Залог по телефона от Ефбет

Залог по телефона от Efbet

Букмейкърската компания Efbet е позната на всички у нас със своите добри предложения за залози и игри. Букмейкърът разполага с уебсайт, в който се предоставят онлайн залози, но и с наземни казино обекти и спортни барове. Марката Ефбет е най-разпознаваемата в този бранш у нас. Сред услугите на бранда са доста специални опции, които са валидни за всичките ѝ клиенти. Една от тези услуги дава възможност на всеки регистриран потребител да извърши залог в сайта на Efbet по телефона. Това е опция, която не се предлага навсякъде, така че е добре да знаете повече за нея. В следващите редове ще ви запознаем подробно с характеристиките на залог по телефона от Efbet.

Към сайта на Efbet

Какво представлява и какъв е номерът?

Самата услуга се нарича “Приемане на залог по телефона” и е едно от специалните предложения на Ефбет. Тя е достъпна единствено за спортни залози в сайта на компанията, като важи само за събитията, които не са стартирали. Не може да заявите залог по телефона на мач, който е на живо.

За да заложите по телефона, ще трябва да се обадите на следния номер – 0700 20 788. Имайте предвид, че всеки разговор се записва и се съхранява като доказателство, ако възникнат някакви проблеми.

На първо време, ако желаете да извършите залог по телефона, ще трябва да сте сигурни, че разполагате със следните две неща:

  • личен акаунт в системата на Efbet;
  • наличен баланс по сметката;

Как протича разговор за извършване на телефонен залог в Ефбет?

След като сте сигурни, че ще може да извършите залог по телефона, набирате посочения номер и изчаквате отговор. Служител на Efbet ще ви отговори, като ще бъде нужно да се верифицирате пред него, за да продължите нататък. Верификацията се изисква за удостоверяване на вашата самоличност. Възможни въпроси, които могат да ви зададат, са свързани с ЕГН, номер на лична карта, код за сигурност и други. Може би се досещате, че тези данни попълвате и по време на своята Efbet регистрация, така че тук няма изненади. Ще трябва и да предоставите потребителското си име.

След успешно верифициране и установяване на вашата самоличност, операторът ще продължи нататък. Вие трябва да сте готови със същността на вашия залог, като ще трябва да уточните следните неща:

  • вида спорт, от който е събитието;
  • турнира или първенството, от което е събитието;
  • след това посочвате самата среща;
  • казвате на кой пазар точно искате да заложите;
  • заявявате сумата на залога си;
  • уточнявате типа на вашия залог – дали да бъде единичен, множествен или система;

Тази информация е нужна, за да извършите залога. Служителят на Efbet също има някои задължения, които трябва да изпълни, след като съобщите вашето желание за залог. Операторът на компанията трябва да ви информира за следните неща:

  • моментния коефициент за пазарите, които сте избрали;
  • служителят трябва да потвърди, че е изпратил до вашия имейл адрес съобщение, с което залогът се потвърждава;

По този начин процедурата е приключена. Редно е да споменем обаче, че Efbet си запазва правото да не приеме даден залог, ако например вие не разполагате с нужната сума по сметката си. Също така трябва да се спазват ограниченията за максимален залог, които се налагат на събитията. Няма как да заложите по-голяма от указаната сума.

Залози по телефона се приемат до 15 минути преди старта на конкретно спортно събитие. Ако не успеете да се вместите в този период, няма как да извършите залог на определен мач.

Нашето мнение

Според нас тази услуга е много добра. Представете си, че нямате възможност да достъпите акаунта си през пълната версия на сайта или пък през мобилната. Тогава ви остава единствено опцията да заложите през телефона. Трябва да сте сигурни на кое или кои събития и пазари желаете да заложите, каква сума искате да поставите и разбира се, трябва да разполагате с нея. Процедурата може да ви се струва тежка, но ви уверяваме, че не е такава. Тя е доста удобна и със сигурност може да ви измъкне от ситуация, в която горещо желаете да направите залог, но не разполагате с достъп до интернет.

Услугата на Efbet за залог по телефона предлага страхотно удобство за клиентите на бранда, така че за нас тя е сред важните фактори, заради които си струва да се спрете на родния букмейкър.

Залог по телефона от Ефбет
Рейтинг 4.3 от 7 мнения

Запрян Чакъров

Запрян Чакъров е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта.

Напишете Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X