Betfair вече не разполага с лиценз за България и поради тази причина компанията не приема регистрации на български потребители. На вашето внимание предлагаме няколко алтернативни сайтове за залози с лиценз в България. Там може да намерите качествени услуги, множество функции, бонуси и платформа за безопасна игра.
Бонус €100
Врътки x5
Мин. Коеф. 1.50
Мин. Депозит €10
Рейтинг 4/5
Залози на Е-спортове в сайта на Betfair
Рейтинг 4.0 от 1 мнения
Валиден за : 01 юли 2022
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly

Залози на Е-спортове в сайта на Betfair

Ad disclosure
Nostrabet залага на качество, професионализъм и отдаденост към потребителите си във всички направления, по които работи. Цялостният продукт, който включва експертни ревюта, прогнози и полезни разработки за залагания, съществува благодарение на бизнес модела, по който работим. Ние използваме Affiliate линкове (които са безплатни за Вас), за да Ви насочим към сайтовете на онлайн букмейкъри. В замяна на това, ние може да получим комисиона, която несъмнено ще инвестираме в подобряването на нашия продукт. Повече информация за бизнес модела ни може да откриете в страницата за Оповестяване на реклама на нашия сайт.

През годините онлайн букмейкърите не един или два пъти доказаха, че умеят да развиват своите предложения. Независимо дали това става с нови събития, опции или пазари, те го правят. Едно от последните направления, което беше внедрено сред спортните залози в сайтовете на компаниите, са опциите за залози на електронни спортове. Повечето съвременни букмейкъри разполагат с подобни раздели, като сред тях е и компанията Betfair. Тя разполага с доста възможности за подобни залози, които са налични за всички регистрирани клиенти на бранда. Ще ви разкажем повече за тях в следващите редове.

Betfair Е-спортове


Какви видове електронни спортове са налични в Betfair?

Развитието на електронните спортове доведе до там, че вече започват да се провеждат турнири на все повече игри. Компаниите обаче не бързат с внедряването на много видове. Такава е и ситуацията в сайта на Бетфеър. В него ще намерите редица събития за залози на следните е-спортове:

  • League of Legends
  • Dota 2
  • CS:GO

Това са и трите най-популярни вида е-спортове. Те са най-силно изразени в спортната секция и в борсата на Бетфеър. За тях ще намерите най-много турнири и събития, на които да залагате. Въпреки това не е изключена възможността в даден момент да се появят и опции за залози на други електронни спортове.


Как да открием събитията в сайта?

Електронните спортове са налични на две места в предложенията на Betfair. Компанията ви е приготвила два раздела, като единият е в спортната секция на сайта. Него може да достъпите, като заредите сайта на букмейкъра и отворите менюто с всички спортове, след което трябва да изберете раздел Esports, който обикновено се нарежда първи. Така ще отворите секцията, където ще може да разгледате всички налични събития за залози.

Секция Esports в спортния сайт на Betfair

Стандартно се показват най-интересните предстоящи срещи от всички спортове, но разполагате с бутони за преглед само на днешните събития или пък тези от конкретен шампионат. Когато маркирате даден турнир, ще ви се появят събитията само от него, като за тях ще видите дата и начален час, както и коефициенти за краен победител. Избирайки върху конкретна среща, ще бъдете прехвърлени към страницата ѝ с всички налични пазари.

Другият вариант е да разгледате наличните електронни спортове в спортната борса на Betfair. За тази цел трябва да отворите раздела, след което да изберете секция Esports. Тя се намира в менюто отляво и отново може да се оглеждате за нея най-отгоре. Ще ви се покажат всички предстоящи срещи, като подредбата е по дни.

Раздел eSports в Betfair Борса

Ако има събитие на живо в борсата, то също се показва, след като влезете в раздела. Във вертикалното меню, разположено в лявата част на сайта, ще видите и наличните спортове, за които има събития. Така може да персонализирате своя изглед. И в борсата е налична информация за участниците в събитието, началния час на двубоя и коефициентите за различните пазари. С избиране върху конкретен мач ще ви се покажат всички налични опции за залог.


Какви пазари се предлагат?

След като вече разгледахме на какви електронни спортове може да залагате в сайта на Betfair и къде да ги намерите, нека видим какви маркети са налични. Те отново зависят от вида на електронния спорт и играта, на която залагате, но и между тях може да се срещнат доста общи пазари.

Нека изброим някои от наличните пазари за залози на e-sports в сайта на Бетфеър:

  • Краен резултат
  • Победител на карта 1 или 2
  • Точен резултат
  • Домакин или гост да спечели карта (да или не)
  • Над или под 2,5 игри (карти) в срещата
  • Хендикап възможности

Това са най-популярните пазари, които може да срещнете при залози на събития от електронни спортове. Редно е да отбележим, че в секция Спорт ще може да залагате главно на крайния изход от събитието, т.е. кой ще спечели срещата. За някои събития ще имате на разположение и още опции, но за повече възможности прегледайте раздел Спортна Борса. Там ще откриете много добри пазари за електронни спортове, които се предлагат със сравнително високи коефициенти.


Може ли да залагаме на живо?

Отговорът е да, но с уговорката, че отново повече предложения се срещат в борсата за залози. Betfair предоставя пазари на живо за събития от е-спортовете и в спортната си секция, но твърде рядко. Все пак в борсата възможностите са доста повече.

Информацията, която се показва е доста оскъдна, понеже не се показва резултат от мача. Нужно е да се ориентирате според предлаганите пазари и коефициенти, но нашият съвет е да намерите сайт, който следи в реално време резултата и развитието на конкретната среща. Ще откриете доста такива, а дори много от събитията се предават с пряка картина, така че проверете и за такава.

E-sports събитие на живо в Betfair

Системата на Betfair ви показва наличните коефициенти за избрания пазар, а точно маркетите може да превключвате от менюто в лявата част. Там са подредени и се показват тези, които са на живо. Трябва само да изберете желаната опция за залог, за да може коефициентите към нея да се изпишат в централната част на сайта.


Финални думи

Електронните спортове се развиха до високи нива в последно време, като очакванията са те да станат още по-известни. Букмейкърските компании имат важна роля в тази задача, понеже те са един от основните спонсори на е-спортовете, а и един от главните канали за разпространение. В Betfair опциите за залози са достатъчно, като те не изобилстват, но поне ги има. Особено внимание трябва да насочите към борсата, понеже там ще намерите истинските и разнообразни възможности за залози. Важното е да се запознавате с участниците в битките и да добиете знания за електронните спортове. Това ще ви бъде от полза за успешните залози в сайта на Betfair.

Последно обновяване:
Коментирай

Няма коментари.

Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.

Свързани статии

Свържете се с други играчи! Редовните читатели на Nostabet.com посещават сайта ни заради многото качествени спортни прогнози, които се качват непосредствено преди всяка важна среща. Друг плюс е, че тук вие ще попаднете на информация относно най-новите бонуси и промоции, достъпни за играчи от България. Вижте и списък са най-добрите сайтове за залози, които са лицензирани и където може да се регистрирате безпроблемно.
Поддръжка и връзка Екипът на Nostrabet.com е положил усилия да предостави всички важни контакти за връзка с екипа за поддръжка в ревютата за букмейкърите, поместени на сайта. Разбира се, ако предпочитате да се свържете директно с нас за съвет, оплакване или въпроси, винаги може да ни пратите имейл, на който ще отговорим бързо и професионално.
Рейтинги на букмейкъри Именно тук залагащите ще намерят откровени потребителски мнения за най-популярните букмейкъри в България. Освен това, самите вие може да споделите впечатленията си от сайтовете, на които сте залагали. Дайте обективен рейтинг за водещите букмейкъри, базиран на тяхната репутация и вашето лично мнение.