10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Томаш: ЦСКА и Лудогорец исторически са най-добри в България

0
Александър Томаш
Снимка: БТА

Старши треньорът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, счита ЦСКА и Лудогорец за най-добрите отбори в България в исторически план. Специлистът сподели това след поражението на тима му с 0:2 от ЦСКА на „Лаута“. Така той изключи другия столичен гранд – Левски.

„Наясно, че не сме най-добрият отбор. Днес имаше уникална атмосфера. Искам да кажа на публиката, че това са мачове, които ще ни помогнат да израстваме. Днес имаше доста индивидуални грешки, плод на нашата младост и на терена. Теренът не е това, което трябва да бъде за стила, който искаме да играем. Загубите трябва да ни направят по-смели. Заслужено загубихме. Няма как да играем по този начин последователно срещу Лудогорец и ЦСКА – двата най-добри отбора в България в исторически план“, Томаш изненадващо сподели след края на мача, пропускайки Левски.

„Единственото нещо, с което ЦСКА ни превъзхожда, бе агресията. Там ни беше проблемът. Разполагаме с най-добрия вратар в първенството. Предпочитам аз и екипът ми да играем по този начин, защото това е човекът-жокер, когато притежаваме топката. Ние трябва да бъдем по-смели в следващия мач. Да бъдем и агресивни. Надявам се в следващия мач ученикът да победи учителя“, допълни Александър Томаш.

Мнението на Нестор Ел Маестро след края на срещата. Ето какво сподели и Иван Турицов секунди след последния съдийски сигнал.

ЦСКА Локомотив Пловдив

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.