BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Залози на виртуални спортове от AlphaWin.bg

0
виртуални спортове в alphawin залози
Залози на виртуални спортове от AlphaWin.bg

Развитието на дигиталните платформи за спортни залози започна да придобива нов облик. Освен традиционните спортни дисциплини, повечето брандове решиха да заложат и на нови спортове като E-Sports. В техните платформи често ще открием и присъствието на така наречените виртуални спортове, които също печелят внимание на клиентите. АлфауинБГ разполага с особено развито портфолио. Ето защо в следващите редове ще се запознаем с предложенията на този оператор, както и възможностите за правенето на прогнози.

АлфаУин Виртуални Спортове


Къде се намират виртуалните спортове на Алфауин бг?

Заредете сайта alphawin bg и след отварянето на основната страница, изберете секцията „Виртуални“ и вече официално се намирате в алфауин секцията с виртуални спортове. Те са разделени на няколко категории според вида спорт и са достъпни както за регистрирани потребители, така и за посетители на бранда, но вторите не могат по никакъв начин да правят прогнози и залози.

виртуални спортове от alphawin

Какви са основните виртуални спортове, за които Алфауин приема залози?

Почитателите на виртуални спортове ще открият сериозно разнообразие от дисциплини, които са налични за създаването на залози. Имайки предвид високото развитие на дигиталните технологии, почти всеки реален спорт може да има своя виртуален еквивалент, но Алфауин се спира на следните дисциплини:

 • Футбол – V-Английска лига, V-Бундеслига, В-Шампионска лига, В-световна купа, В-европейска купа, В-футболна лига
 • Баскетбол – В-Баскетболна лига
 • Тенис – В-Тенис
 • Бейзбол – В-Бейзбол
 • Гонки с кучета – В-Кучета
 • Моторни спортове – В-Моторни
 • Конни надбягвания – В-Коне
 • Тенис на маса – V-Тенис на маса

Алфауин се стреми да даде по-сериозно разнообразие на виртуалните спортове и за по-добър реализъм ще забележим, че повечето спортове са лицензирани. Това е положителна черта, особено след като говорим за виртуални спортове и правенето на залози. Разпознаването на отбори и атлети позволява по-лесно ориентиране в поставянето на прогноза за виртуално дерби, макар че няма никаква връзка между реалното представяне на отбори/състезатели с това във виртуалните игри.


Видове виртуални залози в Алфауин

Поради факта, че все пак говорим за виртуални спортове – такива, в които няма човешка намеса – е логично да открием, че броят предоставени пазари ще бъде малко по-скромен, спрямо реалните дисциплини. Платформата на alfawin се стреми да предостави разнообразие в различните дисциплини. Някои от основните ставки на виртуални спортове в алфауин са следните:

 • Краен резултат
 • 1во полувреме – 1х2
 • Общ Брой
 • Хендикап
 • Двоен шанс
 • И двата отбора да отбележат
 • Равенство няма залог
 • Първи гол
 • Полувреме/Краен резултат
 • Общ брой Домакин/Гост
 • Точен брой голове
 • Кой отбор ще отбележи
 • Нечетно/четно
 • Най-резултатно полувреме
 • Точен резултат
 • Форкаст/Трикаст

Високото разнообразие от виртуалните спортове в алфауин бг се балансира от сериозното количество на пазари. Всички дисциплини изненадват с добри коефициенти. Положителната страна на тази секция е, че срещите никога не спират и не се налага на нито един клиент да чака следващата среща, тя обикновено започва след минута преди старта на играта.


Микропазари за виртуални спортове в Алфауин

В този случай ще открием, че това е опция за виртуални спортове, където времето за една среща е значителна по-високо. Средната скорост на срещите е обикновено между 2-3 минути, но при дисциплини като Е-Тенис и Е-Бейзбол ще открием присъствието и на допълнителни пазари. Можем да открием, че в първия случай виртуалният тенис на Алфауин позволява на всеки един клиент да прави прогноза за всеки следващ сервис.

Логично е, че потребителят трябва да следи мачовете в реално време, за да има по-адекватна реакция. При Е-Бейзбол ще открием секцията „Други“, където се крият и опции за резултат при първо батиране и първи страйк. Виртуалният бейзбол на алфауин впечатлява с наличието на прогнози и за индивидуален играч, което също създава предпоставки за поставянето на залози.


Виртуални залози в алфауин мобайл

Алфауин позволява на своите клиенти възможност за достъп през мобилната версия на сайта alphawin bg. Брандът все още не е предоставил мобилно приложение за Google, Apple и Huawei. Това не трябва да ни притеснява, защото клиентите все пак имат свободата да достъпват платформата през мобилната версия на Алфауин, достъпна от браузъра на всяко едно умно устройство – телефон или таблет. Правенето на залози във виртуалната секция alphawin е налично за всеки клиент на бранда, но посетителите са ограничени само до гледането на срещи в реално време.


Съществуват ли промоции за виртуални залози в алфауин бг?

За съжаление можем да открием, че брандът предоставя определени промоции за реалните дисциплини, но виртуалните спортове на Алфауин не могат да се възползват от тях. Алфауин обаче не ограничава своите клиенти да използват бонус средства, предоставяни при определени условия, като е препоръчително почитателите на виртуални залози да проверят дали тази секция е добавена и участва в условията за разиграване.


Обобщение

Виртуалните спортове на alphawin bg са изключително впечатляващи, предлагат разнообразие от ставки, а освен това са достъпни от всяка една платформа. Въпреки техническите ограничения, потребителите все пак могат да се наслаждават на добри коефициенти, придружени с микропазари и други основни селекции. Алфауин поддържа добра гама от виртуални спортове, но съдейки по развитието на виртуалните дисциплини е очаквано след време да се добавят и други дисциплини, както и да се разшири портфолиото за залози.


Често задавани въпроси

Каква връзка имат виртуалните спортове в Алфауин с реалните спортни дисциплини?

Практически никаква, но често отборите и имената на турнирите са идентични. Виртуалните спортове на Алфауин са алтернатива и добро място за тестване на спортни умения и правене на прогнози.

Мога ли да използвам кеш-аут за виртуални залози в Алфа уин бг?

За съжаление тази опция не е налична при виртуалните спортове. Алфа уин предоставя тази опция за реалните спортни дисциплини, залозите на виртуален спорт използват малко по-различни условия.

Мога ли да правя множествени залози на виртуалните спортове на алфа уин?

Брандът официално не предлага акумулаторни залози в секцията виртуален спорт. Една от причините е, че самите виртуални дербита на Алфа уин се случват на всеки няколко минути и подобен залог не е възможен.

Мога ли да направя собствен залог в секцията „Виртуални“ на алфа уин?

Не, всички пазари в секцията „Виртуални“ са строго определени и могат да бъдат разгледани не само от потребителите на Алфа уин БГ, но и от посетителите на сайта.

Налични ли са микропазари за виртуални спортове на Alpha Win BG?

Платформата на А

лфауин предлага подобни опции за спортове като Е-Тенис и Е-Бейзбол, които можете да откриете под секцията „Други“, където най-често се предлагат такива ставки.

Мога ли да правя виртуални залози през алфауин мобайл?

Разбира се, платформата може да бъде заредена през мобилния браузър на клиента и позволява автоматично на всеки един да се наслади на секцията „Виртуални“, като има достъп до всички пазари.

Видяно 36 пъти

Автор

Nostrabet.com

Nostrabet.com

№1 сайт за анализи на букмейкъри и казина онлайн, както и бонусите към тях. Ежедневни спортни новини и футболни прогнози от истински експерти.
Коментирай

Няма коментари.