Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Застраховка на залог в 1xBet

0
Оферта застраховка на залог от 1xBet
Описание на опцията за застраховане на залози в сайта на 1xBet.

Онлайн букмейкърите винаги се стремят да впечатляват своите клиенти с допълнителни екстри в сайтовете си. Точно затова инвестират време и труд в развитието на подобни допълнителни опции по своите платформи за спортни залози. Може да сте чували за възможности за застраховка на залога, но тази опция се среща на много малко места и в различни форми. Един от сайтовете, където ще намерите опцията, е 1xbet. Букмейкърът предоставя на всички свои потребители опцията да застраховат до 100% своя залог. В настоящия материал ще опишем как става това.


Как се прави застраховката?

Първо, нека споменем, че всеки клиент има правото да застрахова свой залог, като може да го направи с част от него или пък да го подсигури напълно. Застраховката обаче е платена услуга, т.е. трябва да заплатите за нея със сума от вашата сметка. Тя зависи от текущия коефициент на събитието, което ще застраховате.

Нека изтъкнем основните правила за застраховката на залог в 1xBet:

  • застраховка може да се прави само на залози тип – сингъл или акумулатор;
  • застраховка не се приема за други видове залози, например системи;
  • застраховката се прави с цел, ако залогът ви е губещ, да получите обратно тази част от него, която сте застраховали;
  • позволено е да се правят няколко застраховки за един и същ залог, например първоначално да подсигурите 20% от залога, после още 40%;
  • общата сума на всички застраховки за един и същ залог не може да надвишава 100%;

Как точно работи застраховката?

Ще обясним с пример как точно действа застраховката на залог от 1хБет. Да речем, че сте заложили на едно събития с коефициент 2,40 сумата от 20 лева. Идва момент, в който желаете да застраховате 100% от своя залог, а в този момент брандът ви предоставя цена на пълна застраховка от 10 лева. Ако сте съгласни с нея и застраховате залога си, от сметката ви ще бъдат взети тези 10 лева, с които заплащате подсигуряването. В този случай има два варианта за залога:

  • залогът е печеливш – по сметката ви се изплаща печалбата от него, в случая 2,40 х 20 лева – 48 лева;
  • залогът е губещ – по сметката ви се връща сумата на залога, т.е. 20 лева, понеже сте го застраховали целия;

Реално, в първия случай всичко е нормално и се изплаща пълната печалба, но не забравяйте, че сте дали още 10 лева за застраховка. При втория случай губите залога, но си връщате сумата от него. След като сте застраховали цялата сума, я получавате обратно, но и тук не пропускайте 10-те лева, дадени за застраховката. В крайна сметка и в двата случая сте на определена печалба, като във всеки един момент знаете, че няма да загубите всичката заложена сума, след като сте се застраховали, но въпреки това губите допълнително от сумата за заплащане на застраховката.


Нашето мнение

Опцията за 100% застраховка на залог от 1xBet е сред основните екстри на бранда. Компанията се старае да предложи разнообразни бонус оферти за своите клиенти, а това е една от тях. Хубавото е, че за нея не ви трябва бонус код. Нужно е единствено да застраховате залога си и то при положение, че вие го искате. Това е една добра опция да се подсигурите и според нас си заслужава.

Видяно 57 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.