10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА – Астана: Саша Илич иска да види прогрес

0
ЦСКА, Християн Петров, Марселино Кареасо, Браян Морено
LAP.bg

ЦСКА и Астана излизат един срещу друг днес в приятелски мач от предсезонната подготовка в турския курорт Белек. Спарингът е с начален час 15:00 българско време. Ще се излъчва на живо по TV1. 

Старши треньорът на „червените“, Саша Илич, не е доволен от играта в защита и леките голове, които отборът допуска. Макар и в неофициални мачове, ЦСКА се пропуква много често и оставя куп положения пред Густаво Бусато и Димитър Евтимов. Сърбинът ще иска да види по-стабилна игра отзад, а с всяка следваща контрола ще се търси и стил в нападението. 

Мачът със сигурност пропускат Асен Дончев, който се прибра от лагера и вечно контузеният Бисмарк Чарлс. Нападателят тъкмо се беше излекувал от поредната травма и отново тренира на облекчен режим. 

Саша Илич

Дауда Бамба пък е готов за игра и тренира наравно със своите съотборници. Предстои да видим дали ще запише минути или няма да се рискува с пускането му в игра. Новото попълнение Тобиас Хайнц също е готов на 100%. Норвежкият атакуващ полузащитник се разболя и пропусна последните две проверки. 

Видяхме го да прави неофициален дебют в първата среща на турска земя, когато записа едно полувреме. На него ще се разчита много занапред. Гласен е за основен футболист. За правата му ЦСКА плати 600 хиляди евро. 

В момента Астана не е това име, което стряскаше до преди няколко години. Най-силният играч на казахстанците е централният нападател Демба Дербое, оценяван на 2,5 милиона евро. ЦСКА ще трябва да се потруди и с опеката на Макс Ебонг (1,2 млн. евро).  Границата от милион още достига единствено левият бек Камо Ховханисян. 

ЦСКА Назон, Вион, Станислав Шопов

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.