10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Славия срещу Лудогорец: Статистика, прогноза, състави

0
Якуб Пьотровски
Снимка: БТА
Прогноза Победа за Лудогорец1.471.51Над 2.5 гола1.701.73

*Коефициентите подлежат на промяна

Отборът на Славия приема Лудогорец в отложена среща от втория кръг на елитното ни първенство. Мачът е от 17:30 часа на 18 септември, сряда, на стадиона в столичния квартал „Овча купел“.


Последни новини за Славия

Воденият от Златомир Загорич тим играе на приливи и отливи през новата кампания, но това едва ли е изненада, тъй като през годините „белите“ винаги са били непредсказуеми и са станали синоним на непостоянство.

Това се потвърждава и от първите им седем двубоя от тази кампания, която започна зле за тях със само една спечелена точка при гостуванията на приемливи съперници като Крумовград и Хебър.

Впоследствие славистите показаха и привлекателното си лице, и след като спечелиха срещу хита този сезон Спартак Варна и закъсалия ЦСКА, показаха, че могат да тръгнат нагоре.

В крайна сметка това не само, че не се случи, но в последвалите три срещи „белите“ откровено се провалиха. Те изгубиха от ЦСКА 1948 в Бистрица, а после с огромен ксъмет измъкнаха равенство срещу Арда, който се скъса от пропуски, след като поведе в резултата.

За капак дойде и сензационната загуба от опашкаря Септември, който до сблъскъка със Славия бе записал само загуби, и сега ще е любопитно да се види дали подопечните на Загорич ще покажат реакция срещу шампиона.

Славия
Славия (Снимка: БТА)

Форма на отбора

Очевидно е, че Славия е далеч от истината и от начина, по който искат да играе неговия треньор и феновете на отбора. Макар че в защита общо взето се справят, с изключение на фиаското срещу Септември, „белите“ изпитват сериозни затруднения при изграждането на атаките и вкарването на голове. До момента те имат 2 победи, 2 равни и 3 загуби, с голова разлика 8:9, и спечелените 8 точки им отреждат 11-о място в класирането.


Последни новини за Лудогорец

Под ръководството на Захари Сираков разградските орли подобряват играта си и постигат желаните резултати. Специалистът сграбчи шанса си и до този момент всичко му се получава – прави успешни ротации в състава, избира печеливши тактики и взема правилни решения в хода на срещите.

Под негово ръководство в четири мача по нашите терени шампионът записа три победи, едната от които над лидера, и едно нулево равенство срещу втория от миналия сезон, без да допусне гол във въпросните мачове.

Прави впечатление също, че Сираков не се съобразява с имена и минали заслуги, и желанието му е Лудогорец да играе по един и същи начин, без значение кои са играчите на терена.

Освен всичко друго Лудогорец разполага и с най-добрата защита, която е допуснала само един гол в 6 мача, а възхода, в който се намира отбора, би му позволил да застигне лидера, ако надделее и срещу Славия. При това разградчани ще имат и един мач по-малко.

Лудогорец
Лудогорец (Снимка: БТА)

Форма на отбора

Шампионът постигна пет победи и един равен досега, като спечели срещу ЦСКА с 1:0, Арда – 5:1, Левски – 1:0, Берое – 1:0 и Крумовград – 3:0. Единственото равенство бе срещу Черно море – 0:0. Отборът има 16 точки, с голово съотношение 11:1, и заема второ място във временното класиране.


Славия – Лудогорец един срещу друг

Лудогорец има смазващо превъзходство над Славия, след като е записал 20 победи в 30 мача. „Белите“ имат 4 пълни успеха, а 6 срещи са завърши наравно. Головата разлика е 67:20 в полза на Лудогорец.


Вероятни състави

Славия (4-2-3-1): Светослав Вуцов – Ертан Томбак, Мартин Георгиев, Виктор Генев, Куентин Зеедорф – Кристиян Стоянов, Иван Минчев – Денислав Александров, Галин Иванов, Фабиен – Цветелин Чунчуков

Лудогорец (4-2-3-1): Серджио Падт – Франсиско Сон, Оливие Вердон, Диниш Алмейда, Дени Групер – Педро Нареси, Ивайло Чочев – Рик Джонатан, Руан Секо, Кайо Видал – Квадво Дуа


Къде да гледаме Славия – Лудогорец по ТВ?

Двубоят между Славия и Лудогорец ще бъде предаван на живо в ефира на DIEMA SPORT. Онлайн ще можете да го гледате в платформата Play Diema Xtra, която изисква платен абонамент.


Прогноза за мача

Отборът на Лудогорец влиза в срещата като фаворит и ще е пределно амбициран да постигне своето по пътя към върха.

Примамлива изглежда и опцията да бъдат вкарани повече повече от 2.5 гола в срещата.

Още прогнози за Славия – Лудогорец от типстъри може да видите в специалната секция на Nostrabet.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.