Залози в сайта на Betfair през мобилно устройство

0
Залози в Betfair през мобилни услуги
Описание на залозите в сайта на Betfair през мобилната версия и апликации.

Онлайн залозите превърнаха хазартния свят достъпен за мнозина. Чрез тях залагащите могат да извършват своите предвиждания или да играят любимите си игри от удобно за тях място, далеч от пунктовете за залози. Още по-голямото удобство обаче дойде с навлизането на мобилните технологии. Те превърнаха онлайн залозите в начин за забавление навсякъде и по всяко време. Не е тайна дори, че през последните години влиянието и делът на направените залози от смартфони и таблети се увеличава. Очаква се тази тенденция да се запази. Мобилните залози са на мода в наши дни и ето защо решихме да ви запознаем по-отблизо с предложенията на букмейкъра Betfair. Компанията разполага с едни от най-добрите мобилни услуги, за които си струва да знаете.

Към Betfair mobile


Мобилните услуги на Бетфеър

Брандът разполага с много добър интерфейс за своя уеб-сайт, където потребителите могат да залагат в традиционния букмейкър, но и да правят предвиждания в спортната борса. Betfair е прехвърлил най-добрите си качества и към своите мобилни услуги. Компанията разполага със следните услуги за залози през мобилни устройства, които са напълно безплатни:

  • Мобилна версия на сайта
  • Апликация за Android и приложение за iOS

Букмейкърът се е постарал да задоволи всякакви интереси и определено успява, след като предлага най-популярните мобилни услуги, които са и най-често използвани. Между тях няма разлики, понеже това, което може да вършите в мобилната версия, е достъпно и през апликациите. Мобилната версия е достъпна директно през браузъра на вашето устройство, докато приложенията трябва да се свалят и инсталират преди да могат да се използват.

Апликациите се делят на два вида, понеже има такава за раздел Спорт и отделна за Спортна Борса. При спортната апликация може да поставяте залози на събития и пазари с фиксирани коефициенти. През апликацията за спортната борса ще може да се насладите на търгуването с коефициенти в Betfair. Ако пък използвате мобилната версия, ще може да ползвате и двата раздела в едно.

Между мобилните услуги на Бетфеър и пълната версия на сайта също няма разлики. Компанията ви предлага идентични опции за залози и функции. Всичко, което е на ваше разположение в пълната версия на сайта, може да ползвате и на смартфон или таблет. Важно е да запомните, че с една регистрация в системата на Betfair получавате достъп до услугите на сайта през всякакви устройства, т.е. не е нужно да се регистрирате за мобилните услуги, ако вече имате акаунт.

Залозите през мобилните услуги също се извършват лесно, като за тях и възможностите на всеки раздел ще говорим повече в следващите точки.


Мобилни залози в раздел Спорт

Мобилен изглед на раздел Спорт от BetfairСлед като заредите спортния раздел на сайта, независимо дали ползвате мобилната версия или апликация, ще видите един доста добре подреден интерфейс. В горната част на екрана са бутоните за вход в акаунта ви, а по-надолу са различните опции за залози. Още в началото се показват някои от интересните предстоящи събития, на които може да заложите, точно както е в пълната версия на сайта. Betfair предлага навигацията за мобилния спортен сайт в долната част, където са подредени различните бутони. Имате такъв за връщане към началото, меню за преглед на конкретен спорт, бърз достъп до Кеш аут информация и достъп до определени спортове.

Залозите се извършват по същия начин, както в пълната версия. Трябва само да си изберете събитие, след което да селектирате коефициента срещу конкретния пазар и селекцията ще се появи в електронния фиш. Така може да продължите с добавянето на селекции или да потвърдите веднага своя залог, поставяйки сума. Не се съмнявайте, че и през мобилните услуги ще може да ползвате функции, като Cash Out, ACCA EDGE, пряко видео на живо, както и да залагате на живо. При последните отново е на разположение проследяването в реално време.


Мобилни залози в Спортна Борса

Изглед от Betfair Борса през мобилно устройствоЗалозите в борсата през мобилно устройство също не отстъпват по нищо на тези през пълната версия на сайта. Betfair е направил всичко възможно да предостави един лек и удобен интерфейс за борсата. Чрез него много лесно ще стигнете до търсените събития и пазари. Още при отварянето на мобилната версия за борсата или пък апликацията, ще видите списък с най-интересните първенства и турнири, за които има събития в конкретния ден или близките дни. Разполагате и с меню, което ви показва всички налични опции за избор на спорт. Когато изберете такъв и достигнете до някое събитие, за него са налични познатите опции за залози “ЗА” и “СРЕЩУ” конкретен пазар.

В борсата залозите се правят срещу други потребители. Лесно е да ги извършвате през мобилното си устройство, понеже трябва само да изберете върху желания коефициент, след което да потвърдите залога си с въвеждането на сума. През мобилните услуги за залози в борсата отново ще може да задавате свои собствени коефициенти и да очаквате посрещането им. Cash Out опцията и залозите на живо също са на разположение. За борсата е създадена и една специална функция при апликациите за Android и iOS, която предоставя възможността да влезете в сметката си чрез 4-цифрен PIN. Така ще осъществите достъп по-бързо, отколкото ако трябва да въвеждате потребителското си име и парола.


Нашето мнение

Betfair е голямо име в букмейкърската индустрия, а това не е станало случайно. Компанията предлага много добри опции за залози на своите потребители, желаещи да залагат през таблет или смартфон, които се изразяват в мобилна версия и апликации. Те са изключително удобни, разполагат с интуитивен и бърз интерфейс, като също така ви предлагат всички качества, които Betfair има. Чрез мобилните услуги на компанията ще може да залагате без значение къде се намирате или кое време е. Стига ви само да имате интернет връзка, за да използвате версията или приложението. От там насетне остава само да предвиждате правилно и да печелите със залозите си през Betfair mobile.

Видяно 65 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.