Опции за залог на футбол в сайта на Efbet

0 коментара
Залози на футбол от Efbet
Характеристика на футболните залози в сайта на букмейкъра Efbet.

Не е тайна, че най-залаганият спорт е футболът. Много хора избират точно този спорт, за да поставят своите залози, да следят случващите се събития отблизо и да ги анализират. От своя страна пък, онлайн букмейкърите се съревновават помежду си да предложат най-атрактивните опции, за да бъдат избрани от колкото се може повече играчи. В България такъв букмейкър е Efbet. Компанията предлага едно от най-големите футболни разнообразия за залози, които могат да се срещнат у нас, а също така и стартов бонус за Ефбет, който е се дава за нова сметка. Брандът упорито развива своите предложения и ги прави все по-атрактивни. В крайна сметка Efbet е много добър пример за онлайн букмейкър, където можете да поставяте залози на футбол. А причините затова ще разгледаме в следващите редове.

Efbet Футбол

Откъде да достигнем футболните предложения на Ефбет?

Раздел Футбол в сайта на Efbet

Всички налични футболни мачове в сайта на букмейкъра Efbet могат да бъдат разгледани, след като изберете раздел Футбол от менюто в лявата част. То е активно на началната страница на сайта, както и в раздел Спорт от главното меню. Когато изберете футболната секция, ще ви се покажат всички налични събития за определени първенства. Имате възможност да видите наличните мачове за следващите 24 часа или пък всички събития, които са налични за залози в сайта. Всичко това се показва в средната част на сайта.

Efbet подрежда най-популярните и водещи турнири в началото на своя раздел за футболни залози. Подредбата се прави главно по държави. Обикновено първи се показват България, Англия, Германия и други страни с водещи шампионати. Сред първите изброени секции са още международните турнири за клубове или държави. След като водещите страни са изброени, идва ред на всички останали, за които Efbet предоставя опции за залози. Те вече се подреждат по азбучен ред. Компанията се старае да предлага футболни мачове от най-различни кътчета на света, като първенствата на Бахрейн, Индонезия, Мароко и много други.

Ако си изберете дадена страна, трябва само да я селектирате, за да ви се покажат наличните първенства, за които има събития. Другият вариант е да изберете стрелката срещу конкретната държава, за да може също да видите наличните първенства и турнири в нея, за които са предоставени събития за залози.

Когато на екрана ви се визуализират всички футболни мачове към конкретен шампионат, пред вас има няколко възможности. Можете веднага да изберете залог за краен изход в мача или пък да селектирате бутон за допълнителни пазари. Този бутон съдържа и бройката на въпросните маркети за конкретен мач. До бутона разполагате и с такъв за статистика, който също може да ви бъде много полезен при избора на залога. От Efbet са се постарали да предадат удобство на клиентите си, за да може да поставят залозите си без допълнителни усложнения.

Залози на живо на футбол от Efbet

Футболно събитие на живо от Efbet

Опциите за залози на футбол в реално време от букмейкъра Efbet могат да бъдат разгледани от секция На Живо, която е налична в главното меню. Още с отварянето ѝ ще видите някое от наличните футболни събития, които се предоставят с опции за залози на живо. По принцип сайтът на Efbet показва първо всички футболни събития на живо, след което идва ред на тези от останалите спортове. Наличните мачове са подредени във вертикалното меню от лявата част на страницата.

Нужно е само да изберете конкретен мач, за видите всички налични опции за залог, които са активни. Те се показват в средната част на сайта. Над тях обаче също има много важна информация. В специална област се показва статистика на живо от събитието. Всеки клиент може да види точното време на мача, както и информация за резултат, картони и например корнери. Въпросната информация зависи от вида на събитието и от коя лига е то, понеже за водещите първенства се визуализира по-подробна статистика. Трябва да добавим също така, че към всичко споменато дотук се показва и името на самото събитие, както и първенството или турнира, от който е.

За някои мачове на живо в сайта на Efbet е налично пряко предаване, но не и за всички. Обикновено потребителите могат да намерят такова за срещи от водещи лиги и шампионати, но трябва да отбележим, че е нужно да разполагат със средства във вашия акаунт в Efbet, за да може да гледат на живо срещата.

Що се отнася до наличните футболни мачове, на които може да се залага в реално време, то от Ефбет показват доста добра вариативност. Нашият опит ни дава правото да си направим изводите, че българският бранд се стреми да предлага все повече и повече събития на живо. В това число влизат големите първенства, което не е изненада, но и доста други шампионати, които не са чак толкова известни.

Видове пазари за залози на футбол

Истината е, че за повечето играчи наличието на много футболни събития в даден букмейкърски сайт не е решаващ фактор. Съвременните залагащи на футбол търсят разнообразието и откъм налични маркети за залог. В сайта на Efbet това е постигнато. Компанията се е постарала да разработи максимално атрактивни опции за залог, които да предлага на своите потребители за всички футболни мачове.

Няма защо да описваме пазари, като краен победител, брой голове или хендикап резултат – такива има в почти всички водещи букмейкъри. Това, с което Efbet се отличава, са малко по-различните пазари. Такива например са голове, корнери или тъчове в първите 10 минути на дадена среща. Друг пример могат да бъдат комбинираните пазари за победа на конкретен тим и под или над определен брой голове в срещата. Efbet предлага още интересни пазари, като най-добра представа за тях ще си направите, след като ги разгледате от първо лице. Ние ви обещаваме, че ще останете доволни от разнообразието им.

Дори и при залозите на живо, пазарите, които Ефбет предлага за залози на футбол, са много добри. Брандът променя динамично вида на предлаганите маркети спрямо това как протича мачът. Клиентите разполагат с опции от вида на кой ще отбележи следващ гол или как ще завърши първото/второто полувреме на мача. Подобни опции са много удобни при залозите в реално време и допълват прекрасно стандартните и популярни предложения.

Коефициенти от Efbet за залози на футбол

Няма как да не се спрем конкретно на този казус, понеже нашият опит показва, че Ефбет е водеща компания, когато става въпрос за коефициенти на футболни мачове. Брандът се стреми да е топ букмейкър за страната в много от случаите. Често сме сравнявали предлаганите ставки от Efbet за футболни мачове с тези от други онлайн оператори. Това ни дава правото да си направим някои изводи.

Когато става въпрос за коефициенти на водещи пазари, като краен победител или общ брой голове, букмейкърската компания Efbet превъзхожда доста от конкурентите си. И не го прави за едно или две събития, а за почти всички. По-скоро може да срещнете 1 или 2 събития, за които ставките в Ефбет ще бъдат по-ниски. За основните пазари компанията си заслужава избора. Към тях обаче можем да причислим и пазари за азиатски хендикап залози и други специални маркети.

Ефбет не може да се похвали с топ коефициенти, когато става въпрос за по-нестандартни залози. Нека вземем например комбинирания маркет от победа за даден тим и над 3,5 гола в срещата. Да, подобна опция се предлага в много малко букмейкъри, сред които и Efbet, но ако сравните коефициентите, то тези в Efbet почти винаги са по-ниски от останалите. Това ни кара да мислим, че компанията не залага чак толкова на ставките за по-непознатите маркети, а набляга на високите коефициенти при водещите пазари.

Като обобщение за коефициентите на футболни събития от Efbet, бихме искали да кажем, че компанията се справя прекрасно, когато става въпрос за водещи събития и пазари. По този показател тя трудно може да бъде надмината в България. И това е една от основните причини, заради които всеки клиент би предпочел именно залози на футбол в сайта на Ефбет.

Нашето мнение

За финал ще изкажем нашето виждане на нещата около футболните залози в сайта на Efbet. Следим компанията от доста дълго време и това ни дава правото да я оценим подобаващо. Можем да отбележим, че предложенията на Ефбет откъм залози на футболни събития се развиха до много голяма степен. Брандът добави и продължава да добавя нови първенства и лиги, чиито събития да следи, за да може клиентите на бранда да поставят залози. Изборът е много голям, като включва и наличните пазари за залог. За събития от водещите първенства на повечето държави компанията предоставя над 100 различни пазара за залог. А когато говорим за мачове от ранга на Шампионска лига или Висша лига, тогава маркетите достигат и повече от 150 разнообразни типа. Това е важно за всеки залагащ, понеже подобно разнообразие му дава повече шансове за реализиране на успех и печалба.

Залозите на футбол в сайта на Efbet могат да бъдат описани с доста разнообразни характеристики, но основното е, че са много на брой и с високи коефициенти. А освен всичко има и такива, които се предлагат със залози в реално време. От тук нататък ви остава да се сдобиете с акаунт и средства в него, за да се насладите на възможностите за футболни залози от Efbet.

Видяно 48 пъти
Коментирай

Няма мнения, бъдете първия коментирал!

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.