Залози на живо от Betfair

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Спортни залози на живо в сайта на Betfair

Всеки, който обича спортните залози, би искал да разполага и с възможността за залози на живо. Това е опция, която бе внедрена преди доста време, но с течение на годините тя се разви и се превърна в много добър шанс за реализиране на успешни прогнози. Залозите на живо са изключително динамични и непредсказуеми, от гледна точка на възможностите, които ни дават. За да залагате на спорт на живо, трябва да си намерите букмейкър, който предлага подобни залози. В Интернет определено ще попаднете на различни опции, но има само един букмейкър, който комбинира в едно – качество, сигурност, спортни залози и залози на борсата. Това е компанията Betfair, която ви предлага залози на живо на различни спортове, от които може да спечелите както в спортната секция, така и в спортната борса. В следващите редове ще разгледаме подробности около предложенията за залози на живо от Betfair и какви предимства ви дава компанията.

Betfair залози на живо


На какви спортове и пазари може да се залага на живо?

Най-лесният начин да разберете на кои спортове може да залагате на живо в сайта на компанията е да разгледате наличните събития. Когато дадено събитие ще бъде налично със залози в реално време, точно преди името му ще бъде поставена иконка, която показва, че събитието ще премине на живо, след като стартира. По този начин лесно може да разберете кои са събитията със залози на живо.

Другият вариант е да отворите раздел На живо от главната навигация в сайта и да видите кои са предстоящите събития за залози в реално време. Разполагате с раздели на различните спортове, от които може да селектирате, за да ви се покажат наличните събития в следващите часове.

Що се отнася до спортовете, възможностите наистина са много. Нека изброим някои от тях:

 • Футбол
 • Баскетбол
 • Волейбол
 • Тенис
 • Хандбал
 • Бадминтон
 • Снукър
 • Електронни спортове
 • и други

Това са само част от видовете спортове, за които ще намерите събития. Както и сами може да се убедите, те включват популярни спортове и някои не чак толкова. Това доказва разнообразието от опции за залози на живо в сайта.

Когато говорим за налични пазари на живо в Betfair, отново можем да свържем темата с разнообразие. Разбира се, видовете пазари зависят изцяло от самото събитие. Ще може да залагате на всички популярни маркети, за които се сещате относно даден спорт. Освен тях обаче ще имате на разположение и доста други възможности. Да вземем например една футболна среща. На нея може да залагате за победител в мача или брой голове, която е ясно, но освен това на живо ще имате и доста други опции. Ето някои от тях:

 • следващ гол в мача
 • гол до определена минута
 • брой корнери
 • следващ голмайстор и други

Това са все възможности, които ще имате за футболните събития на живо. За останалите спортове ситуацията е подобна. Да видим и някои опции за залози на живо на тенис:

 • да спечели следващата точка в разиграването
 • да спечели текущия или следващия гейм
 • точен резултат за гейм или сет
 • общ брой гейма за играч и други

Отново ви представихме възможности, които са характерни при залозите на живо, този път за тенис. Такива нестандартни опции за залог са доста добър начин да реализирате печалба. Betfair ви дава този шанс в своята секция Спорт и в раздела Спортна Борса. Вие решавате къде да търсите възможностите, но бъдете сигурни, че ги има.


Залози на живо в борсата

Нека видим какво представляват спортни залози на живо в борсата на Бетфеър. За целта, първо трябва да заредите съответния раздел в сайта, след което да изберете секция На ЖИВО от навигацията. Веднага ще ви се покажат всички събития, които са на живо в момента или предстоят да преминат със залози в реално време. Събитията са подредени по спортове, така че лесно може да намерите някое. Когато изберете върху конкретна среща, ще ви се зареди нова страница. В нея ще видите доста информация.

Залози на живо на тенис събитие в betfair Борса

В горната част на страницата има поле, което показва резултата от срещата, времето ѝ, както и участниците в събитието. Информацията се различава в зависимост от вида на спорта, от който е събитието. Под нея ще видите всички налични пазари, на които може да поставите залог. Знаете, че на борсата се залага “За” и “Срещу” даден пазар. Всички налични опции за залог на конкретна среща се показват и във вертикалното меню в лявата част на екрана. Към всеки наличен маркет се изписва посрещнатата сума, както и наличните опции за залози. Нужно е само да си изберете някой маркет, за да се появи в дясната част на екрана ви, където е разположен фишът за залози. Там попълвате сумата на залога и го потвърждавате.

Много важна е областта, разположена в долния десен ъгъл. Там се появява т.нар. прозорец за преглед на мача и статистика от срещата. Чрез него може да проследите в реално време събитията от двубоя, както и статистика на живо. По този начин ще бъдете наясно с развитието на мача и ще може да прецените по-добре своите залози. Чрез главното меню или от бутоните вляво бързо може да се върнете към всички налични спортове на живо.


Залози на живо в Betfair Спорт

Ако залозите в борсата не ви допадат, просто отворете секция Betfair Спорт и се насладете на предложенията в нея. Те са доста подобни на тези в борсата, но в повечето случаи точно тук ще намерите по-голям избор от събития и пазари. Още с избирането на раздел На живо от главното меню, ще видите всички налични събития към даден момент. Те са подредени по вид спорт, а по-надолу се показват и предстоящите мачове. Удобството е налице, понеже бързо може да видите кога и какви срещи предстоят, както и коефициентите за краен изход. За събитията на живо се показва и резултат към момента.

Страница за залози на живо на тенис в Betfair

Когато искате да разгледате всички предложения от едно събитие, трябва само да го изберете. Така ще ви се покаже страницата за конкретната среща. Тя наподобява тази в борсата, но има с какво да се отличи. Отново на разположение е област за статистика и изглед от срещата. Този път тя е разположена в горната лява част на екрана. Там ще видите резултата към конкретен момент, както и времето на събитието. По-надолу имате полета за изглед от мача с анимация в реално време, статистика на живо или пък пряко видео предаване. Последното не е налично за всички събития, но лесно ще разберете за кои го има.

В лявата част на екрана си ще видите подредени всички налични пазари за залог. Може да ги разгледате и когато сте готови с вашия избор, просто селектирайте върху коефициента. Така селекцията ще се добави към фиша и ще може да заложите на нея. Не забравяйте, че при залозите на живо коефициентите се менят бързо, в зависимост от това как се развива събитието. Пазарите също се променят, така че обръщайте внимание и на това.


Нашето мнение защо да залагате на живо в Betfair

С всичко казано до този момент описахме възможностите, които ви предоставя Бетфеър при залози на живо в сайта. Събитията и пазарите са доста на брой, а наличието на платформа за проследяване на живо добавя още положителни качества за бранда. Всичко това обаче не е единственото, на което ще се насладите. В следващия списък ще откроим плюсовете на залозите на живо в Betfair, в които ще повторим някои качества, но ще включим и други такива:

 • може да залагате на живо на множество събития и пазари;
 • на разположение са секция със стандартни залози в реално време, но и друга, в която може да залагате на спортната борса;
 • коефициентите за залози на живо са много добри, особено в борсата;
 • на разположение е резултат на живо от събитията, статистика в реално време, както и изглед от мача;
 • за някои събития е налично и пряко видео предаване;
 • всички пазари, за които опцията Cash Out може да бъде активирана, са обозначени със специалния символ;

Представихме ви основните предимства, с които Betfair привлича клиенти към своите раздели за залози на живо на спорт. Британския букмейкър притежава качества, които много други компании нямат. Освен това Betfair е доказано име в бранша и едва ли ще срещнете някакви проблеми с вашите залози, което може да се случи на други места. Определено си заслужава да изберете Betfair за спортни залози на живо и не само заради името на бранда, а поради множеството възможности и услуги, които са на ваше разположение.

Видяно 23 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!