Winbet верификация – как се извършва?

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Верификация в сайта на Winbet

За да използвате пълноценно услугите на даден букмейкър, първо трябва да активирате вашата регистрация, а след това да се верифицирате. Докато първото става чрез кликване на линка от съобщението в имейла, което получавате след регистрация, верификацията изисква малко повече време. Както и всеки сериозен букмейкър, компанията за онлайн залози и игри Winbet също изисква изпълнението на процес по верифициране от своите клиенти. Именно за него ще говорим в следващите редове и ще разгледаме как точно се извършва.

Верифицирайте своята сметка


Верификация в сайта на Уинбет

Когато сте изпълнили желанието си да си създадете сметка в сайта на букмейкъра Winbet, ще може да използвате някои функции. Под някои разбирайте всичко без теглене на сума от сметката ви. Ще може да депозирате, да залагате, да играете в сайта, но няма да можете да заявявате изплащания. Такива ще бъдат достъпни само след изпълнение на процеса по верификация на Вашата Уинбет регистрация.

За да стартирате верификацията, първо трябва да влезете в акаунта си и от менюто на вашия профил да изберете точно секция Профил. Ще ви се покаже нова страница, а в подкатегориите на раздела е налична секция Документи. Нужно е да я отворите. Ще видите следната страница:

Секция с Документи за верификация от Winbet

Имате три полета, които са снабдени с бутони за избор на файл. Този файл трябва да бъде тип снимка с разширение .jpg или .png. Освен това файловете не може да са по-големи от 6MB. Тези снимки трябва да представляват вашите документи. Снимките трябва да са ясни и четливи, така че данните от тях са достъпни за прочит.

Полето Документ за самоличност изисква да снимате вашата лична карта и да качите снимката със съответния бутон. Чрез него ще я заредите точно в полето, което е нужно.

Следващият документ за верификацията в сайта на Winbet е Кредитна/Дебитна карта. Тук трябва да снимате лицето и гърба на самата карта. От Уинбет, както и нашият екип, ви препоръчваме да скриете последните 3 цифри от гърба на вашата карта, когато снимате или преди да я качите в сайта. Тези цифри представляват т.нар. CVV код и са важни за сигурността на вашата карта. Няма да е проблем да ги скриете, даже е препоръчително, така че не се колебайте по този въпрос.

Има и още едно поле, което е наречено Друг. То е предназначено за качване на други документи, които брандът може да ви изиска. Все пак това се случва рядко.

Когато сте готови, просто изберете бутон Изпратете, за да може данните ви да бъдат изпратени до служители на компанията. Те ще разгледат представените документи и ще ви съобщят дали сте преминали процеса по верификация.


Защо е нужна верификация в сайта на Winbet?

Този процес се изисква, за да се докаже вашата самоличност. Целта е да се сравнят данните от вашите документи (снимки), които изпращате, с данните, които въвеждате по време на регистрация. По този начин компанията може да прецени дали именно вие стоите зад конкретен профил. Когато верификацията е премината успешно, ще може да ползвате услугите по изтегляне на средства от сайта на Уинбет. Това е основната функция, която липсва за регистрираните клиенти, които не се верифицират. Процесът не е труден, а и няма от какво да се боите, така че ви препоръчваме да го извършите още преди да ви се е наложило да теглите вашите печалби, за да не се занимавате с верификацията тогава.

Подобни процеси са задължителни за всички големи букмейкъри в мрежата. При тях сигурността трябва да е на много високо ниво и един от начините за постигането ѝ е точно използването на подобни методи. Верификацията в сайта на Winbet не представлява никаква трудност, всичко е автоматизирано, а отговора от страна на компанията ще получите доста бързо. Няма защо да се притеснявате, ако верифицирате лично ваша Уинбет сметка, понеже няма да срещнете никакви спънки. Съветът ни е, ако все още не сте, да верифицирате своя акаунт в сайта на Уинбет или пък да го направите след първата ви регистрация. От там нататък поне няма да мислите за този процес и ще може да изтегляте мигновено своите печалби чрез някой от предоставените методи от онлайн букмейкърската компания Winbet.

Видяно 409 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!