10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА – Берое Прогноза: последни новини, статистика и състави

0
ЦСКА
Снимка: БТА
Прогноза
Победа за ЦСКА с азиатски хендикап -1,51.751.73

*Коефициентите подлежат на промяна

ЦСКА приема Берое в мач от деветия кръг на родната Първа лига. Мястото е необичайно – стадиона в Благоевград, защото „Васил Левски“ в София няма как да приеме срещата. Главен съдия на сблъсъка ще бъде Димитър Димитров, а на системата ВАР ще оперира Волен Чинков.


Последни новини за ЦСКА

Всички налични футболисти взеха участие в заниманието в четвъртък. За пръв път от много време Александър Томаш няма проблеми с контузени или наказани играчи. Всички шест нови попълнения вече имат документи за игра, като бившият капитан на Лийдс Юнайтед – Лиъм Купър, ще направи своя дебют за „червените“. Той пропусна мача с Локомотив София (3:0) заради забавилата се картотека.

В Благоевград ще бъде затворен един от секторите, защото ЦСКА все още изтърпява наказание. Феновете вече се завърнаха по трибуните, но за следващите две домакинства няма да бъдат отворени вратите на техния любим сектор „Г“. Конкретно за този мач няма да може да се използва най-крайния блок откъм сектора за гости на централната трибуна, с изписаната буквата „Н“ от надписа „Пирин“.

ЦСКА, Матиас Фаетон
ЦСКА, Матиас Фаетон (Снимка: CSKA.bg)

Форма на отбора

От седем изиграни двубоя, ЦСКА записа едва две победи – над Хебър Пазарджик с 3:1 на „Васил Левски“ и с 3:0 над Локомотив София в „Надежда“. Освен това допусна пет загуби (0:1 от Лудогорец, 0:3 от Спартак Варна, 0:1 от Славия, 1:2 от Арда и 0:1 от Ботев Пловдив).

„Армейците“ са на 13-а позиция и от тях се очаква да натрупат точки, за да се завърнат в челото.


Последни новини за Берое

Нападателят Франсиско Сагардия има фрактура на глезена след последния мач (0:1 с Ботев Пловдив). Ще му се наложи да носи гипс между 30 и 45 дни. Контузии преди регионалното дерби с „канарите“ лекуваха българите Викторио Вълков и Стефан Гаврилов. Дуото до последно ще е под върпос за предстоящия сблъсък с ЦСКА.

Още един мач от наказанието си има да изтърпи пък звездата на отбора – Сантиаго Годой, известен като Кошмара. Добра новина за треньора Хосе Луич Ачиари е, че изтече санкцията на Франко Рамос Минго. Иначе специалистът отбеляза една година, откакто е начело на заралии. 

„Щастлив съм да празнувам една година работа в Берое и в Първа лига“, написа Ачиари в социалните мрежи.

Берое
Берое (Снимка: БТА)

Форма на отбора

Берое загуби последните си три мача и заема осмо място в класирането с 10 точки (голова разлика 5:8). Страхотната серия от три поредни успеха като гост на заралии беше помрачена с поражение 1:3 от Хебър в Пазарджик. Преди това „Берое Хуниорс“ надигра с по 1:0 Крумовград и Септември, както и с 2:1 Ботев Враца.


ЦСКА – Берое един срещу друг

Двата отбора са се срещали до този момент 119 пъти, като „армейците“ доминират в победите – 81:12, а равенствата са 26. Головата разлика също е в тяхна полза с отчетлива разлика – 274:88.

При домакинствата става въпрос за кошмар за Берое – само един успех и 52 загуби. Равенствата са 7.

Миналия сезон ЦСКА спечели категорично и двата мача с по 3:0.


Вероятни състави:

ЦСКА (4-2-3-1): Густаво Бусато – Мика Пинто, Лиъм Купър, Лумбард Делова, Тибо Вион – Марселино Кареасо, Джеймс Ето’о – Джонатан Линдсет, Матиас Фаетон, Джейсън Локило – Годуин Коялипу

Берое (4-1-4-1): Артур Мота – Ойер Сариеги, Лучано Скуадроне, Хуан Пабло Саломони, Франко Рамос – Мануел Монсеглио – Джани Тоума, Сегундо Пачаме, Карлос Алгара, Винисиус Белоти – Хуанка Пинеда

Къде да гледаме ЦСКА – Берое по ТВ?

По традиция мачът ще бъде излъчван в ефира на DIEMA SPORT в HD качество. Онлайн двубоят ще се предава за потребителите на платформата PLAY DIEMA XTRA срещу платен абонамент.


Прогноза за двубоя

Очакванията ми са ЦСКА да спечели категорично срещу един от своите любими съперници. В много по-лоши дни „червените“ са се справяли със заралии. В момента те са в подем, след като бяха привлечени много класни нови попълнения. Прогнозата ми е за поне два гола разлика в полза на 31-кратния шампион.

Още прогнози за ЦСКА – Берое от типстъри може да откриете в специалната секция на Nostrabet!

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.