Alphawin Cash out опция

Вход в Alphawin
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Кристиян Кюлюнков
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на...

Ad disclosure
Nostrabet залага на качество, професионализъм и отдаденост към потребителите си във всички направления, по които работи. Цялостният продукт, който включва експертни ревюта, прогнози и полезни разработки за залагания, съществува благодарение на бизнес модела, по който работим. Ние използваме Affiliate линкове (които са безплатни за Вас), за да Ви насочим към сайтовете на онлайн букмейкъри. В замяна на това, ние може да получим комисиона, която несъмнено ще инвестираме в подобряването на нашия продукт. Повече информация за бизнес модела ни може да откриете в страницата за Оповестяване на реклама на нашия сайт.
Съдържание
СъдържаниеTOP
alphawin cash out функционалност

Почитателите на спортни прогнози знаят, че един добър букмейкър ще предлага не само апетитни промоции и бонуси, но и функции за редуцирането на риска. Алфауин е точно такъв онлайн букмейкър, който селектира най-доброто за своите клиенти. Едно много важно изискване към вече изброените е наличието и на богато портфолио от спортни дисциплини. В alphawinbg ще открием наличието на над 25 спортни дисциплини, придружени със секцията „На живо“, където голяма част от предложенията могат да се следят в реално време. С толкова много предложения е логично да открием и наличието на Alphawin cash-out. Ранното изтегляне на залог е функция, която всеки истински почитател търси. Такава е налична и в следващите редове ще разгледаме как се използва в платформата на AlphaWin.

Вход в AlphaWin


Къде може да бъде открит cash-out от Alphawin?

Тази функция е активна за всеки вид спорт, който може да откриете. След извършването на спортни прогнози, всички те се нареждат в електронния фиш на потребителя. Тук е редно да напомним, че само клиенти с регистрация в Алфауин имат правото да използват всички налични функции в платформата. След старта на дадено събитие, обикновено около няколко минути по-късно, под всяка среща може да имате опцията за ранно изтегляне на залог. Всеки един клиент може да прецени кога да активира кеш аут от АлфаУин.


Какви видове ранно изтегляне на залог може да бъде използвано в Alphawin?

В платформата на Alphawin кеш аут е наличен в две разновидности:

#1 Пълен кеш аут

Това е стандартната cash out функционалност, при която имате възможност да затворите залог преди края на събитията в него. По този начин можете да редуцирате загубите си или пък да си подсигурите определена печалба от залога. Всичко зависи от това как се развиват избраните селекции в електронния талон.

#2 Частичен кеш-аут на алфауин

Нека си представим сценария, в който една среща продължава да изненадва не само феновете, но и клиентите на Алфа-уин. В този момент всеки клиент с прогноза на въпросното дерби ще има един и същи въпрос – дали да изтегли залога с конкретната стойност, предлагана от алфауин или да изчака и да рискува по-дълго. Частичният кешаут на алфауин е решението в тези моменти. С негова помощ, всеки един потребител може да избере дали да изтегли част от заложената сума и да остави другата част да продължи да изпълнява основната функция на залога. Разбира се, АлфауинБГ ще изчисли крайната печалба, която няма да е като стандартната, особено след като залогът е станал по-малък от преди. Това е решение за рискови срещи, в които изходът не може да бъде толкова лесно предсказан.

Има ли автоматичен кеш аут от AlphaWin?

Към момента АлфаУин не предоставя на потребителите си опцията за настройка на автоматичен cash out. Смятаме, че това ще се промени с времето и тази функционалност ще бъде добавена.


Как да затворя залог чрез Alphawin cash out?

Използването на кеш аут опцията в сайта на AlphaWin не представлява никаква трудност. За целта следвайте тези стъпки:

alphawin cash out активиране
  1. Заредете секцията с активните си залози (тези, които не са уредени).
  2. Ако за тях се предлага кеш аут сума, тя ще бъде изписана точно след информацията за селекциите в талона.
  3. На вашия фиш ще видите Cash out бутона и сумата за затваряне.
  4. Ако за залога ви има и частичен кеш аут, може да го настроите с интерактивния плъзгач.
  5. Когато сте готови да активирате cash out от AlphaWin, просто трябва да натиснете върху съответния бутон.
  6. Сумата ще бъде отразена по активния ви баланс на сметката само след няколко секунди.

Опитай AlphaWin Cash-out


Ранно изтегляне на залог с alphawin mobile

Клиентите на alpha win bg най-вероятно вече са забелязали, че този бранд не разполага с мобилно приложение – такова не е налично за Apple и Google маркетите. Алфауин разполага с много добра и качествена мобилна версия, която е достъпна свободно от мобилния браузър на избраното от нас устройство. Там функциите, бонусите и промоциите продължават да са същите, а това означава, че ранното изтегляне на залог е достъпно и през тази платформа. Това е добра новина за клиентите на алфа уин, особено след като кеш-аут се използва най-често в реално време.


Видове залози, които използват алфауин кеш-аут

Общите условия на този оператор посочват, че въпросната функция е налична за единични и множествени залози. При множествените залози е повече от логично, че именно кеш-аут ще е решаващата функция, която може да редуцира значително риска. Tочно по тази причина и alphawin bg я добавя в портфолиото, стремейки се да намали риска за своите потребители.


Какви са правилата за употреба на Алфа уин cash-out?

Тази функция може да бъде използвана само за прогнози, направени с реални средства – всеки един залог, в който е активиран alphawin cash-out официално губи всички налични бонуси и промоции, които го придружават. Обикновено се изисква минимално техническо време за активирането и уреждането на залога, но Alphawin изчислява коефициента, от момента на активирането на тази опция. Общите условия на Alphawin посочват, че брандът запазва основното правило да променя условията за използване – това не трябва да притеснява потребителите, особено след като е стандартно изискване в индустрията.


Секции на АлфаУин без ранно изтегляне на залог

Alphawin cash-out е опция, която може да позволи инкасирането на печалби, макар и същите да се различават от официалния обявен коефициент. За съжаление ще открием, че има две АлфаУин секции, които не използват тази промоция. На първо място ще забележим, че Алфа Коефициенти не допуска употребата на кеш-аут. Причината е, че там ставките са значително по-завишени и играта протича с истински средства. Втората секция в Алфауин, която не може да използва употребата на кеш-аут е „Създай залог“. Смята се от оператора, че когато един клиент реши да предложи свои собствени уникални прогнози, той ще бъде напълно сигурен в своето предвиждане.


Обобщение

Въвеждането на ранно изтегляне на залог в Алфауин предлага на своите фенове по-сериозно разнообразие от възможности, както и шанс за редуциране на риска. При правилна употреба кеш-аут алфауин може да се превърне в една добра възможност за всеки клиент, а наличието ѝ и през мобилната версия е повече от положителна. Има един минус – липсата на автоматичен кеш-аут, но подозираме, че в близкото бъдеще този бранд ще го предостави на своите клиенти.


Често задавани въпроси

Активирах функцията кеш-аут, но все още не се отразява като затворен залог?

Запазете спокойствие, Алфауин обикновено има нужда от няколко минути, за да уреди целия залог, вашият коефициент ще бъде зачетен от момента на активирането.

Мога ли да използвам ранно изтегляне на залог за Алфа Коефициенти?

Не, тази секция не използва опцията, поради наличието на по-високи коефициенти и ставки.

Мога ли да използвам Alphawin cashout с бонус средства?

Можете, но всеки един уреден залог по този начин, няма да се включи към броя разигравания, които са необходими за изпълнението на бонус условията на АлфаУин.

Мога ли да изтегля залог през мобилната версия на АлфауинБГ?

Разбира се, идеята на мобилната версия е да даде по-голяма свобода на своите клиенти и да предложи на всеки един клиент достъп дори в движение.

Мога ли да използвам cash-out от АлфаУин в секцията „Създай залог“?

Не, правилата са същите, които ще откриете и при Алфа коефициенти – това са залози, които разполагат с по-високи ставки и свобода, тоест клиентът има правото да избере свой залог или да използва завишени ставки.

За какви залози мога да използвам alphawin cash out?

Операторът предлага на клиентите си ранно изтегляне за множествени и единични залози – ставки от „Съдай залог“ и „Алфа коефициенти“ не могат да използват функцията.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или AlphaWin отговорна игра

Последно обновяване: 29 ян., 2024 в 02:02
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Остави отзив
Попитай Експерт
Вашият рейтинг: 1/5
Добави Отзив

Няма мнения, бъдете първия коментирал!