събития опцията за cash out няма да е под ръка.

Има ли кеш аут за тенис мачове в БетМаркет?

Функцията за кеш аут в Bet market е налична за всички най-популярни спортове.

Какво да правя, ако офертата кеш аут в Бет Маркет не е налична?

Трябва да се свържете с отдела за връзка с клиентите на BetMarket.bg, който да погледне за какво става въпрос.


Заключение

БетМаркет не изостава и в този аспект от своите конкуренти, като опцията за Кеш Аут е търсена от всеки умел хазартен състезател. Наличието на частичен кеш аут, в комбинация със стандартния пълен такъв е голям бонус. В бъдеще може да се очаква единствено и добавянето на опцията за автоматичен Cash Out, което да направи функцията истински пълна.

Към Betmarket.bg

Последно обновяване:

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.