Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Баскетболни залози в сайта на Уинбет

0
Залози на баскетбол от Winbet
Баскетболни залози в сайта на букмейкъра Уинбет.

Сред най-популярните спортове в световен мащаб е и баскетболът. Този вид спорт е на почит в много страни, а може би всички интересуващи се от спорт знаят, че NBA е най-известното и гледано баскетболно първенство. Баскетболът е и сред спортовете, които присъстват в сайтовете за онлайн залагания. Ежедневно се провеждат доста събития, като на много от тях може да се залага онлайн. Това става благодарение на онлайн букмейкъри като Уинбет. Компанията разполага с богата гама от спортове и събития към всеки. Секцията Баскетбол от Winbet е сред главните в сайта и точно за нея ще ви разкажем в следващите редове. Този спорт е доста популярен, така че си заслужава да сте наясно какви предложения ви отправя един от водещите български букмейкъри.

Баскетболни залози от Winbet


Раздел Баскетбол в сайта на Winbet

Раздел Баскетбол от Уинбет и преглед на мачове

Достъп до раздела с баскетболни залози се осъществява през категорията Спорт в главното меню. Когато я заредите, ще видите, че в лявата част на екрана си разполагате с вертикално меню. То съдържа всички спортове, за които има събития в сайта. Един от тях е именно баскетболът. Срещу името на раздела се изписва и бройката на наличните събития в конкретен момент. Ако изберете върху самия раздел, ще ви се покаже падащо меню, съдържащо различни държави. Те също позволяват да изберете върху тях, а след като го направите, ще видите и всички шампионати, които са налични със събития за залог. Това разпределение доставя голямо удобство у клиентите на бранда, които бързо и лесно могат да намерят точно определено събитие.

След като намерите желания шампионат, трябва само да изберете върху него, за да може в центъра на екрана си да видите всички налични мачове. Добре е да отбележим и факта, че към всяко първенство или турнир също се изписва броят на наличните събития. Те се показват в централната част на сайта, като към тях е налична информация за дата, начален час, участници в мача, бутон за статистика и различни пазари. Имате възможност за бърз преглед на коефициентите към някои основни маркети, но в края на реда разполагате и с бутон, който показва от колко опции за залог още може да избирате. При неговото селектиране ще се прехвърлите в страницата с всички налични пазари за залог на конкретен баскетболен мач.


Налични първенства, пазари и коефициенти

Наличието на раздел за залози на баскетболни срещи не говори нищо, ако той не е изпълнен с множество възможности и опции за залог. В сайта на Winbet ще намерите доста голямо разнообразие от шампионати. Всичките водещи надпревари са налице и ще може да залагате на събития от тях. Освен това са налични и международни първенства и турнири, независимо дали включват клубни или национални отбори. В сайта на Winbet ще намерите опции за залози на събития от Евролига, NBA, първенствата на Испания, Италия, Австралия, Германия, Франция, Аржентина. Не са забравени и шампионатите на Китай и Южна Корея, а освен всички изброени са налични и още други, така че възможности няма да ви липсват.

Когато става въпрос за налични пазари, също има с какво да похвалим Уинбет. Букмейкърът предлага повече от 100 опции на всички баскетболни мачове от водещи първенства и турнири. Такива например са NBA, Euroleague, големите международни шампионати. За някои срещи дори може да видите повече от 150 опции за залози. Този факт е показателен за желанието на Уинбет да се развива в тази сфера, предоставяйки разнообразни възможности на своите клиенти. Разбира се, не за всички събития са налични толкова маркети. Към всички обаче ще намерите някои основни пазари. Такива са за победител в мача, под/над определен брой точки, хендикап резултат. Това са основни положения, които вървят с всеки един предлаган мач. По-специалните видове маркети включват залози за първо и второ полувреме, залози за четвърти, равенство няма залог, залози за отбор, азиатски хендикап и други.

Наличието на толкова много събития и пазари за залог на баскетболни срещи говори много добре за Winbet. Компанията обаче се представя добре в още една важна част, а именно коефициентите. В голяма част от случаите те са сравнително равни на тези, които се предлагат и при конкурентите. Нивото на ставките за залози на баскетбол в сайта на Уинбет е малко над средното. Има обаче пазари, за които Winbet може да ви изненада приятно, като ви даде топ коефициент. Разбира се, вие може да сравнявате ставките в различните букмейкъри и сами да прецените къде ще бъде най-добре за вас да залагате, но определено Уинбет няма да ви разочарова.


Залози на живо на баскетбол в сайта на Уинбет

Залози на живо на баскетбол в Winbet

Много важна част от баскетболните предложения в сайта на Winbet са опциите за залози в реално време. Букмейкърът ще ви даде доста голямо разнообразие от такива, като за всички големи първенства се предоставят множество възможности. Разбира се, има такива и за доста първенства, които не са чак толкова популярни по света. За да се докоснете до наличните предложения към даден момент, трябва да отворите раздела На Живо от основното меню. Ще ви се зареди някоя среща, която в момента се играе и Уинбет предлага възможност за залози. Нужно е да се насочите към вертикалното меню в лявата част, където са разположени отделните спортове. От там избирате секция Баскетбол и ще ви се покажат наличните в момента мачове. Селектирайки някой от тях, в центъра на екрана ще се зареди специалната страница за избраното събитие.

Сайтът на Winbet предлага анимирана платформа за проследяване на живо. Тя се разполага в най-горната част на самия раздел На Живо и предлага доста информация. В тази област ще видите резултата на мача по четвърти, ще се информирате за времето на срещата, както и кое първенство или турнир представлява. Много важна е и статистиката на живо, която може да ви бъде от полза за вашите залози в реално време на баскетболни срещи. На самата платформа се вижда и развитието на срещата. Показва се информация за всяка атака, всеки кош, извършено нарушение и други. Всичко това е изключително полезно и може да ви помогне много, за да прецените как се развива даден мач.

Всичко, което споменахме дотук за баскетболните залози на живо от Уинбет, е много полезно за клиентите на бранда. Редно е обаче да кажем и няколко думи за наличните пазари в реално време. Знаете, че когато залагате на живо, наличните маркети се променят в зависимост от развитието на срещата. С това се променят и коефициентите. Всяка промяна в ставките за определен пазар също се изобразява в сайта. При баскетболните залози на живо може да се прогнозира всяка една четвърт или пък полувреме. Може да залагате на под/над определен брой точки, както и много различни хендикап възможности. Опциите са доста, а с възможността да се информирате за мача на живо, шансовете ви да спечелите са доста големи. Единствено трябва да селектирате избрания пазар, след което той ще се появи в талона и накрая трябва да потвърдите залога си.


Нашето мнение

Споделихме ви всички основни характеристики на опциите за залози на баскетбол в сайта на Winbet. Ако следите този спорт и обичате да залагате на водещите първенства от света, то ще останете доволни от предложенията на родния бранд. Компанията се е постарала да внедри максимален брой събития, като с времето те ще се увеличават. Целта е да се постигне едно огромно разнообразие, което да задоволи всеки потребител, но и така Уинбет си остава добро място за баскетболни залози.

Много удобни са и залозите на живо, понеже се предоставят с куп полезна информация за всяка среща, докато тя се провежда. Наличните пазари и коефициентите към тях също не са за пренебрегване, понеже компанията залага и на тяхното високо качество. Winbet има какво да ви предложи откъм баскетболни залози, така че няма да сгрешите, ако ѝ гласувате вашето доверие.

Видяно 77 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.