Меси увеличи головата си сметка за Интер Маями

0
лионел меси интер маями
Снимка: БТА

Лионел Меси вкара нови два гола при успеха на Интер Маями над Атланта Юнайтед с 4:0 в мач от Купата на лигите. Световният шампион с Аржентина от 2022 г. започна двубоя като титуляр и капитан и вкара първите две попадения в срещата, хвърляйки препълнените трибуни в абсолютен екстаз.

Номер 10 за Маями откри резултата в 8′. Меси получи добър извеждащ пас, който го извади сам срещу вратаря на Атланта. Аржентинецът стреля, но топката се удари в страничния стълб на вратата и се върна при него, след което я прати в опразнената врата. 14 минути по-късно бившата суперзвезда на Барселона вкара второто си попадение в мача, след като Робърт Тайлър го намери на дузпата, а оттам Меси нямаше как да сбърка, дори с десния си крак.

В самия край на полувремето Интер направи резултата класически с гол на самия Тейлър, а няколко минути след началото на втората част отновно Тейлър се озова в прегръдките на съотборниците си след втория си гол в срещата.

Така Интер завърши своята минигрупа „J“ на първо място с 6 точки, а за втора позиция ще се борят Атланта и Крус Асул.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.