10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лудогорец – Черно море: прогноза, последни новини, състави и още

0
Лудогорец
Берое - Лудогорец, съставът на "орлите" преди мача (Снимка: БТА)
Прогноза
Равен3.753.86

*Коефициентите подлежат на промяна

Лудогорец посреща Черно море в двубой между шампиона и вицешампиона в България от предходния сезон. Срещата е в неделя от 21:30 часа, а „Хювефарма Арена“ ще я приеме. Главен съдия на мача между „зелените“ и „моряците“ ще бъде обичайният заподозрян за Разград – Никола Попов.


Последни новини за Лудогорец

Първенецът в България ще посрещне Черно море около 72 часа след реванша с Петрокуб в Молдова. Разградчани сами си усложниха реванша, но въпреки това го спечелиха с 2:1. Този лайтмотив бе отбелязан и от временния треньор Захари Сираков.

Радващото за младия наставник е, че попаденията дойдоха от две от крилата – Спас Делев и Рик Джонатан. Отбелязваме, защото именно там са притесненията на „орлите“ в момента. Един от основните футболисти Бърнард Текпетей е с фрактура и отсъствието му отваря огромна дупка. Текпетей винаги е бил сред лидерите в съблекалнята и един от най-добрите футболисти в отбора.

Сираков няма да може да разчита и на един от основните си стожери в отбрана – Антон Недялков. Опитният бранител е контузен и извън игра за около месец.

Форма на отбора

Отборът от Разград не е в оптимална форма, въпреки че резултатите в шампионата говорят за обратното. Лудогорец е спечелил 4 от 4 мача в първенството, макар далеч да не убеждава с играта си. Самият Захари Сираков призна след реванш с Петрокуб, че играчите не са в оптимална форма.

Лудогорец
Лудогорец (Снимка: БТА)

Последни новини за Черно море

През седмицата имаше няколко трансферни новини около варненци. Юношата на клуба Николай Златев отиде в словенския Табор Сезана под наем. Треньор на тима е българинът Радостин Александров, а със Златев българската диаспора ще се увеличи. През лятото вече бе осигурен играч с профила на Златев в лицето на Асен Дончев, започнал сравнително добре престоя си край морето.

Имаше и входящ трансфер на „Тича“. Крумовград прати Ренан под наем във Варна, като бразилецът ще осигури нови опции на Илиан Илиев в халфовата линия.

С Ренан бразилската колония в Черно море ще се увеличи. В тима от Варна са още Дуду, Уеслен, Брено Тейшейра.

Форма на отбора

След рехавия старт на сезона си като игра, Черно море се посъбуди. „Моряците“ навлизат във все по-добра форма, особено и без Европа. Варненци са в серия от три поредни шампионатни победи, което им отреди и второ място във временната таблица, току преди градския съперник Спартак Варна.

Черно море
Черно море

Един срещу друг

Съперничеството между Лудогорец и Черно море минава изцяло под диктовката на „зелените“. Досега в историята си двата тима са изиграли 37 мача, 25 от които спечелени от разградчани. Победите за морския тим са едва шест, а толкова на брой са и равенствата.


Вероятни състави:

Лудогорец (4-2-3-1): Хендрик Бонман – Аслак фон Витри, Едвин Куртулуш, Диниш Алмейда, Сон – Педро Нареси, Агибу Камара – Рик Джонатан, Якуб Пьотровски, Кайо Видал – Руан Круз

Черно море (4-2-3-1): Пламен Илиев – Виктор Попов, Живко Атанасов, Влатко Дробаров, Цветомир Панов – Васил Панайотов, Даниел Димов – Дуду, Мазир Сула, Дани Мартин – Клаудиу Кешеру


Къде да гледаме Лудогорец – Черно море по ТВ?

Срещата от „Хювефарма Арена“ традиционно ще може да бъде гледана в ефира на „Диема Спорт“. Онлайн пък излъчването ще е в платформата Play Diema Xtra.


Прогноза за мача

Парадоксално на предните си сезони в Европа, сега Лудогорец показа колебания у дома. Изненадващо или не, очаквам перфектната серия на „зелените“ в шампионата да НЕ продължи. Ако има отбор, който може да спре разградчани на този етап – това е Черно море. Хикс на „Хювефарма Арена“ изглежда труден, но не и невъзможен на почти 3.90.

Още прогнози за Лудогорец – Черно море от типстъри може да видите в специалната секция на Nostrabet!

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.