10LV Inbet

Тенис залагания в сайта на Winbet

0
Залози на тенис от Уинбет
Видове тенис залози, налични в сайта на онлайн букмейкъра Winbet.

В днешно време вече няма нужда да ходите до най-близкия пункт, за да извършите залог. Сега има много по-лесен начин, който се предоставя от онлайн букмейкърите. Те ви предлагат многобройни възможности за залози на най-различни спортове. Един от най-популярните спортове, на които може да залагате онлайн, е тенисът. Той се характеризира с множество турнири през годината, в които се борят много състезатели. Тенисът е сред най-залаганите спортове, а един от топ букмейкърите с предложения за тенис залози е родният бранд Winbet. Там определено има какво да намерите, когато желаете да залагате на тенис, а в настоящата статия ще ви разкрием отблизо какви точно са възможностите.

Залагайте на тенис срещи в Уинбет

Къде да намерим тенис залозите от Уинбет?

Къде се намира раздел Тенис в сайта на Уинбет

За да достигнете до всички налични предложения, първо трябва да си направите Уинбет регистрация и да изберете раздела със спортни залози. Секцията Спорт е първа в главната навигация на сайта, а след като я отворите, ще видите някои от най-интересните предстоящи мачове или такива, които са на живо. Това, което ви интересува обаче, се намира в менюто от лявата част на екрана. Там са изброени всички спортни дисциплини, за които се предлагат събития и залози. По принцип тенисът е подреден като втори спорт, точно след футболните предложения.

Системата стандартно ви показва всички налични събития, но вие може да персонализирате своя изглед за днешния ден, за следващия или пък за цялата седмица. Удобството е налице.

Когато изберете върху раздел Тенис, ще ви се покажат различните типове тенис турнири. Избирайки и върху някой от тях, ще видите наличните турнири, които са активни към даден момент. За всеки турнир се показва и броя срещи, които са налични за залози. Избирате върху желания турнир и в центъра на екрана си ще видите всички налични събития, на които да заложите за конкретния турнир. Бързо и лесно може да смените изгледа си и да разгледате предстоящите мачове за друга надпревара. Към всяка среща има и бутон за статистика, който също може да ви бъде от полза.

Кои събития и турнири са налични?

Нашите наблюдения върху тенис предложенията от Winbet показват, че компанията се старае да предложи максимален брой турнири и респективно събития, на които може да залагате. В сайта на Уинбет ще намирате винаги най-актуалните тенис турнири от различните асоциации. Нека ги изведем така:

  • АТП (мъжката тенис асоциация) – предлагат се всички турнири в хода на сезона;
  • УТА (женската тенис асоциация) – отново ще намерите всички турнири;
  • Голям шлем – ще може да залагате на топ турнирите в тениса още от фазата на квалификациите;
  • Хопман Къп, Дейвис Къп, Фед Къп – тези турнири също са сред наличните в сайта на Уинбет;
  • Чалънджър – предоставя се възможно най-голям брой турнири от сериите Challenger;
  • ITF серии – следят се голям брой събития от мъжките и женските ИТФ турнири;

Към водещите тенис турнири се провеждат както сингъл мачове, така и на двойки. В сайта на Winbet се следят и двата вида събития. Определено няма да ви липсват възможности за залози на тенис срещи в сайта на Winbet. Брандът се стреми да проследява възможно най-голям брой мачове, така че опциите са налице. А какви са наличните пазари, ще разгледаме в следващата точка.

Налични маркети за залог на тенис събитията от Winbet

Преглед на наличните събития от тенис турнир в Winbet

Опциите за избор на пазар за залог на тенис срещи в сайта на Уинбет варират. Те зависят от вида на събитието и какъв турнир представлява, но дори за по-безизвестните надпревари ще може да избирате от доста маркети. Ако трябва да обърнем внимание на турнирите от водещите тенис асоциации за мъже и жени, тогава бихме определили наличните маркети между 20 и 50. Разбира се, остава правилото те да са повече или по-малко при някои събития.

Разнообразието от тенис събития в платформата на Winbet е подплатено и с доста пазари, на които може да поставите своите залози. Най-популярните от тях са залог за победител в мач или някой от сетовете, точен резултат, хендикап резултат, под/над брой геймове. Възможностите обаче не се изчерпват до тук. Предоставят се и доста по-нестандартни маркети, каквито например са общ брой геймове за всеки един участник, хендикап резултат за геймове, двоен резултат от мача, точен резултат за конкретен сет. Всички тези възможности са налице в платформата на Winbet и определено няма да ви разочароват. Отгоре на всичко те се предлагат на клиентите с високи коефициенти, от които да запишете солидни печалби.

Редно е да отбележим и един по-различен тип пазари, които са налични в Уинбет. За водещите тенис първенства, които включват турнирите от големия шлем, както и такива от ATP и WTA сериите, може да поставяте прогнозите си за краен победител в турнира. Това е много добра възможност, а отново ставките са доста високи и конкурентни. Секцията с възможностите за залог на победител в конкретен турнир ще откриете в самия тенис раздел, точно след изброените типове тенис асоциации.

Тенис залози на живо от Winbet

Тенис събитие на живо от Уинбет

Модерните онлайн букмейкъри са такива, защото предлагат най-иновативните опции. Winbet определено може да се нарече такъв, а доказателството ще намерите в секцията със залози на живо. Те са много добре изразени в сайта, а тенис събитията отново са на показ. Много от тенис събитията, които са налични за залози преди тяхното начало, могат да се залагат и в реално време. А платформата за тенис залози на живо в сайта на Winbet е повече от добра.

За да видите кои събития са налични в реално време, трябва да достъпите раздел На Живо от главното меню. След това само обърнете внимание на менюто вляво. Там са изброени всички настоящи събития, които се предлага със залози на живо, в даден момент. Там ще откриете и възможните тенис срещи. Когато изберете върху раздела, ще ви се покажат различните събития. За тях може да видите кои са участниците, какъв е резултатът на сетовете, в кой сет се намира срещата и към кой турнир принадлежи. По-интересното обаче е в централната част на екрана ви.

След като изберете даден тенис мач, в центъра ще се появи специалната му страница. В горната част имате възможност да се запознаете с името на турнира, тези на участниците в срещата, както и в коя фаза е. Резултатът от мача също е налице, като се проследява всяка една точка. Цялата информация се изобразява чрез интерактивната графика, която ви дава информация в реално време. Под текущия резултат има и статистическа информация за срещата, която също може да ви бъде от полза. Тя показва данни, като брой асове или двойни грешки, успех на първи сервис и други.

Под всичко, което описахме в горния абзац, се разполагат наличните пазари за залозите в реално време. Възможностите и тук се припокриват с тези, които са налични преди началото на даден тенис мач. Разликата е, че на живо може да залагате на много по-разнообразни типове пазари, които се менят с течение на срещата. Например може да залагате за победител в следваща точка или пък следващ гейм. Опциите са много, а коефициентите се менят в реално време, което също ви отваря доста възможности. Промените в ставките също се показват. Нужно е само да си изберете пазар, след което той ще се появи в електронния талон, разположен вдясно на екрана, и ще получите възможност да поставите залога си.

Нашето мнение

Ако трябва да сравним тенис предложенията на Winbet с другите конкуренти в бранша, то определено нареждаме родната компания на водещите места. Може би единственото, което ѝ липсва към момента е пряко предаване от някои срещи. Това обаче може да се промени с времето, а и такова не е напълно наложително, след като разполагате с много добра платформа за проследяване в реално време, която описва всяко едно действие в срещата и то на български. Наличните събития и пазари за залози на тенис събития от Уинбет наистина са доста на брой и по това брандът бие много от своите конкуренти. Другият голям плюс са коефициентите, които също са водещ показател на марката.

Тенис събитията и възможностите към тях, които се предлагат в сайта на Winbet, изобилстват, така че ако ви трябва онлайн букмейкър за тенис залози, няма да сбъркате с избора си на Уинбет. Това е сигурен и доказан бранд, който ви дава стабилна платформа за извършване на залози и много разнообразни възможности.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Експерт Залози Експерт Залози
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.