Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Възстановяване на забравена парола за вход в Winbet

0
Възстановяване на забравена парола в Winbet
Начини за възвръщане на паролата ви за вход в сайта на букмейкъра Уинбет.

Един от водещите онлайн букмейкъри в страната е компанията Winbet. Тя се доказа като една от най-качествените в тази сфера и вече започна да си печели доста сериозна аудитория. Няма и как да е иначе, след като букмейкърът предоставя множество оферти, като за някои от тях се изисква да използвате различен Уинбет бонус код. Възможностите за залози, пазари и игри в сайта са стотици, така че ще задоволяти и най-взискателните залащи. С нарастващото внимание към компанията потребителите ѝ ще се увеличат значително. Точно затова решихме да обърнем внимание на една много важна точка, която касае всеки регистриран клиент на бранда. Winbet е сайт, в който може да се регистрирате само веднъж, така че ако забравите паролата си за вход в последствие, ще трябва да я възстановите. В следващите редове ще ви покажем как да възвърнете забравена парола за вход в Уинбет сметка.

Как да възстановим паролата си за Winbet?

Началото на процеса по възстановяване стартира с вход в сайта на компанията – winbet.bg. След това трябва да изберете бутон “Вход”, намиращ се в горния десен ъгъл. Чрез него се осъществява стандартното вписване в профила ви. Когато ви се покаже новия прозорец, в долния десен ъгъл ще видите бутон “Забравена парола?”. Изберете го, за да преминете към следващата стъпка.

Системата ще ви препрати към нова страница, където се извършва възстановяването. Трябва обаче да изберете метода, чрез който желаете да го направите. Имате 2 опции – възстановяване чрез email и чрез таен въпрос. Ще опишем подробно каква информация се изисква и при двете.

Възстановяване на парола за вход в Уинбет чрез имейл

Връщане на забравена парола в Уинбет чрез имейл
 

Възстановете паролата си

Ако изберете стандартния метод, който се зарежда, ще трябва да попълните единствено вашия e-mail адрес. Това е този адрес, с който сте си направили регистрация в Winbet. Въвеждате го, след което изпълнявате проверката, потвърждаваща, че не сте робот и избирате бутона Продължи. По този начин на посочения имейл ще получите съобщение с указания за новата ви парола за вход и генерирането на такава.

Възстановяване на парола за вход в Winbet чрез таен въпрос

Възстановяване на забравена парола в Winbet чрез таен въпрос

Втората опция изисква малко повече данни. Първо, ще трябва да въведете вашето потребителско име, с което обикновено влизате в сметката си. След това трябва да селектирате въпроса за сигурност от падащото меню, на който сте отговорили по време на регистрация. Проблемът идва, ако сте забравили кой е бил той. В крайна сметка, ако го помните, изберете го и в следващото поле въведете отговора, който сте попълнили по време на отварянето на сметката. И тук трябва да изпълните проверката за роботи, след което избирате бутон Продължи. Така ще възстановите своята парола.

Както и сами може да се убедите, процесът по възвръщане на паролата ви за вход в сайта на Уинбет не е никак труден. Важно е обаче да сте наясно с информацията, която се изисква да бъде попълнена. Само тогава ще може да възстановите забравената си парола. За по-голямо удобство от Уинбет са приготвили два начина, така че според нас няма да имате проблеми. Все пак, в краен случай, може да се свържете и със служител на бранда, който да ви съдейства. Отделът за обслужване на клиенти към Winbet няма да ви откаже тази помощ.

Видяно 141 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.