Бандити опитаха да отвлекат дъщерята на Неймар и майка й

0
Неймар
Снимка: Twitter, Nejmar Jr

Големи лични неприятности за една от звездите на световния футбол Неймар. Не стига, че ще е дълго извън терените след тежката операция, но сега трябва да мисли и как да предпази от похитители двете си любими жени.

Въоръжени бандити се опитали да отвлекат новородената дъщеря на нападателя – Мави и бившата му половинка Бруна Бианкарди. Драмата се е разиграла в околностите на Сао Пауло. Полицията е задържала един от бандитите, които са нахлули в къщата на родителите на Бруна, защото имали информация, че тя и детето са там.

След като видели, че няма никой, апашите задигнали часовници, бижута и чанти.

Съседите усетили, че има някакво странно движение вътре и сигнализирали в полицията. Впоследствие силите на реда обградили имота след по-малко от половин час и хванали единия от престъпниците, а другите двама избягали.

Бруна Бианкарди публикува съобщение, за да успокои приятелите и семейството си, и потвърди нападението. 

„Слава Богу, че всичко е наред и материалните щети са възстановени“, написа тя.

Неймар също сподели съобщение: „Слава Богу, че всички са добре“.

В началото на месеца се появиха съобщения, че асът на Бразилия и Бруна са се разделили, въпреки раждането на детето им през октомври. Никой от тях обаче не е потвърдил това.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.