Неймар пропуска остатъка от сезона

0
неймар
Снимка: БТА

Контузията на Неймар се оказа доста по-сериозна. Играчът на Ал-Хилал бе заменен принудително в световната квалификация между Бразилия и Уругвай. Офанзивният футболист бе изнесен на носилка, а направените прегледи са установили, че Неймар има скъсана предна кръстна връзка и скъсване на менискус в лявото коляно.

Бразилската звезда пострада след единоборство с противников играч в края на първата част и не сдържа сълзите си, докато бе изнасян на носилка. 31-годишният футболист ще трябва да се подложи на операция, която ще го извади от футболните терени поне до края на настоящия сезон.

Съвсем доскоро Неймар се възстановяваше пот контузия в глезена която го извади извън игра за повече от 5 месеца. Той премина от ПСЖ в Саудитска Арабя през лятото, но изигра само 5 мача в местното първенство и азиатската Шампионска лига.

Нападателят ще бъде подложен на хирургическа процедура, на дата, която все още не е определена, за коригиране на нараняванията. Медицинският отдел на бразилския национален отбор, под ръководството на д-р Родруго Ласмар, и Ал Хилал са в постоянен контакт и са съгласувани с възстановяването на спортиста“, заявиха от бразилската футболна федерация.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.