Залози на футбол в сайта на 1xBet

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Залози на футбол от 1xBet

Футболните срещи са сред най-предпочитаните спортни залози в мрежата. Този спорт е изключително популярен и се радва на засилен интерес не само от фенове, но и от хора, които обичат да залагат. Футболните мачове предоставят и много различни начини за залози, което също спомага за тяхната атрактивност. В днешно време онлайн букмейкърите се надпреварват да предоставят все по-добри опции за залози на футбол. Има доста сайтове, в които предложенията до голяма степен си приличат, но има и онлайн букмейкъри, които се отличават. Един от тях е 1xBet, който предоставя изключително богат избор от предложения за залози на футболни мачове. Точно за тях ще говорим в следващите редове.


Раздел Футбол, налични първенства и пазари

Ако искате да разгледате наличните футболни събития в сайта на компанията, трябва да изберете раздел Спорт от главната навигация. Така ще ви се покажат всички предстоящи спортни събития, като най-отгоре излизат популярните събития за деня. В самия раздел има хоризонтално меню, на което са изброени различни спортове. Обикновено най-отпред стои секцията Футбол. Избирате я, за да видите наличните събития.

Когато посочите самата секция, ще ви се покаже падащо меню с всички събития, подредени по шампионати. Далеч по-удобно е обаче да селектирате раздела, за да ви се появят всички налични опции. След като направите това, ще видите всички мачове с опции за залози в сайта на 1xBet, които ще бъдат подредени по шампионати. Все пак ще може да персонализирате изгледа си чрез предоставения филтър на страницата. Той позволява да прегледате всички събития, да направите филтриране по час, за да разгледате само събитията в следващите часове, или пък може да персонализирате по ден. Налична е опцията да разгледате събитията за 7 дни, считано от текущия.

Изглед от раздел Футбол в сайта на 1xBet

Изобилието от първенства по футбол в сайта на 1xBet наистина е голямо. Компанията ще ви даде възможност да залагате на всички водещи шампионати от различните държави. Едва ли ще намерите водещо първенство, което да не се следи в сайта. Букмейкърът дори предоставя опции за залози на доста по-задни лиги. Ще намерите и възможности за залози дори на юношески мачове.

Към всяко събитие в програмата ще видите информация за първенството, което представлява, датата и началния час на двубоя, както и пазарите към него. Всяка една среща може да се добавя в любими двубои чрез звездичката, разположена пред мачовете. Имате и опцията да изберете бутон TOP, който ще качи събитието най-отгоре, преди всички останали. Така може лесно да маркирате мачовете, които ви интересуват. Към всяка среща има бутон за преглед на статистика, която може да ви бъде от полза при определянето на вашата прогноза за срещата. Интересното обаче идва след този бутон, понеже там се показва броят на наличните пазари.

Сайтът за спортни залози на 1хбет определено не пести усилия по въвеждане на пазари за футболни срещи. Срещу всеки мач ще видите колко маркета са налични като цяло. След това са показани и някои от основните пазари с коефициенти към тях, но трябва да изберете върху общата бройка, за да разгледате всички. Възможностите наистина ще ви смаят, понеже за повечето футболни срещи ще намерите по няколко стотин пазара. За тези от водещите турнири и първенства опциите за залог често надхвърлят 1000. Ето някои от пазарите, на които може да залагате:

  • краен победител, победител за полувреме, двоен шанс;
  • хендикап резултат, азиатски хендикап;
  • общ брой голове, попадения за отбор, двата тима да отбележат;
  • точен резултат за мача, разлика за отбор
  • залози за корнери, картони, до минута и много други;

Опциите наистина са много разнообразни и има такива, които едва ли ще откриете на други места. Изобилието от маркети за футболни залози в сайта на 1xBet наистина е доста голямо.


Футболни залози в борсата на 1xBet

Освен стандартните възможности за залози на футбол на фиксирани коефициенти, компанията ви дава опцията да търгувате в борсата. Един от наличните спортове в нея е именно футбол. Когато заредите борсата през раздел Спорт, ще ви се покажат някои предстоящи срещи, а в лявата част ще видите вертикално меню. Когато селектирате раздел Футбол от него, ще ви се визуализират всички налични първенства, за които има събития. Разнообразието е доста голямо. От тук нататък остава да селектирате шампионат, след което да изберете и някое събитие, за да видите всички налични пазари към него.

Изглед от борсата за залози на футбол в 1xbet

За всеки маркет се изписва посрещнатата сума, така че да се ориентирате във вашите залози. Знаете, че в борсата вие сами може да определяте коефициентите за наличните пазари. Всеки залог обаче трябва да бъде посрещнат, за да може да е активен. Посрещането на залога става, когато например вие заложите “За” определено събитие, а друг играч залози “Срещу” същото събитие. Така печалбата на единия се обезпечава от загубата на другия.

В спортната борса на 1xBet ще намерите изобилие от футболни срещи с множество пазари, които не достигат броят в спортния раздел, но все пак са достатъчни. Борсата е една добра алтернатива на стандартните ви залози.


Залози на футбол на живо

Важна част от залаганията на футбол в сайта на 1хБет са и залозите в реално време. За да ги разгледате, трябва да отворите секция На Живо. Ще видите меню с избор от всички спортове, за които към момента има събития на живо. Селектирате си футболния раздел, за да ви се покажат всички налични залози на живо. Те са подредени по вид шампионат, като към всеки се показва времето на мача и някои основни пазари.

Когато изберете върху конкретна среща, ще ви се отвори страницата с всички налични опции за залози. Освен нея обаче имате на разположение и други данни. В горната част на екрана си ще видите статистика от събитието на живо, резултата към момента и времето на двубоя. По-надолу са всички опции за залози, като характерното при тях е, че когато залагате на живо, ставките се променят в реално време. Всяка промяна се изобразява, така че да бъде видима за потребителите.

Залози на живо на футбол в 1xBet

По-интересното идва в краткото меню за мача, което се намира над областта с наличните спортове. В това меню може да видите класиране за отборите или представянето им в даден турнир. Имате опция да разгледате и статистика за последните им резултати. На тази навигация са разположени и още бутони. Те не винаги са налични, но ги има за всички водещи срещи, а и не само. Бутонът, наподобяващ play, се използва за стартиране на картина на живо от самото събитие. Прякото предаване ще се покаже в дясната част на екрана, над фиша за залози. 1хБет предоставя опция картината да се гледа на пълен екран, което не е налично в много сайтове.

Налице е и опцията, наречена 1xZone. Това е област, в която се проследяват всички събития на футболния мач. Чрез интерактивни графики се показва кой владее топката, има ли удар към някоя врата и всички останали действия в мача. Тази област също може да видите в дясната част на сайта. В допълнение към последните две описани функции за залози на футбол в сайта ще кажем, че те могат да се активират едновременно и дори да виждате едната в централната част на екрана си.

Залозите на живо са доста динамични и предоставят редица възможности, а в сайта на 1xBet те наистина изобилстват. Наред с тях на ваше разположение са и доста допълнителни функции, които си струва да проверите, понеже те могат да бъдат от полза на вашите футболни залози при този букмейкър.


Няколко думи за коефициентите

Сред най-важните фактори при футболните залози са коефициентите за различните събития и маркети. В сайта на 1xBet те могат да се определят като доста добри. Компанията се слави не само с много големия брой пазари, но и със ставките към тях. Разбира се, няма как букмейкърът да бъде водещ за коефициентите към всеки един пазар, понеже конкуренцията в бранша е доста голяма, но 1хБет е с коефициенти над средното ниво. Това е достатъчно за повечето залагащи, понеже когато сложат на едно място този факт, многото пазари, разнообразните събития и опции за залози преди мач, на живо и в борсата, всичко това превръща 1xBet в удачен избор за футболни залози.


Финални думи

Букмейкърът 1хБет се развива стремглаво нагоре в онлайн залаганията. Футболният раздел е един от най-посещаваните от потребителите на сайта. Има защо, понеже брандът се е постарал да включи голямо разнообразие от събития, пазари, начини на залог, допълнителни опции и коефициенти. Тези предимства дават на компанията множество положителни качества, с които 1xBet печели доверието на много фенове на футбола. С оглед на описаното в този материал, сайтът на руския букмейкър изглежда подходящо място за залози на футболни мачове.

Видяно 25 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!