Предложения за залози на баскетбол в сайта на 1xBet

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Опции за залози на баскетбол от 1xBet

Баскетболът е един от най-предпочитаните спортове, когато става дума за онлайн залози. Този спорт е популярен в целия свят, което го прави и силно търсен. В днешно време онлайн залаганията са предпочитаният начин за извършване на предположения, от които се очаква някаква възвръщаемост, а сайтът на 1xbet е сред водещите, които отправят предложения за залози. В него могат да бъдат намерени доста добри опции за залози на баскетбол, за които ще говорим в следващите редове.

Раздел Баскетбол от 1xBet


Опции за залози на баскетбол, събития и коефициенти

За да стигнете до наличните предложения за баскетболни залози в сайта на 1хБет, първо трябва да заредите раздел Спорт и в него да изберете категория Баскетбол. По този начин ще ви се покажат всички налични събития от деня и следващите няколко дни. Събитията са подредени по първенства и турнири, така че лесно да се ориентирате в тях. Освен това на самата страница имате филтър, с който може да персонализирате изгледа си по час или по дни. Сайтът ви дава възможност да разгледате събитията за конкретния ден и още 6 дни напред.

Раздел Баскетбол от 1xBet

За всяко едно събитие разполагате с бутон за преглед на статистика преди мача. Чрез нея ще добиете представа за състоянието на двата тима, участващи в срещата. Системата на сайта ви дава възможност да избирате събития като любими или пък да ги маркирате така, че да се появят най-отгоре в раздела. На реда за всяко събитие има коефициенти за някои от основните маркети, а освен това разполагате и с бутон за преглед на всички пазари.

Опциите за залози на баскетбол в сайта на 1xBet често надхвърлят 100 маркета за даден мач. В сайта ще забележите, че за повечето баскетболни срещи имате два варианта – пазари за мача без продължения и такива, които включват и продълженията. Вторите са доста по-богати откъм избор. Нека изброим няколко опции за залози, които може да срещнете:

  • краен победител, победител с хендикап
  • общ брой точки в мача
  • брой точки за отбор
  • резултати за четвърт
  • специални залози за играч

Видовете маркети включват още доста опции. Тук е момента да кажем, че за големи събития, например от NBA, пазарите достигат и до 200 опции за избор.

Коефициентите за залози на баскетбол в този букмейкър също са много добри. Компанията е приела политика за високи ставки и не малкото сравнения на коефициентите им с тези на други букмейкъри го доказват. Брандът има за цел да задържи всеки свой потребител, а едни от главните инструменти са коефициентите. Хубавото е, че ставките допълват изцяло многото опции за залози. По този начин ще залагате както на различни опции, така и ще се възползвате от високи коефициенти. Ставките могат да бъдат определени като над средното ниво, а в доста случаи и като топ избор.

Баскетболните първенства и турнири в сайта на 1хБет също изобилстват. Опциите включват водещи първенства, сред които NBA, шампионатите на Испания, Италия, Германия, Гърция, Франция, Турция. Налични са и турнири за клубове, като Евролига, Еврокупа, както и международни надпревари. С други думи, големите първенства по баскетбол от целия свят няма да ви липсват за залози в сайта на 1xBet.


Залози на живо на баскетбол

Залозите в реално време са важна част от портфолиото с предложения на всеки букмейкърски сайт. В този на 1xBet те не са спестени, а един от спортовете, за които ще намерите подобни предложения, е именно баскетбол. За целта влизате в раздел На Живо през основното меню, за да ви се покажат всички активни събития. Отново подредбата е по шампионат, което е удобно, а за всеки мач ще видите резултат към момента, както и време на мача. В сайта на този букмейкър обаче има и още предимства, които могат да се използват при залозите на живо. Ако срещу даден мач видите иконка за LIVE предаване или пък за проследяване на живо, то ще може да се насладите на доста добро преживяване.

Когато отворите страницата на конкретен мач на живо, ще може да разгледате всички налични пазари за залог. Те се променят в зависимост от развитието на мача и приемат различни стойности. Опциите за залози и тук са доста разнообразни, като дори включват пазари за следващата точка или маркети до определено време на мача. С тези опции се допълват и стандартните, които са характерни за баскетболни залози.

Залози на живо на баскетболно събитие в 1xBet

По-интересната част обаче е в горната област на страницата. Там се показва времето на мача, резултат от него и кратка статистика, показваща представянето на двата отбора. Освен това обаче имате и полета за проследяване в реално време или за картина на живо. Разбира се, и двете услуги могат да съществуват заедно. Чрез тях ще проследите развитието на срещите от първо лице. Прякото предаване е ясно, но другата услуга, т.нар. 1xZone, също е много полезна. Тя ви показва анимация от случващото се в двубоя, а по този начин спокойно може да замените пряката картина. И с двата варианта ще сте наясно с развитието на срещата и ще може да прецените по-добре своите предположения. Остава ви единствено да изберете даден пазар, той да се появи във фиша отдясно и да потвърдите своя залог.


Баскетболни залози в борсата

В сайта на 1xBet ще намерите и спортна борса за залози. По-запознатите от вас са наясно, че там се залага “ЗА” и “Против” дадено събитие да се случи, като коефициентите идват от самите клиенти на бранда. Той просто предоставя платформата за извършване на залозите, а в замяна печели комисиона от всеки успешен залог. Борсата за залози е налична през раздел Спорт, като баскетболът е сред спортовете, за които ще откриете опции.

Секция Баскетбол в борсата на 1xBet

Първенствата отново изобилстват, като всички събития от водещите шампионати и турнири са налични за залози. Пазарите обаче не могат да достигнат бройката в спортната секция на сайта. Въпреки това ще може да поставяте залози на пазари, като победител в мач, хендикап опции, общ брой точки. Все маркети, които са популярни и познати. Недостатъкът на борсовите залози е, че всеки един залог трябва да бъде посрещнат със срещуположен залог, за да може да се счита като активен. В борсата обикновено коефициентите са малко по-високи, но ви уверяваме, че и в баскетболната секция в сайта на 1xBet няма да останете разочаровани.


Финални думи

Едва ли има как да не останете доволни от баскетболните предложения в сайта на 1xBet. Първо, те включват стандартни залози с фиксирани коефициенти, залози в спортна борса и залози на живо. Към всички се предоставят множество събития, разнообразни опции за залози, както и високи ставки. Освен всичко това имате още опции за пряко предаване на много от мачовете и пряко проследяване чрез анимирани графики. Тези опции превръщат 1xBet в удачен избор за баскетболни залози. Определено това е избор, който си струва и трябва да опитате.

Видяно 18 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!