Winbet предлага завишени коефициенти с промоцията Super Hot Bets

winbet бонус super hot bets

От началото на месец Септември в платформата на Winbet вече е активна още една оферта за спортни залози. Тя се нарича Super Hot залози и наподобява добре познатата на мнозина промоция за Нокаут залози. При новия бонус отново имаме завишени коефициенти за избрани маркети, но те се предлагат само в определени дни. Въпреки всичко коефициентите са доста по-добри от предишните, така че има от какво да извлечете максимални ползи. Ще ви разкажем всички налични подробности за новия бонус в следващите редове.

Вижте Super Hot Залозите


Какво представляват Super Hot залозите?

Както загатнахме в началото, тази промоция предоставя завишени коефициенти на избрани събития, които се предлагат с нестандартни маркети. Офертата е активна всеки понеделник, сряда и петък. Само в тези дни от седмицата можете да намерите избрани селекции с по-високи ставки. Промо опциите са само 3 във всеки един ден, в който офертата е налична. Въпреки това обаче и трите маркета са доста интересни и предлагат наистина добри ставки.

Промоцията започна да функционира в началото на Септември, като засега е насрочена до края на Декември 2018 година. Въпреки това ние очакваме тя да продължи съществуването си и след това, поне до края на футболния сезон, понеже основно събитията в бонуса са от света на футбола.

От този winbet bonus могат да се възползват не само настоящите клиенти на букмейкъра, но и новите потребители, които тепърва отворят своите сметки. Ако тепърва създавате своя профил в системата на Уинбет, не забравяйте да се възползвате и от стартовия бонус, който сме описали подробно в бонус ревюто ни за оператора, намиращо се в сайта ни.


Къде да открием промо селекциите?

За целта трябва да се уверите, че денят, в който търсите промо събитията, е някой измежду понеделник, сряда и петък. Също така, промо селекциите стават видими от 11:00 ч. в тези дни, така че преди това няма как да ги намерите. След 11 ч. ще може да ги видите и да заложите на тях, като не забравяте, че те са активни преди мач, но не и на живо.

super hot залози бонус раздел от winbet
Раздел със селекции, които са със завишени коефициенти

Промо събитията могат да бъдат намерени в спортната секция на сайта. След като я заредите, може да насочите вниманието си към менюто в лявата част. Точно там ще видите и раздела със Super Hot залозите, точно над изброените видове спортове. Когато изберете върху самата секция, ще може и да разгледате наличните събития, както и да заложите на тях. При залозите си обаче трябва да имате едно на ум за условията, които трябва да спазите.


Правила и условия на промоцията

Има някои важни изисквания, които е нужно да спазите, когато правите залози на селекции от промоцията Super Hot Bets. Имайте предвид, че може да залагате само залози от типа сингъл на някоя от 3-те селекции за деня или пък и на трите. Не може обаче да ги комбинирате помежду им или пък с други събития в сайта. Също така е важно да запомните, че не се допускат повтарящи се залози, т.е. залагате на всяка селекция само по веднъж. Втори залог на същата селекция не се допуска.

Друго важно правило е това за максималния залог. Той е в размер на 20 лв. за всяка селекция, така че повече от тази сума няма да ви бъде позволено да поставите. Всички промо селекции се уреждат едновременно, което ще рече, че евентуалните печалби се изплащат чак след края на последното събитие за деня. Опцията Cash Out също не е налице, което означава, че няма да можете да затваряте своите промо залози със завишени коефициенти. Ще трябва да изчакате техния завършек, за да може залогът ви да се уреди и да разберете дали печелите или губите.


Нашето мнение

Мнението ни за офертата е доста добро. Според нашия екип подобен бонус дава допълнителни възможности на всички клиенти на Winbet. Офертата е добра и условията ѝ не са чак толкова тежки. Разбира се, съветваме ви да проучвате добре самостоятелно наличните селекции, понеже не винаги те могат да съвпаднат с вашите анализи и прогнози. От тук нататък остава да следите бъдещите Super Hot Залози в сайта на Winbet и да се възползвате от завишените коефициенти, когато смятате, че си заслужават.

Winbet предлага завишени коефициенти с промоцията Super Hot Bets
Рейтинг 5.0 от 2 мнения

Запрян Чакъров

Запрян Чакъров е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта.

Напишете Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X