10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Феновете на Ботев Враца с тежки критики към Тодор Янчев

0
Тодор Янчев
Снимка: БТА

Феновете на Ботев Враца изобщо не съжаляват, че техните любимци останаха без старши треньор и в социалните мрежи масово приветстват ръководството на клуба за решението да покаже вратата на Тодор Янчев.

Специалистът се раздели с врачани, след като под негово ръководство те постигнаха само две победи в първите си седем мача от тази кампания и шестте точки им отреждат 13-о място във временното класиране. Със същия актив е и 12-ия Крумовград, който има по-добра голова разлика.

Чавдар Ивайлов
Чавдар Ивайлов (Снимка: БТА)

Причината за смяната на Янчев е недоволство от работата му на четирима основни играчи, чийто имена обаче не се споменават.

Ултрасите на Ботев смятат, че Янчев е допуснал куп грешки, както при избора на състава, така и при воденето на мачовете, и дори късно е бил отпратен.

Според тях бившият полузащитник не е разчитал на футболисти, които могат да свършат по-добра работа и това се е отразило негативно на играта и резултатите.

Феновете са убедени, че на Ботев му трябва треньор, който да пипа със здрава ръка и да има по-голям опит и умения в бранша, които да му позволяват да взема правилните решения, за да не трепери тима за мястото си в групата на майсторите, както през миналия сезон.

Привърженици посочват и вероятни наследници на Янчев, като трима от тях вече са водили Враца – Сашо Ангелов, Даниел Моралес и Христо Янев, макар че някои ултраси не искат Моралес да се връща.

Бразилецът започна с Ботев миналото първенство, но бързо го напусна заради слаби резултати. Впоследствие наследилият го Янев успя да остави врачани в елита след драматичен бараж с Марек у дома, но веднага след това си тръгна.

Ботев Враца
БотевВраца (Снимка: БТА)

В момента Янев е свободен, въпреки че името му редовно се спряга за професионални клубове, които остават без треньори, Моралес е начело на втородивизионния Беласица, а Сашо Ангелов води третодивизионния Видима Севлиево.

Иначе има и феновете, които смятат, че някои от настоящите футболисти не стават за отбора и са нужни нови и стойностни попълнения. Такива обаче до зимния трансферен прозорец може да бъдат взети само ако са свободни агенти.

Сега ви предлагаме без редакторска намеса какво мислят за Тодор Янчев почитатели на Ботев Враца във Фейсбук:

„Тоя да не минава понече насам, никакъв живец нямаше в него“.

„Благодаря на ръководството за това решение. Само Ботев“.

„Довиждане и мерси. Скоро ще се разбере дали всичко идва от треньора или от играчите“.

„Дани Моралес драпа да се върне“.

„Браво, но най-после ръководството на Ботев трябва да се допита до ветераните на Ботев за нов треньор“.

„С тези трагични футболисти, които не могат да издържат до 70-ата минута, да не говорим за спирането и подаването на топката, не са добре нещата. Няма да коментирам резервите, но тези, които играят, на 5 метра не могат да си подават топката по земя. Футболисти ни трябват“.

„Не е изненада, че махнаха треньора, даже закъсняхме. Добро момче е, но има още пасти да яде, за да бъде старши треньор в А група“.

„Да каже кои са тия лигльовци, на които им не харесва как тренират. Иначе трябваше да се случи по рано. Сега да видим кой ще спуснат“.

Ботев Враца
Ботев Враца (Снимка: БТА)

„Това не е добре, сега треньор трябва да се търси. Сега в прекъсването заради националите кой ще води подготовката. Отборът трябваше да се стяга и да води по сериозни тренировки“.

„Най-накрая. Браво на карето футболисти. Янчев може да поеме родния си Розова долина – Казанлък. Некадърен е. Играеше без крила и централен нападател. Закотви извън състава доказали се в Ботев футболисти – Спас Георгиев, Стефан Велев, Мирослав Маринов, а час по час пускааше Чавдар Ивайлов и Мартин Смоленски. Не допускаше до терена централен нападател като Иван Василев. Симеон Мечев уж бе в Ботев, но не е, макар да го видях във Враца. От новите Суарес се раздава, но колкото и да е талантлив, Антоан Стоянов не става. Чудя с какво е спечелил място в младежкия национален отбор. Дилян Георгиев и момчето от Варна Мартин Дичев също стават, но Меси не е във форма след контузията. Дано ръководството не извика отново безличния Моралес или друг некадърник. Сашо Ангелов и Христо Янев са треньорите за Ботев, мое мнение“.

„Янчев, марш към Бистрица“.

„Крайно време беше да му бият дузпата на тоя бездарник“.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.