Залагания на футболни срещи в сайта на Winbet

0
Залози на футбол в сайта на Winbet
Подробности около предложенията за футболни залози в сайта на онлайн букмейкъра Winbet.

Онлайн залаганията са доста популярни в днешно време. Техните почитатели могат да правят залози откъдето и да е и по всяко време. Удобството на онлайн залозите е незаменимо и достига до всички нас благодарение на онлайн букмейкърите. Един от най-популярните за страната е Уинбет. Брандът развива усърдно своята дейност в мрежата и вече се налага сред лидерите в бранша за България. Точно затова решихме да ви разкажем какво има да ви предложи Winbet за най-залагания спорт в световен мащаб – футбола. Ще се спрем на раздела с футболни събития в сайта, ще видим какво може да се намери там, както и ще разгледаме какви са възможностите за залози на живо.

Разгледайте футболните залози


Раздел Футбол в сайта на Winbet

За да се докоснете до всички предстоящи събития на футбол, които Уинбет ви предлага в даден момент, трябва да влезете в секция Спорт от главното меню. В страницата ще видите различни полета, но това, което ви интересува, е разположено в лявата част. Там ще намерите вертикално меню, в което са включени всички различни спортове, за които Winbet предлага опции за залози. Първият от тях е точно раздел Футбол.

Раздел Футбол и събития в сайта на Winbet

Срещу самото име на раздела може да видите колко събития са налични в конкретен момент. А за да ги разгледате, първо трябва да изберете върху футболната секция. Ще ви се покажат различни държави и международни първенства. По този начин бързо и лесно може да навигирате между футболните шампионати в сайта. Например, ако търсите мачове от българското първенство, намирате секция България и избирате върху нея. Тогава ще видите наличните шампионати за избраната страна и след като селектирате някое от тях, ще видите наличните събития. По принцип най-отгоре се показват топ първенствата на Европа, а след тях са изброени и различни турнири. По-надолу пък ще видите и други държави, за които се следят първенства и се предлагат събития. Те са подредени по азбучен ред.

Както вече споменахме, нужно е да изберете някоя държава, за да ви се покажат наличните турнири и първенства от нея. Следващата стъпка е да си изберете и конкретен шампионат. Така ще видите всички налични събития от него, които се показват в центъра на екрана. За тях се показват дата, начален час, бърз преглед на коефициентите за някои основни пазари, бутон за статистическа информация, както и бутон за достъп до всички маркети. Последният се разполага в края на реда за всяко събитие и показва на колко още маркети може да заложите за даденото събитие.


Пазари и коефициенти за футболните мачове

Много е важно един онлайн букмейкър да изпъкне с нещо, за да привлече вашето внимание като клиент. В сайта на Уинбет впечатление правят многото опции за залог, които се предоставят към футболните мачове. Разбира се, броят им зависи от вида на събитието и шампионата, който представлява, но за водещите първенства Winbet впечатлява. Събитията от най-големите лиги са и най-залагани. За тези мачове може да откриете повече от 400 опции за залог на едно събитие, а при някои срещи пазарите надминават 500. Сред възможностите, от които може да избирате, са победител, хендикап, под/над голове, точен резултат за мача или полувреме, голове за отбор, азиатски хендикап и много други. Това обаче са доста познати видове пазари. Тях ще намерите за почти всички футболни събития в сайта на букмейкъра. По-нестандартните опции включват опции за залог на чиста мрежа за отбор, общо голове за отбор на полувреме, интервал за първи гол, отбор да спечели на нула и други. Възможностите за залог са доста, а с това се увеличават и шансовете ви да запишете по-добра печалба.

Наличието на много пазари за залог на футболни мачове не е единственото, което трябва да търсите в един онлайн букмейкър. Многото опции не представляват нищо без да са подплатени с високи коефициенти. А в сайта на Уинбет определено има какво да намерите по този показател. Компанията впечатлява с доста добри ставки за футболни мачове. Те не са винаги топ избор, ако трябва да бъдат сравнени с други онлайн букмейкъри, но определено си заслужават. Winbet надминава по коефициенти доста водещи компании, които са със значително по-голям опит в тази сфера.

Съвкупността от високи коефициенти, множество пазари за залог и голямото разнообразие от футболни събития в сайта превръщат Уинбет в предпочитана дестинация за онлайн залагания от мнозина.


Залози на живо на футбол от Уинбет

В последните години все по-голям дял от поставените залози на футболни мачове заемат залозите на живо. Те се предлагат по време на самите срещи и са силно тачени от любителите на онлайн залаганията. В сайта на Winbet ще откриете доста футболни мачове, които се предлагат със залози на живо. Нито едно от големите първенства, сред които Висша лига, Серия А, Бундеслига, Ла Лига, няма да ви липсват със събития за залози на живо. Освен тях обаче ще откриете още доста мачове.

За да разгледате предложенията за футболни залози на живо към даден момент, трябва да отворите раздел На Живо от главното меню. След това обърнете внимание на менюто в лявата част, където отново са изброени различните спортове. Срещу всеки е изписан броят на мачовете, които са налични в момента, а след избора на футболния раздел ще може и да ги разгледате. Залозите на футбол по време на самите мачове в сайта на родния букмейкър се характеризират с доста положителни качества, които си струва да знаете.

залози на живо на футболен мач

Когато изберете даден мач, в центъра на екрана си ще видите информация за него. В горната част има област, в която всяко едно събитие се проследява на живо. Показва се анимирана графика, изобразяваща всяко едно събитие от срещата. Освен нея обаче има и статистика на живо за самата среща, която също може да ви бъде от полза. В самата област може да видите в коя минута е срещата, както и да прегледате в кои минути са се случили важни събития в мача, като попадения или картони.

Под тази област с изброените качества ще може да разгледате и всички налични пазари на живо за конкретния мач. До голяма степен те се припокриват с опциите за залози, които са налични преди началото на срещите. Ще може да заложите на победител в мача, общ брой голове или точен резултат, но освен това са налични и пазари за кой ще отбележи следващ гол или пък колко гола ще има до определена минута на мача. Това са само част от опциите, които ще намерите. Разликата се изразява в коефициентите и това, че те се менят в реално време. Ставките зависят от развитието на срещата, което определя и вида на някои пазари. Важното е, че те са доста разнообразни и няма да ви липсва избор. Когато сте готови с вашия избор на маркет за залог, просто го избирате, за да се появи във фиша отляво, след което потвърждавате вашия залог.

Друга важна характеристика е, че когато залагате на живо на футболни мачове в сайта на Winbet, ще може да видите и обозначение на всяка промяна при даден коефициент. Това се показва с червени и зелени стрелки, като последните сочат повишаване на даден коефициент.


Нашето мнение за футболните предложения

Компанията не е чак толкова опитна в този бизнес, колкото са някои други онлайн букмейкъри, но това не ѝ пречи да се развива. Тя не веднъж доказа, че има намерението да се бори за лидерското място в онлайн букмейкърската сфера за България. Winbet определено се справя добре с това начинание, като се опитва да стигне до своята цел чрез множество предложения. Тези за феновете на футбола са едни от най-силно изразените. В сайта могат да се намерят опции за всички водещи първенства, но и не само, защото и за доста по-задни лиги се предлагат събития с различни маркети. Събитията са много, пазарите също, а да не забравяме, че и коефициентите към тях са сред най-добрите. Предлаганите ставки са напълно конкурентни на тези, които ще намерите в други сайтове.

Когато отчетем и факта, че Уинбет предоставя широка гама от възможности за залози на живо на футбол, то цялата ситуация определя компанията като доста добър избор. Според нас брандът наистина си струва, а към всичко споменато до тук можем да отбележим и различните бонуси за спорт, както и опцията кеш аут, които са налични в сайта. Единственото, което ви трябва от тук нататък, за да се възползвате от всички предложения на бранда, е регистрация в сайта. Ако сте фенове на футболните залози и търсите множеството опции за всяка една среща, препоръчваме ви да се доверите на Winbet и да извлечете максимума от всеки един залог.

Видяно 98 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.