10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Втори футболист скъса връзки в Лудогорец за седмица

0
Диниш Алмейда
Ludogorets.com

Втори играч на Лудогорец е с тежка контузия по време на зимния подготвителен лагер. Седем дни след Рик Джонатан същата травма получи новото попълнение Диниш Алмейда.

Централният защитник е със скъсана предна кръстна връзка на дясното коляно след инцидент по време на на контролата с Цървена звезда (3:2).

Алмейда веднага е бил изпратен в Португалия, където в понеделник ще бъде опериран от проф. д-р Ешпрегейра Мендеш. Същият специалистът оперира и Рик Джонатан преди седмица.

„В кариерата ми досега не съм имал тежки травми, но ето, че и на мен ми се случи. Надявам се всичко да премине добре и отново да мога да играя футбол. Благодаря за подкрепата на моето семейство и на всички в Лудогорец“, сподели Диниш Алмейда. 

Левски - Лудогорец Филип Кръстев, Рик Джонатан

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.