Десподов игра цял мач при разгром на ПАОК

0
Кирил Десподов ПАОК
Източник: https://twitter.com/PAOK_FC

Кирил Десподов изигра цял мач при победата на ПАОК над Ламия с 3:0 в гръцкото първенство. Българският национал не успя да отбележи или да даде асистенция за някой от головете.

Константелиас изведе гранда от Солун напред в резултата на „Тумба“ в 21-ата минута и даде голов пас за Састре в 57-ата. Преди това Рафа също се разписа две минути преди почивката.

С успеха ПАОК излезе на трето място във временното класиране на две точки зад водача Панатинайкос.

„Кирил знае много добре какво мисля за него. Знае колко много го харесвам като футболист и колко е важен за нашия състав с головете и асистенции си и със спокойствието си в трудните моменти. Той е на 100 процента отборен играч и обича да се раздава за съотборниците си. Не само на терена, но и извън него. Хубаво е, че разполагам с момчета, не само Кирил, които разбират какво се иска от тях“, треньорът на ПАОК Луческу коментира преди началото на мача по адрес на българина.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.