Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Спортни залози на живо от Betano

0
залози на живо на спорт от Betano
Betano спортни залози на живо

През последните години хазартната дейност по отношение на спортните мероприятия се разви изключително много в посока залагания по време на самите срещи. По този начин играчите може да се ориентират по-добре в обстановката и да преценят по-добре на какъв тип селекции ще е най-мъдро да заложат. Букмейкърската компания Betano.bg е напълно наясно с тенденциите в това отношение и не оставя на заден план това толкова важно перо от дейността на всеки модерен бетинг бранд. Разнообразието от селекции е голямо, а обновяването на коефициентите – мигновено. В следващите редове ще погледнем всички функционалности на платформата и всички опции за потребителите.

Betano Live залози


Раздел залози на живо в Betano

Ориентирането в рамките на сайта е доста опростено, така че всеки може да намери това, което му трябва максимално бързо. След като се озовете на главната страница на Betano, може да погледнете в горния ляв ъгъл, в който фигурира и секция „На живо“, която ще ви отведе към спортните събития, които се провеждат в този час.

betano залози на живо на спорт

Разбира се, на първо време ще бъдете отведени към страницата за футбол, която в доста от случаите е най-богата и почти в нито една част от денонощието не е празна от съдържание. С подобно постижение може да се похвали и тенис категорията, която е позиционирана непосредствено след това. Баскетболът и волейболът също са застъпени, а след това може да намерите и по-екзотични секции като тези за бадминтон, хокей на лед и др.


Събития за залози Live в Betano

Продължаваме с мероприятията, които може да намерим в съответната секция. По отношение на футбола дуелите са безспорно с най-голям брой. Това е нормално – Betano разпростира влиянието си на всички континенти и предлага най-разнообразни срещи, за които навярно дори не сте подозирали.

Тенис срещите също са достатъчно, тъй като постоянно има надпревари по всички краища на света от сериита „Чалънджър“ и „Фючърс“. Те са много по-нискоразредни, но пък за сметка на това са с по-голяма честота в сравнение с турнирите от Големия шлем, Мастърс сериите и др. За баскетболните привърженици също са предвидени най-различни местни и международни турнири, както и царете на забавление – НБА и Евролигата. По-нататък вече може да открием и други големи надпревари в различните секции, от типа на сблъсъци от НХЛ и състезанията от Формула 1.


Пряко предаване на събитията

Това е най-голямата отличителна черта на секцията „На живо“. Всеки клиент на Betano има възможност да наблюдава всички свои любими събития от света на спорта, стига да са налице кумулативно няколко условия.

На първо място е нужно той да е регистриран в платформата и да има достъп. На второ място – трябва да има определена наличност в сметката, като минимумът е на скромната стойност от 20 стотинки. Естествено, самата компания също трябва да е предвидила пряко излъчване на това мероприятия, тъй като не за всяко е възможно. По този начин обаче може клиентите да следят изкъсо какво се случва и да правят по-точни изводи за случващото се и за това как да играят козовете си.


Пазари за залагане в реално време

Последно, но далеч не и като значимост, стигаме до предлаганите пазари и коефициенти. Знае се, че именно на живо може да се дебнат най-добрите възможни ставки за определени селекции, които иначе не си заслужават риска преди старта на събитието. По отношение на футбола в най-голяма степен важи за залози за следващо попадение в мача, брой картони, корнери, обръщалки и др. За баскетбола може да говорим също за обрати в резултат в рамките дори само на едно полувреме.

В това отношение тенисът предполага постоянна гонитба за всяка точка, така че по тази линия хазартните състезатели могат много бързо да направят поредица от печеливши залози и да си тръгнат удовлетворени.


Заключителни думи

Както виждате, секцията „На живо“ на Betano е изключително добре подредена и дава много разнообразни възможности за хазартните играчи. Списъкът със спортове е много широк, а мероприятията не спират през никоя част на денонощието, така че когато имате муза, е нужно само да направите няколко клика и ще бъдете отведени на правилното място.


Често задавани въпроси

Нужно ли е да ни е верифициран акаунта, за да играем в секция „На живо“?

Няма такива изисквания от Betano. Верификацията се изисква единствено, ако искате да правите теглене на средства.

Може ли да гледаме събития на живо, без наличност по сметката?

Това е възможно, но само ако сте направили залог в последните 24 часа и той все още е активен.

Може ли да залагаме на живо на Формула 1?

Това е сред най-предпочитаните категории по време на състезанията на най-бързите автомобили в света.

Трябва ли да сме завъртели определена сума, преди да гледаме събития на живо?

Няма такава необходимост, тъй като още с първия депозит по сметката ви тази възможност се отключва.

Какво да правя, ако не ми работи прякото предаване?

Трябва да се свържете с отдела за връзка с клиентите и да докладвате за проблема и за коя среща става въпрос.

Видяно 39 пъти

Автор

Nostrabet.com

Nostrabet.com

№1 сайт за анализи на букмейкъри и казина онлайн, както и бонусите към тях. Ежедневни спортни новини и футболни прогнози от истински експерти.
Коментирай

Няма коментари.