Залози на живо от Efbet

Efbet залози на живо

Онлайн залозите са преминали през няколко етапа на развитие. Има букмейкъри, които са създали и по-различни продукти, но една опция сякаш не е остаряла и едва ли скоро ще остарее. Това са залозите на живо онлайн. У нас те се предоставят от доста компании, една от които е Ефбет. Родният бранд разполага с доста по-различна платформа за поставяне на залози в реално време, която се характеризира с няколко качества. За тях ще говорим в настоящия материал, като ще опишем всички плюсове и минуси за залаганията на живо в сайта на Efbet.

Заложете На Живо в сайта на Ефбет

Раздел На Живо от Efbet

Достъп до секцията със спортни залози на живо в сайта на Ефбет може да осъществите, избирайки категорията На Живо от главното меню. Така ще ви се заредят всички налични към даден момент спортни срещи, които се предлагат със залози в реално време.

Страницата разполага с две основни области. Вляво се намира вертикално меню. В него са изброени различните събития, за които се предлагат залози, като всички те са подредени по вид спорт. Обикновено най-отгоре стоят футболните мачове, след което са тенис срещите, баскетболните двубои и така нататък. В горната част на менюто разполагате и с 2 подраздела. Единият от тях е този, който се зарежда стандартно и показва всички налични събития. Броят им е показан в скоби. Точно до този раздел има и друг, който пък показва само събитията, налични с пряко предаване.

Нужно е да си изберете събитие от изброените вляво, след което информацията за него ще се появи в центъра на екрана. Имайте предвид, че Ефбет предлага залози в реално време за най-различни спортове.

Каква информация е налична за всяко събитие на живо?

Баскетболен мач на живо от сайта на Ефбет

Когато си харесате някое събитие и го изберете, в центъра на екрана си ще видите информация за него, както и всички налични пазари, на които може да се заложи.

Първо се показват някои данни за събитието. Има информация за участниците в него, както и за резултата към даден момент. В зависимост от вида спорт ще ви се покаже различна информация. Например, за баскетболна среща ще видите резултата по четвърти, за футболни мачове ще получите данни за брой картони, голове и други. За тенис срещи пък се показва текущия резултат в гейма, както и пълния резултат за срещата по геймове и сетове. При всички събития обаче ще може да видите времето, в което се намира срещата.

Под тази информация, която споменахме дотук, ще видите изброени различните маркети, на които може да се залага. В сайта на Efbet те са доста разнообразни и зависят от избрания спорт. За тенис срещите може да залагате на всяко разиграване, на всеки гейм или пък точен резултат за сет или гейм. При футбола са налични много различни опции, като кой ще вкара следващия гол в мача, пазари за картони, корнери и други. Няма как да споменем всички налични маркети, понеже те са стотици и са различни за всеки спорт. Нужно е само да си изберете пазар, за да може той да се появи в талона отдясно и да заложите.

Коефициенти за залози на живо в Ефбет

Тази тема сме обсъждали често, но няма как да я пропуснем и сега. Букмейкърът просто е с много добри предложения от гледна точка на коефициентите за събитията, предлагани в реално време. Компанията залага на високите си коефициенти още от самото си създаване, като с това си печели доста сериозна аудитория от потребители. Не един или два пъти сме сравнявали предлаганите ставки от Ефбет за различни спортни срещи с тези от други букмейкъри, които се явяват конкуренти. Преди мач коефициентите на Efbet са едни от най-добрите на пазара, но това важи и за залозите на живо.

Компанията предлага разнообразни пазари с високи коефициенти. Нашите проверки показват, че за основни маркети, като победител в срещата или под/над брой точки или голове, Efbet предоставя високи ставки. И тук не говорим за конкретен спорт или събитие, а като цяло за всичките предложения на живо. Когато трябва да опишем по-малко известни пазари, редно е да си признаем, че Ефбет няма да ви даде топ коефициенти. За водещите и най-известни пазари обаче, компанията си заслужава вниманието.

Предимства и недостатъци на залозите на живо от Efbet

Платформата за спортни залози на живо от българския бранд има своите предимства и недостатъци. Те се наблюдават при сравнение с конкуренцията, така че нека ги опишем систематизирано в следващите редове.

Недостатъци:

 • липсва област за анимирано проследяване на живо на събитията с графики, които показват какво се случва;
 • няма статистика на живо за различните събития;
 • липсва опция за преглед на няколко срещи на живо едновременно;
 • за някои срещи има по-малък брой пазари, отколкото при конкуренцията;
 • може да се пусне допълнителен бонус от Ефбет за залозите на живо.

Предимства:

 • със залози на живо се предоставят доста голям брой събития от различни спортове;
 • коефициентите за водещи пазари са едни от най-високите на пазара;
 • всяка промяна на даден коефициент за конкретен пазар се отбелязва със стрелка нагоре или надолу, в зависимост от това дали ставката се повишава или понижава;
 • за някои събития се предлага пряко предаване, което може да е от полза при залозите в реално време;
 • показва се резултат на живо от различните събития, който се актуализира постоянно;
 • разполагате с бутон за достъп до програмата с предстоящите събития, на които може да се залага в сайта на Efbet;

Нашето мнение

Въпреки че платформата за залози в реално време към Ефбет разполага с някои минуси, тя все пак си остава силно предпочитана от мнозина. Компанията предлага опции за залози на доста различни видове спорт и събития към тях. Най-хубавото е, че повечето залагащи търсят в залозите на живо възможно най-добър коефициент, а в сайта на Efbet той наистина съществува. Това е и основната причина хората да залагат на живо в Ефбет, но не е и единствената, защото многобройните и различни пазари също са важен фактор.

Разделът за залози на живо към Ефбет все още има накъде да бъде развиван, но и в това си състояние е достатъчно добър, за да привлече погледите на много залагащи.

Залози на живо от Efbet
Рейтинг 4.3 от 9 мнения

Напишете Вашето ревю

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X