Залози на тенис събития в сайта на Efbet

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Тенис залози от Efbet

Не е тайна, че залозите на спортни събития онлайн предизвикват най-голям интерес сред всички залагащи. Има някои спортни дисциплини, които не се радват на засилено внимание, но това е разбираемо. Все пак има доста по-популярни спортове от други. Един от най-известните сред залагащите в цял свят, а и у нас, е тенисът. Всеки един любител на залозите би искал да знае къде е най-доброто място за подобни залози. Няма да ви убеждаваме, че сайтът на букмейкъра Efbet е топ избор за залози на тенис, но ще ви представим какво точно може да се намери там. От там насетне, вие сами преценете дали предложенията на българския бранд си заслужават. Според нас залозите на тенис от Efbet са сред най-добрите предложения, които могат да се намерят в България.

Посетете тенис залозите на Efbet

Какви възможности се предлагат?

Още като отворите сайта на Ефбет или пък заредите раздел Спорт от главното меню, ще видите, че в лявата част на сайта са изброени всички налични спортове и събития. Сред тях е категорията Тенис. Тя ви позволява да я селектирате директно, за да ви се покажат всички налични събития и турнири или пък да изберете малката стрелка срещу името на раздела, за да ви се покажат подкатегориите. Те включват следните раздели:

 • ATP
 • WTA
 • Чалънджър
 • ITF серии – мъже
 • ITF серии – жени
 • Купа Дейвис
 • Фед Къп
 • Хопман Къп
 • Голям Шлем

Имайте предвид, че в даден момент някой от въпросните раздели може да липсва. Все пак това са основните направления, в които се разделят тенис събитията в сайта на букмейкъра Ефбет. Когато за някой от тези раздели е наличен турнир, той ще се появи като подкатегория на самия раздел. По този начин навигирането сред различните турнири и достигането до точно определена среща е много лесно.

Раздел Тенис от Ефбет

Имате опцията да разгледате всички налични събития или пък да конкретизирате само тези за следващите 24 часа. Към всеки наличен турнир са активни определен брой събития. За тях има информация относно датата и часа на провеждането им. Освен това разполагате и с бърза информация за основните коефициенти за победа на един от двамата участници, както и бутон за преход към всички налични пазари.

Не е спестен и бутон за статистическа информация, който е наличен към главната категория за Тенис събития, както и към всяко едно активно за залози събитие. Статистиката ви дава информация за турнира, както и предишните резултати на конкретни участници в дадена среща. Това определено би било в помощ за вашите залози в сайта.

Налични пазари за тенис залози от Efbet

Определено наличните маркети за залози на тенис срещи в сайта на Ефбет няма да ви се сторят недостатъчни. Разбира се, за събития от големи турнири и надпревари опциите са повече, но за всяко една среща са налични основните типове маркети, което е по-важно. Основни залози в сайта на компанията са:

 • Краен изход
 • Победител в Сет
 • Да спечели първия сет и мача
 • Хендикап резултат за Сет
 • Точен резултат
 • Четен/Нечетен брой геймове
 • Общ брой сетове в среща

Освен тези маркети има и други, но наличието на тези е почти гарантирано за всяка една тенис среща, за която Efbet ви предоставя опции за залог.

Освен, че пазарите са доста разнообразни, коефициентите към тях също си заслужават. В основата на политиката от Ефбет е заложено компанията да предоставя високи ставки за всички спортни събития и пазари. Това е факт, който е валиден не само за тенис срещи, но и за други събития.

Тенис залози на живо от Ефбет

Тенис на живо от Efbet

Ако мислите, че това, което описахме за тенис възможностите от Ефбет, е достатъчно, то жестоко се лъжете. Освен него трябва да опишем и ситуацията с опциите за залози на тенис събития в реално време. Това се прави от раздел На Живо в главното меню. Когато го заредите, в лявата част на екрана си ще видите всички активни срещи на живо към даден момент. Сред тях е и разделът с тенис събития, който обикновено се нарежда втори, след футболните събития.

Към самия раздел има информация за броя на активните събития на живо. Тя се показва в скоби. Имате опцията да си изберете конкретна тенис среща. В такъв случай ще видите информация за нея в центъра на екрана си. Най-отгоре се показва турнирът, от който е селектираното събитие. Там е още и информацията за участниците в събитието. По-интересното идва след това.

За всяко тенис събитие на живо в сайта на Ефбет се предоставя информация за резултата на живо. Тя е активна точно под името на самото събитие. Показва се в кой сет се намира срещата към даден момент, като информацията визуализира и колко сетов е мачът. Веднага след това имате информация за резултата. Отново се показват имената на участниците в събитието, а след това и резултатът до този момент. В това поле информацията се обновява в реално време, като се актуализира текущия резултат. Тази информационна област е изключително важна при залозите на живо на тенис събития.

Под информацията за резултата са всички налични пазари за залог в реално време. Доста често те превъзхождат наличните маркети преди началото на срещата. Това се дължи на факта, че когато събитието е на живо, маркетите се променят динамично, както и коефициентите към тях. Те зависят от текущия резултат на срещата. На живо, освен основните маркети, които изброихме по-горе, ще може да залагате на пазари, като Кой ще спечели следващ гейм или точка, Първи до 2 точки, Точен брой точки в гейм и други. Възможностите са доста добри.

Системата на Efbet за залози на живо на тенис събития предоставя информация за всеки променен коефициент. Тя се изразява чрез изобразяването на стрелка нагоре или надолу. Така разбирате накъде се движи дадена ставка към конкретен пазар.

За някои тенис събития на живо се предлага и пряко предаване, но то изисква да влезете в акаунта си и да имате положителен баланс по сметката си. Само тогава картината на живо е налична в дясната част на страницата.

Бързо и лесно е превключването между отделните тенис събития, когато сте на живо, както и също толкова бързо може да заредите срещите към друг спорт. Един минус на целия този раздел е, че не се предлага индивудуален efbet бонус за спортните залози на тенис срещи.

Нашето мнение

Както и сами може би се убедихте, Ефбет предоставя доста богат набор от възможности за залози на тенис. Те са налични както през пълната версия на сайта, така и през мобилните услуги на бранда. Удобството е налице, понеже всички събития са подредени по турнири и тенис асоциации, които представляват. Маркетите, на които може да се поставят залози, също са доста разнообразни.

Все пак, ако трябва да търсим недостатъци, ние намираме такива. Един от тях е липсата на анимирана платформа за проследяване на тенис събитията в реално време, когато те са на живо. Това би донесло още позитиви към предложенията на бранда и би обогатило функцията за проследяване само на резултата. Друг минус, който ние виждаме, е липсата на подреденост при тенис срещите в реално време. Всички събития са подредени по турнири, когато се разглеждат от главния тенис раздел, но когато събитията преминат на живо, тази категоризация липсва, а това до голяма степен затруднява клиентите на бранда, когато желаят да достъпят събитие от точно определена надпревара.

И въпреки всичко тенис предложенията на Efbet си остават добри. Такива са заради богатото разнообразие на турнири и срещи, както и заради големия избор от пазари за залог. Не е за отписване и наличието на едни от най-високите коефициенти на пазара. Всичко това превръща Efbet в много добър онлайн букмейкър, когато става въпрос за залози на тенис.

Видяно 30 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!