Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Залози на футбол в сайта на bwin

0
Bwin залози на футбол
Описание на възможностите за футболни залози от Bwin.

Футболните залози винаги са привличали сериозен интерес сред залагащите. Това е спортът, който предоставя много възможности за залози и печели най-широка аудитория. Всеки любител на футболните залози иска да знае къде се предоставят добри възможности. Според мнозина един от най-предпочитаните сайтове за залози на футбол в Bwin. Компанията е с дългогодишен опит в онлайн залаганията и в частност футбола, понеже още при създаването си тя стартира с платформа за спортни залози, най-вече футбол. Поради тези причини, а и не само, смятаме, че е добре да знаете характеристиките на футболните залози в сайта на Bwin. Ще ги разгледаме в настоящия материал.

Към раздел Футбол


Преглед на раздела с футболни събития

Началото на вашия преглед върху футболните мачове в сайта започва през секция Спорт от главното меню. След това трябва да насочите внимание към навигацията в лявата част на страницата. Най-отгоре ще видите поле, наречено Топ футбол, в което има бързи връзки за предстоящите мачове за деня, както и към някои популярни първенства. По-надолу пък е разположено менюто с всички спортове. Футболът заема първо място в списъка, а след като го изберете, ще ви се покаже вътрешната страница с всички предложения от този спорт.

Когато отворите футболната секция, менюто отляво ще се промени. На него вече няма да се виждат отделните спортове, а ще се покажат различни първенства и държави. Всяка държава дава право да изберете конкретен шампионат към нея. Например, ако изберете Германия, ще се появят подкатегории, като Бундеслига, Втора Бундеслига, 3 Лига, Купа на страната и други. За всяка държава е така. Разбира се, за някои може да се предлага само един вид вътрешен шампионат, но идеята е, че трябва да изберете държава, след което желаното първенство или турнир.

Преди да изберете търсеното от вас първенство, може да обърнете внимание на централната област в страницата. Там се показват най-интересните предстоящи срещи от света. Имате възможност да разгледате всичко най-интересно или пък само срещите в конкретния ден и някой от следващите четири дни. Най-интересните предстоящи мачове винаги се показват в раздел Футбол. Това е стандартният изглед на раздела.

Вече стана ясно как се избира конкретен шампионат. След като направите подобен избор, показваното в центъра на екрана ще се промени. Вече ще виждате само тези мачове, които отговарят на вашия избор отляво. Ще може да разгледате срещите, които предстоят от избрания шампионат, като те са подредени по дата и час. Виждате основните коефициенти за победител в мача, а срещу всяка среща има бутон за достъп до допълнителните пазари, както и бутон за преглед на статистика преди мача. Над всички мачове, които виждате, има някои интересни опции.

Раздел Футбол от bwin

В горната част на раздела се намира секцията Видове залози, с която може да изберете за кои пазари желаете да видите коефициентите към момента. По този начин ще ви се покажат тези за всички събития наведнъж и няма да бъде нужно да ги преглеждате едно по едно за конкретния пазар. Под описаната секция разполагате с два бутона за бързи прогнози. Чрез бутон Фаворити ще добавите към фиша си до 5 събития с най-ниските коефициенти, спрямо зададените да се показват по-долу пазари. С бутона Аутсайдери пък ще добавите до 5 мача, чиито селекции са с най-висока ставка. Освен това разполагате с падащо меню, което ви дава възможност да подредите изгледа на мачовете по дата, вид на залога, коефициент или първенство.


Специални опции в раздела с футболни мачове

Ще опишем и някои специални възможности, които Bwin предоставя на своите клиенти, когато те залагат на футболни мачове. Самите опции се намират в раздел Футбол и са налични в менюто отляво, където са и различните шампионати. Нека видим какво може да се открие там.

Купони
Секцията обикновено е разположена най-отгоре в раздела. Тя дава възможност за преглед на мачове спрямо определени филтри. За тях се показват някои пазари с коефициентите към тях, но ако изберете върху конкретния мач, ще може да разгледате и всички останали маркети, които са налични. Ето и какви купони са на разположение:

 • Мачовете на деня – показва всички предстоящи футболни срещи в сайта за конкретния ден;
 • Европейски мачове – може да разгледате мачовете само от водещите европейски първенства по футбол;
 • Мачове с фаворити – преглед само на тези срещи в сайта, които са с изявен фаворит, т.е. коефициентът за победа на един от отборите в мача е нисък и отборът има голям шанс да спечели;

Това са основните 3 купона, но освен тях има и други. Може да разгледате само предстоящите мачове в следващите часове и да ги филтрирате да се покажат пазарите им за под/над брой голове в срещата. Разполагате с купони за преглед на мачове от определена държава, например немски или британски мачове. Наличен е купон за преглед на мачове за купи в различните страни. Имате филтри за преглед на пазарите за под/над брой голове или пък двата тима да се разпишат, като в случая се показват срещите само от водещите първенства и държави. Ако предстои някой голям футболен форум, например Световно или Европейско първенство, също може да намерите купон, показващ само мачовете от този шампионат. Купоните се променят в зависимост от предстоящите мачове, но са една добра опция за преглед на определени срещи.

Price Boost
Това е специален раздел във футболната секция, който предоставя възможност да заложите на конкретно събитие да се случи, предоставено с нехарактерен пазар. Той обаче се предлага със завишен коефициент. Bwin комбинира два или повече пазара, или пък предлага само един пазар за конкретен мач, и ви дава шанс да заложите на този пазар. Коефициентите са завишени и са един вид промоционални. Това обаче не означава, че трябва да ги третирате като бонуси. Те просто са по-високи от обикновеното и това се прави в плюс на клиентите на бранда. Ето и някои примерни пазари:

 • Отбор да спечели мача и двете полувремена;
 • Да има дузпа в мача;
 • Отбор да отбележи 3 или повече гола;
 • Над 1,5 гола в първото полувреме;

Както виждате, има съвсем познати и обикновени пазари, но освен тях се предлагат и някои по-специални.

Combi+
Още от името на раздела може би се досещате, че става дума за комбинация между различни селекции. В този раздел компанията ви дава възможност да заложите на специално подбрани пазари, които се комбинират в един. Bwin избира няколко мача, селектира победителите в тях и ги комбинира в един пазар. Вие може да заложите на него. Коефициентите са доста високи, но не винаги са по-големи от този коефициент, който би се получил при комбинация на двете или трите селекции поотделно. Ето и някои примери:

 • Реал Мадрид, Жирона и Ланс да спечелят;
 • Суонзи, Хъл Сити и Шефилд Юнайтед да спечелят;
 • Ман Сити, Олимпик Лион и Барселона да спечелят;

Залози на живо на футбол

Наличните събития в даден момент, на които може да залагате на живо в сайта на Bwin, могат да бъдат разгледани през раздел На Живо от главната навигация. Първо ще видите списък с някои от наличните спортове и събития в момента, но може да изберете подраздел Събитие, за да разгледате всички опции за залози на конкретния мач. Освен това на ваше разположение е и календар, чрез който може да разгледате всички предстоящи футболни мачове, които ще се предлагат със залози в реално време.

Когато осъществите достъп до прегледа на всяко едно събитие поотделно, различните мачове може да намерите в менюто отляво. Обикновено футболът заема първото място в списъка с отделните спортове. Събитията са подредени точно под името на раздела.

Когато селектирате даден мач, в центъра на екрана си ще видите подробна информация за него на живо. Може да проследите резултата от мача, времето на срещата, както и всичко, което се случва в него. Има и статистика на живо, която ви запознава с различни показатели от срещата. Те се различават в зависимост от вида на мачовете, които разглеждате. За срещи от водещите първенства статистиката ще бъде по-богата.

Залози на живо от Bwin на футболен мач

Под наличната информация за срещата са подредени и пазарите, на които може да се залага на живо. Те са доста разнообразни и предлагат сравнително високи коефициенти. По-интересното обаче се намира в дясната част на страницата. Там е разположена областта Медия. Тя предлага две възможности – Видео и Анимация. Чрез първата опция може да гледате на живо някои срещи, за които се предлага пряко предаване. Втората категория обаче е налична за далеч по-голям брой срещи. Почти няма футболен мач, за който да не се предлага анимация. Тя представлява интерактивни графики, показващи всички действия на срещата. Виждате кой атакува, в коя част на терена се намира топката, има ли корнер и всички останали събития в двубоя. Тези функции ви позволяват да извършвате по-точни прогнози, базирайки ги на това, което се случва в мача.


Налични пазари и събития

Дойде време да обърнем внимание и на събитията от света на футбола, които се предлагат за залози в платформата на bwin. За да разгледате всички налични опции за залози на конкретна среща, трябва да изберете върху нея или пък на бутона, показващ всички опции. Те варират между различните събития. За срещи от водещи първенства и турнири се предлагат най-много маркети, но това е така и на други места. Нека откроим някои опции:

 • Основни – краен резултат, двоен шанс, двата отбора да отбележат
 • Хендикап
 • Брой голове – под/над определен брой попадения в мача, за 1-во или 2-ро полувреме, за отбор
 • Точен резултат – за мача, за полувреме, победа с 1 гол разлика

Това са само част от наличните пазари. Има и такива за 15-минутни залози. Разполагате и със специални опции, които се предоставят за мачове от водещите шампионати.

Редно е да отбележим, че пазарите на живо доста пъти са по-разнообразни от тези преди мач. Те дори могат да нахвърлят тези отпреди началото на срещата. При залозите на живо маркетите зависят от развитието на срещите. Там например може да залагате кой отбор ще отбележи следващия гол в срещата или пък какъв ще бъде резултатът до определена минута. При футболните залози на живо има и специални пазари за определени първенства, които не се срещат другаде. Например, може да залагате на домакините срещу гостите. Това дава възможност да изберете кой ще отбележи повече попадения. За целта обаче мачовете трябва да са от една лига и да се провеждат по едно и също време. Немската Бундеслига е пример за наличието на подобни залози. И въпреки всичко пазарите при футболните залози на живо си приличат с тези, които са налични преди мач. Разликата е в коефициентите.

Предлаганите ставки за залози на футбол в сайта на Bwin са доста добри. Те са над средното ниво за индустрията и често са дори топ избор. Компанията се старае да предложи конкурентни коефициенти, които да удовлетворяват клиентите ѝ. На живо дори ставките от bwin са считани като едни от най-добрите в бранша. Точно затова много потребители предпочитат да залагат в платформата на живо в сайта.

Що се отнася до наличните събития, то брандът се е постарал да включи най-разнообразни срещи. Компанията следи всички водещи първенства и турнири от Европа и света. Предоставят се опции за залози на много събития ежедневно. Никоя от големите лиги няма да ви липсва, а дори и по-ниско разредните шампионати са включени. Не всички от тях се предлагат за залози на живо, но пък са налични за залози преди началото на мачовете им.


Нашето мнение

Bwin определено е букмейкър, който знае как да привлече вниманието на потребителите, когато става въпрос за предложения за залози на футбол. Брандът има богат опит в тази сфера и през годините се е доказал като място за онлайн футболни залози, предпочитано от мнозина. Както стана дума по-рано, освен стандартните опции за залози, компанията разполага и с много допълнителни възможности, които са в плюс на всеки клиент. А когато говорим за залози на живо, то bwin заслужава големи поздравления. Компанията има една от най-добрите платформи за спортни залози на живо, която освен всичко е уникална сама по себе си. Няма да я срещнете другаде. Коефициентите за залози на футбол от бранда също са доста добри и според нас Bwin е един удачен избор за всеки, който обича да залага на футболни мачове.

Видяно 84 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.